Det grønne mobilitetsteam i Gate 21 søger student til området for elbiler og trafikstøj

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Albertslund

Er du optaget af bæredygtig omstilling, mobilitet og klima? Har du flair for analyse og kommunikation og en interesse for el i vores transport og mindsket trafikstøj? Så er det lige dig, vi leder efter!

Gate 21 søger en dedikeret studentermedhjælp til at hjælpe os med at drive den innovative hjemmeside, elbilviden.dk og fremme kampen mod trafikstøj i Silent City-partnerskabet. Du får samtidigt mulighed for at stikke næsen og fingrene i en masse andre vilde, grønne projekter og teste dine talenter af.

Din hverdag i Gate 21
Halvdelen af din tid bruges på elbilviden.dk: Du har måske været på studiet og møder ind klokken 12.00 og spiser frokost sammen med os. Herefter checker du, om der er kommet nyheder om for eksempel udbud på ladestandere i en kommune eller åbningen af en ny lynladestation for den tunge transport. Du uploader relevante artikler som nyheder på elbilviden.dk. Herefter opdaterer du tallene for salg af elbiler og el-varebiler for denne måned og hjælper din kollega med at indkalde de over 30 partnerne for elbilviden.dk til det næste partnerevent, som afholdes tre gange årligt.

I en pause møder du en kollega ved kaffemaskinen, der har et spørgsmål til, hvor på elbilviden.dk man kan finde information som privatperson til de nye regler for parkering med elbiler i deres kommune. Det er du måske ikke verdensmester i, men du undersøger det, sparrer i teamet og vender tilbage i løbet af ugen samt får opdateret hjemmesiden, hvis der mangler relevant information. Du vil være direkte tilknyttet den ansvarlige projektleder – men du har fri og rig adgang til vores kommunikationsteam, der altid er klar på at hjælpe, tegne og forklare.

En anden dag arbejder du på Silent City. Her søger vi en der vil være med i arbejdet for at sætte trafikstøj endnu mere på dagsordenen, hjælpe med at kvalificere analysearbejde, facilitere innovationsprojekter og events samt formidling til borgere. Du vil bidrage til at tilvejebringe viden indenfor forskellige støjrelaterede områder - herunder hastighedsnedsættelse, samfundsomkostninger af støj, beplantning samt kommunernes støjhandlingsplaner.

Vi forestiller os, at du:

  • synes, at web- og skriveopgaven på elbilviden.dk lyder som noget for dig. Du skal derfor have interesse for og meget gerne kendskab til elektrificering af transport, hjemmesideredigering i WordPress (en fordel - ellers lærer du det), men du skal være stærk i skriftlig formidling med et øje for detaljen

  • er ambitiøs og engageret i den grønne omstilling, og vil arbejde mere med trafikstøjsdagsordenen, Danmarks næststørste miljøproblem

  • synes, at de varierende opgaver lyder spændende, og at du er glad for at springe til, hvor der er behov for hjælp

  • har mod på at lære mere og hjælpe i andre projekter inden for klima, data og mobilitet

  • er en selvstarter og god til at drive opgaver selvstændigt i mål

  • er bachelor (eller tæt på) inden for klima, transport, kommunikation eller anden relevant uddannelse, og har mindst halvandet år tilbage af dit studie


I Gate 21 får du:

  • mulighed for at lære rollen som projektmedarbejder i en grøn handletank

  • praktisk anvendelse af din teori i en organisation, der sætter fart på konkret klimahandling

  • et alsidigt arbejde med rig mulighed for at påvirke og planlægge dine arbejdsopgaver og bringe nye ideer i spil

  • en fornuftig løn med arbejdsgiverbetalt sundhedsforsikring

  • sociale arrangementer og adgang til en delebil (selvfølgelig elektrisk)

  • et anerkendende arbejdsmiljø præget af en dialogorienteret og flad struktur

  • en fleksibel arbejdsuge med plads til eksamensperioder og lignende


Vi søger for, at du får en god oplæring i vores systemer og processer, og at du bliver klædt ordentligt på til opgaverne.

Om Gate 21
Gate 21 er en af Danmarks førende grønne organisationer. Sammen med kommuner, regioner, vidensinstitutioner og virksomheder tester og udvikler vi konkrete løsninger og processer, der fremmer den grønne omstilling med udgangspunkt i kommunal efterspørgsel. 

Ansøgningsfrist og yderligere information
Stillingen er på 15 timer om ugen, og arbejdstiden kan tilpasses i forhold til dine studieforpligtelser.

Du vil referere til programchef Anna Thormann og arbejde tæt sammen med Ronja Sørensen om elbilviden.dk. For Silent City arbejder du tæt sammen med Karolina Huss og Sif Enevold. Vi indkalder løbende til samtaler, så søg snarest muligt for at sikre din chance.

Vi søger den rette kandidat, og stillingen kan blive besat før ansøgningsfristens udløb den 23. juni 2024.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.5.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 15.05.2024
  • Øvrige
  • Albertslund
  • Søndag den 23. juni 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i Greve

    Fri kontakt
    Er du en positiv og energisk pædagog, som har en legene tilgang til børnene og som trives i en hverdag med bevægelse, så det dig vi mangler i vores idrætsinstitution; Strandhuset.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. maj 2024 10
27. maj 2024 10
26. maj 2024 8
25. maj 2024 8
24. maj 2024 8
23. maj 2024 7
22. maj 2024 7
21. maj 2024 7
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 7
17. maj 2024 6
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 8
13. maj 2024 9
12. maj 2024 8
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 8
7. maj 2024 9
6. maj 2024 9
5. maj 2024 9
4. maj 2024 9
3. maj 2024 9
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 10
29. april 2024 9
28. april 2024 10