Rekrutteringsfirma

PTA-medarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Aulum

HORN er grundlagt i 1992 og leverer til kunder i hele Norden og Sydeuropa med en klar vision om at sætte standarden for bæredygtige arbejdsflader, der er digitalt integrerede i hverdagen og fremmer brugerens kvalitetsforestilling. Med denne vision har HORN opnået en stærk markedsposition indenfor bæredygtighed, og virksomheden arbejder målbevidst på at udvikle produkter med en cirkulær økonomisk tankegang og fokus på certificeringer som eksempelvis Svanen, lang levetid og mulige take-back ordninger. I denne sammenhæng er der oprettet en socialøkonomisk dattervirksomhed ’Denwood by HORN’, som aftager restmateriale fra produktionen og upcycler det til komplementære interiørprodukter til køkkenet.Til at sikre HORN´s fortsatte udvikling mod mere bæredygtige løsninger i branchen og samtidig for at øge kundetilfredsheden gennem korrekt produktvejledning og -udvikling, søges der nu enPTA-medarbejder med flair for ERPDrift - ERP-optimering - produktionssupportVil du have en bred berøringsflade hos en succesfuld firstmover-virksomhed indenfor grøn omstilling og social ansvarlighed? Du bliver en del af en målrettet og markedsledende virksomhed med høje ambitioner, hvor du har store muligheder for at sætte dit eget præg på jobbet. Du kommer til at indgå i en kultur, hvor der gøres meget for at bringe medarbejdergruppen sammen, hvor du bidrager med dine ambitioner og din passion indenfor IT og drift.Med reference først til virksomhedens digitale chef og senere fabrikschefen bidrager du til styrkelsen af produktionsafdelingens ERP-kompetencer samt driften og optimeringen af ERP.Dine ansvarsområder og arbejdsopgaver vil være at:
Vedligeholde data i ERP-systemet. Dette indebærer vareoprettelser og vedligeholdelse af varestamdata.
Indgå i produktionen som ERP-superbruger, hvor du supporterer i forbindelse med opdatering af arbejds- og systemprocesser samt oplæring af nye medarbejdere.
Agere produktionens ERP-supporter, når du er kommet godt ind i tingene – herunder bl.a. optælling, opfølgning på drift, månedsafslutningsrutiner, opfølgning på produktionsruter, tider, styklister mm.
Have overblik over produktionsplanlægningen i forbindelse med oprettelse og opfølgning på produktionsordrer samt opfølgning og udvikling af kapacitetsstyring.
For at få succes i rollen kommer du formentligt fra en lignende stilling, og du har derfor en god erfaring med systematisering af data og dataoverførelse til ERP-systemer – gerne Dynamics AX2012 men ikke et krav. Ligeledes har du lysten til at indgå i en produktionsafdeling, hvor du med din erfaring samt din gode IT-forståelse formår at bidrage til driften af virksomheden gennem et systematisk overblik over de praktiske opgaver. Desuden har du fra tidligere erfaringer fået et godt indblik i værdikæden og proces-flows, og du brænder for at anvende din systemtekniske viden til at skabe balance mellem det praktiske og systemerne.Du kommer formentligt med en baggrund som produktionsteknolog eller anden lignende baggrund. Vigtigst af alt, har du interesse i at indgå i driften samt en god data- og IT-forståelse.Som person er du pragmatisk anlagt, og du er nysgerrig og passioneret omkring datadrevne processer. I dit arbejde går du systematisk til værks, og du forstår at viderekommunikere de valg, du tager til resten af medarbejdergruppen. Du er ambitiøs, velholdende og brænder for at være hands-on i driftsprocessen, hvorfor du også kan stå på mål for dit arbejde. Ydermere er du motiveret for at vokse og udvikle dig fagligt såvel som personligt i stillingen.Er du den nye PTA-medarbejder med flair for IT til HORN i Aulum? Så skynd dig at uploade din ansøgning og dit CV. For yderligere information om stillingen kan henvendelse rettes til chefkonsulent fra Sensu A/S, Christina Højsholt-Nielsen på tlf.: 61 80 90 91. For yderligere information om Horn se www.hornbordplader.dk.Der gøres opmærksom på, at vi ikke arbejder med ansøgningsfrister, da ansøgningerne behandles løbende.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Aulum.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Aulum

Lignende jobs

  • Øvrige (vikar) i Vestjylland

    Vil du have et job med mening og være med til at give borgerne en dejlig hverdag med smil og glæde.Står du og mangler et sommerferiejob, et job som fast tilkaldevikar eller ønsker nogle faste v..
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Engesvang

    Are you studying Marketing, Communication, IT, eCommerce, Concept Development or similar? And are you looking for an internship that is customised to you as well as hands-on experience with all asp..
    • Øvrige
    • Engesvang
    Få mere info
  • Øvrige i Vestjylland

    Og har du lyst til et meningsfyldt spændende sommerferiejob med dejlige beboere og dygtige kollegaer? Så er det nu, du skal slå til!Du skal bare have lyst til at arbejde med mennesker, have gå-.
    • Øvrige
    • Vestjylland
    Få mere info
  • Øvrige i Ringkøbing

    As a Blade technician for Vento, you are responsible for repairing blade according to documentation.You will work closely with clients site managers and refence to Vento team leaders and back-o..
    • Øvrige
    • Ringkøbing
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Aulum

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Aulum over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0