Enhedschef til Institution Midtfyn

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Årslev

Vil du være en del af et stærkt lederteam i en velfungerende institution? Har du ledererfaring, solide driftsmæssige kvalifikationer, og har du lyst til, som en del af et team, at skabe resultater igennem udvikling af medarbejderne?

Hvis svaret er ja, har du nu chancen for at søge en ledig stilling som enhedschef i Institution Midtfyn.

Institution Midtfyn hører organisatorisk til område Vestdanmark i Kriminalforsorgen og består af Ringe Fængsel, Søbysøgård Fængsel, Svendborg Arrest, Assens Arrest samt Kværndrup Udslusningsfængsel. Vi er ca. 215 medarbejdere.

Den ledige stilling ser således ud:

Du vil have ansvaret for ledelsen af beskæftigelsen, bygnings-/og vedligehold i både Ringe Fængsel og Søbysøgård Fængsel samt skole/uddannelse på Søbysøgård Fængsel. Personalet består af enhedsledere, værkmestre, skolelærere samt administrativt personale tilknyttet klientøkonomi.

Du vil have ansvaret for 3 enhedsledere samt ca. 45 medarbejdere.

Dit ledelsesansvar vil være todelt og bestå dels af ressource- og driftsledelse som en del af institutionsledelsen, hvor driften af hele institutionen koordineres, og dels af personaleledelse, hvor dit fokus vil være at sikre faglig ledelse og kompetenceudvikling af enhedsledere og medarbejdere.

Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være, at:

  • Sikre effektive processer og fælles standarder, der skaber resultater med rette kvalitet og med opgaven i centrum
  • Være garant for de rette værdier og et godt arbejdsmiljø i din enhed og institutionen som helhed
  • Udvise anerkendende, positiv adfærd samt følge op på uhensigtsmæssig adfærd
  • Sikre og optimere driften i egen enhed gennem planlægning, målsætning, ressourcestyring, prioritering og opfølgning
  • Skabe rammer for trivsel og selvledelse og arbejde aktivt med at skabe motiverede medarbejdere bl.a. ved at være dygtig til at uddelegere og give dine medarbejdere ansvar
  • Afholde MUS-samtaler
  • Afholde trivsels- og sygefraværssamtaler
  • Håndtere volds- og trusselsepisoder samt sikre opfølgning på voldsomme hændelser, herunder være institutionens gennemgåede person i håndtering og udvikling af dette område i tæt samarbejde med dine chef- og ledelseskollegaer
  • Sikre optimal ressourceanvendelse

Vi har et ledelsesteam, hvor vi er resultatorienterede, dygtige til at give medarbejderne ansvar, giver kontinuerlig feedback og faglig sparring til medarbejderne, enhedslederne og hinanden, vi bidrager til den fortsatte faglige udvikling, og vi har stort fokus på institutionens arbejdsmiljø.

Om dig:

Du skal være god til at danne dig et overblik, være resultatorienteret og kunne eksekvere.

Du har solid ledelseserfaring og indgående kendskab til Kriminalforsorgen. Du forstår at omsætte strategiske opgaver til et operationelt niveau. Du formår på én gang sikkert at styre driften samtidig med, at der kontinuerligt bliver taget hånd om udviklingsopgaverne blandt andet gennem kobling af din teoretiske viden med din praktiske erfaring.

Igennem din faglighed er du i stand til positivt at udfordre og udvikle eksisterende arbejdsgange og kultur, så institutionen som helhed til alle tider formår rettidigt at levere resultater af høj kvalitet og med forsat fokus på kerneopgaven såvel som det gode arbejdsmiljø.

Du indgår på lige fod med de øvrige enhedschefer i institutionens bagvagtordning.

Det er vigtigt, at du formår at opbygge relationer på tværs i Kriminalforsorgen. Du skal se vigtigheden af at samarbejde om ressourcer og kompetenceudvikling dels i eget område dels på tværs af hele Kriminalforsorgen.

Vi forventer yderligere, at du:

  • Kan sætte tydelige mål og rammer for udviklingen af det faglige arbejde og det gode arbejdsmiljø
  • Kan lede gennem andre med engagement og tillid samtidig med, at du bevarer overblikket
  • Evner at arbejde i et omskifteligt miljø og formår at udvise ro, overblik og aktivt samarbejder med alle
  • Har lyst til at anvende dine ledelsesfaglige kvalifikationer til udvikling af såvel ledergruppen som institutionen som helhed
  • Anvender dine ledelsesfaglige kvalifikationer til at agere på tendenser i forhold til både resultatlevering og det gode arbejdsmiljø


Løn- og ansættelsesvilkår:

Der er tale om en fuldtidsstilling uden højeste tjenestetid, ledig til besættelse den 1. august 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til tjenestemandsloven for allerede uniformerede ansatte tjenestemænd i Kriminalforsorgen. Alternativt efter relevant gældende overenskomst eller individuel kontrakt afhængig af din uddannelsesmæssige baggrund sammenholdt med stillingsindholdet. Hvis du i forvejen er tjenestemandsansat i staten, vil der være mulighed for at bevare din tjenestemandsansættelse.

Aflønning sker efter principperne i Ny Løn. Hvis du i forvejen er uniformeret tjenestemand, sker ansættelsen som tjenestemand i henhold til tjenestemandsloven og lønindplaceringen sker i henhold til lønaftalen mellem Kriminalforsorgen og Fængselsforbundet i løngruppe 7, hvor der er tilknyttet et funktionstillæg for deltagelse i rådighedsordningen.

Ansættelsesområdet for tjenestemænd er Justitsministeriet med tilhørende institutioner. For overenskomstansatte/individuelt ansatte er ansættelsesområdet Kriminalforsorgen.

Du vil være ansat i Institution Midtfyn, som består af Ringe Fængsel, der er et lukket fængslet for udvisningsdømte med plads til 95 indsatte, Søbysøgård Fængsel, som er et åbnet fængsel med 181 pladser, hvoraf der er 42 lukkede pladser samt både åben og lukket ungeafdeling med plads til i alt 12 unge indsatte, Svendborg Arrest med 22 pladser, Assens Arrest med 27 pladser og Kværndrup Udslusningsfængsel, som har plads til 19 klienter.

Det primære arbejdssted vil være Søbysøgård Fængsel, Søvej 27, Nr. Søby, 5792 Årslev.

Du skal være indstillet på at skulle køre til de forskellige matrikler i institutionen.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelserne, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse. Sagsbehandlingstiden for dette er typisk 2-3 måneder.

Ansøgning:

Din motiverede ansøgning, CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring samt andet relevant materiale skal være modtaget senest den 31. maj 2023.

Hvis du i forvejen er tjenestemandsansat skal du tillige have uploaded en bedømmelse fra din chef senest den 6. juni 2023.

Det forventes, at der afholdes samtaler i uge 23.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe identifikation f.eks. pas eller kørekort.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at Kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte fungerende institutionschef Annette Lysgaard tlf. 7255 3849 eller enhedschef Henrik Christiansen tlf. 7255 8383.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Årslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Årslev
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Odense M

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 5230 Odense M
    • Øvrige
    • Odense M
    Få mere info
  • Øvrige i Nyborg

    JobbetDu har nu mulighed for at blive en del af en spændende og god social arbejdsplads, hvor du bliver tilknyttet Harald Nyborgs varelager. Der er tale om en deltidsstilling i udgangspunktet, med .
    • Øvrige
    • Nyborg
    Få mere info
  • Øvrige i Svendborg

    JobbetVurderingsstyrelsen arbejder for at gøre det nemt og trygt for borgere og virksomheder at få hjælp og vejledning samt at sikre korrekt ejendomsbeskatning. Og her kommer du ind i billedet!Som .
    • Øvrige
    • Svendborg
    Få mere info
  • Øvrige i Odense

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i Odense
    • Øvrige
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Årslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Årslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0
1. april 2024 0
31. marts 2024 0
30. marts 2024 0