Energikonsulent - datadreven bygningsdrift

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Vil du være med på en spændende udvikling, hvor du vil få en nøglerolle i en af Danmarks mest ambitiøse energiteams?

Har du erfaring som energikonsulent, energirådgiver eller energiteknolog? En analytisk tilgang til opgaveløsningen og en god organisationsforståelse? Kan du lide, at lede og koordinere gennem en datadreven tilgang til bygningsdrift? Og vil du være med til at løfte Coops energiindsats til det næste niveau?

Så har vi jobbet til dig!

Dit nye Team
Du vil indgå i et stærkt team af specialister, inden for alle aspekter i den moderne bygningsdrift. Vi udvikler og driver energirelaterede projekter på tværs af Coop, således, at Coop kan fastholde en førerposition indenfor energiområdet.

Du bliver en del af et team på i alt 6 medarbejdere og vil referere til vores Energichef.

Om stillingen
Som Energikonsulent vil du hjælpe med at håndtere det stigende krav til data, struktur og rapportering i relation til bæredygtig bygningsdrift. Du vil blive et bærende element i Coop Ejendomme, hvor vi supporterer hele organisationen. Vores ejendomsportefølje består blandt andet af 1.000 butikker, 4 distributionscentre, lagrer og hovedkontor.

En af dine hovedopgaver er at styre, strukturere og behandle energiforbrug og data fra Coops bygningsdrift, herunder køl, ventilation, belysning, varme mv. Vi har i alt 13.000 målepunkter i relation til energiforbrug og du bliver således en vigtig del af vores grønne omstilling og bæredygtige drift i relation til energiforbrug.

Dine hovedansvarsområder er:

  • Analyser på energi og energiforbrug til nye og kommende projekter
  • Målestrategi, sikre optimal måling af Coops energiforbrug samt at sikre de rigtige processer for Varme- og fordelingsregnskab til Ejendommes lejere
  • Eje og drive kontrakt på energiopsamling
  • Strukturering af energimærkningsordningen
  • Hjælpe med analyser for potentiale på systemydelser og tarifoptimering på energiforbrug

Om dig
For at blive en succes i stillingen, forestiller vi os at du har:

  • Evnen til at proces- og projektstyre med både overblik og sans for deadlines og detaljer
  • God erfaring med databehandling og analyser i relation til energioptimering
  • Gode samarbejdsevner og er god til at kommunikere på alle niveauer
  • Erfaring fra en stor og kompleks organisation
  • Erfaring med at samarbejde med eksterne leverandører og mange samarbejdspartnere
  • Erfaring med relevante IT systemer, vi bruger Min Energi2 og Dalux

Vi forestiller os, at du er uddannet Ingeniør, Energiteknolog eller har en anden relevant baggrund.

Coop tilbyder
Du kommer til at arbejde i en virksomhed med en stærk ansvarlighedsprofil, i et job hvor du vil indgå i et team kendetegnet ved dygtige, engagerede og dynamiske kollegaer, der drager fordel af hinandens kompetencer og kvalifikationer på tværs af organisationen.

Som Energikonsulent får du et udfordrende job i en af Danmarks største og mest spændende detailvirksomheder. Du får stor indflydelse på dit arbejde og har mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Vi belønner din indsats med en lønpakke, der inkluderer pensionsordning og sundhedsforsikring. Du får også adgang til en række medarbejdergoder, såsom rabat i Coops butikker, sommerhusudlejning, personaleklubber og indkøbsfordele. Du får desuden fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Din arbejdsplads bliver på Coops Servicekontor i Albertslund.

Interesseret?
Er du klar til at blive vores nye Energikonsulent? Så skynd dig at sende dit motiverede CV via vores online ansøgningsformular. Ansøgningsfristen er den 25. marts 2024, men vi holder løbende samtaler, så vent ikke for længe.

Har du spørgsmål til jobbet eller ansøgningsprocessen, er du meget velkommen til at kontakte vores Energichef Nicki Pagh Børgesen på telefon: +45 2894 0349. Du kan også læse mere om Coop som arbejdsplads på vores hjemmeside www.coop.dk.

Vi ser frem til at modtage dit CV!

#LI-HG1

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5255eb9b)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Albertslund
  • Mandag den 25. marts 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. maj 2024 6
18. maj 2024 7
17. maj 2024 6
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 8
13. maj 2024 9
12. maj 2024 8
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 8
7. maj 2024 9
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 9
3. maj 2024 9
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 10
29. april 2024 9
28. april 2024 10
27. april 2024 9
26. april 2024 10
25. april 2024 10
24. april 2024 12
23. april 2024 11
22. april 2024 10
21. april 2024 10
20. april 2024 10
19. april 2024 10