Rekrutteringsfirma

Teamleder til Dantaxi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Bagsværd

Teamleder med gejst og drive til Dantaxis kundecenter


Vil du, i tæt samarbejde med Kundecentrets øvrige teamledere, kunne excellere i det daglige ledelses- og driftsansvar for et team af medarbejdere, hvor mange opgaver udføres på tværs af teams? Er du typen der går forrest som leder, både når det gælder om at skabe motivation eller selv give en hjælpende hånd med – mens du bevarer overblikket? Så kan vi ikke undvære dig på vores vej, i Danmarks store mobilitetsselskab.


Vi kører kunder fra A til B døgnet rundt, har omkring 1800 vogne og 500 minibusser på vejene, håndterer 3,5 mio. opkald og kører meget mere end 8 mio. ture hvert år. - Og så udvider vi løbende vores vognflåde med CO2-neutrale biler, da vi ønsker at bidrage til et bedre klima.

Hos Dantaxi er vi godt i gang med en spændende udvikling – og dine evner til at sikre at teamet giver den bedste kundeoplevelse, skal være med til at sikre, at vi lykkes og fortsat har speederen i bund.

Du kommer til at få mange spændende opgaver
Vigtige omdrejningspunkter i jobbet er den daglige tilstedeværende ledelse, driftskoordinering, optimering af driften for Kundecenteret på tværs af teams, vagt- og ferieplaner. Du styrer også de administrative opgaver med et godt overblik, for både dig selv og teamet.

Du skal derfor:

  • Have erfaring fra ’front-end’ drift (gerne med callcenter eller kundecenter)
  • Være klar på et spændende driftsansvar
  • Have erfaring med at arbejde efter driftsmål
  • Være frisk på skiftende arbejdstider (primært dag + 2 aftenvagter hver 3. weekend)


Dit kundefokus, din evne til at motivere og dit gode humør er din motor
Du skal være god til at motivere og inspirere i teamet og gå foran som det gode eksempel og f.eks. være på telefonen, når der er spidsbelastningsperioder. Når du går foran som et godt eksempel, skal det gerne helt automatisk skabe god trivsel og sørge for at forandringer, som er en helt naturlig ting i hverdagen, bliver taget med et smil og en ro til trods for at tempoet er højt.

Du er desuden kommercielt tænkende og har et naturligt fokus på, at vores kunder er de vigtigste for vores forretning.

Din baggrund og uddannelse kan være skruet meget forskelligt sammen, så du kan komme fra et tilsvarende job eller være dén der har blod på tanden i forhold til at have ledelsesansvar for et team. Det vigtigste er, at du brænder for at lede andre med positivitet og fokus på at skabe god energi i teamet, så KPI’er bliver overholdt, da fokus på trivsel og arbejdsglæde i kundecenteret også skaber glade kunder.

Vi vil gerne have dig med på vores rejse
Du skal være skarp i din kommunikation som teamleder med direkte personaleansvar, men du skal desuden kunne inspirere og motivere alle medarbejde der er på vagt samtidig med dig, i kundecenteret. I den forbindelse vil der være performanceopfølgning, trivselssamtaler og opfølgning på, samt udvikling af medarbejderkompetencer.

Opgaver i forbindelse med rekruttering til kundeteamet foregår på skift teamlederne i mellem, og der vil i den forbindelse, også være onboarding samt undervisning af medarbejdere.

Proaktiv tilgang til opgaver bliver anerkendt, og som medlem af kundecentrets ledergruppe under ledelse af kundecenterchefen vil der være mulighed for sparring og samarbejde.

Vi har ikke regler og procedurer for alt, så der er plads til, at du kan gøre tingene på en ny måde eller komme med forslag til, hvad vi sammen skal prøve eller gøre anderledes. Og vi kan garantere dig, at du får gode kollegaer, som glæder sig til at tage godt imod dig.

Er du klar til at søge jobbet?
Så tøv ikke med at ty til tasterne og søge jobbet. Vi behøver blot at modtage et motiveret CV fra dig – du kan læse mere om, hvad det indebærer her, inden du ansøger.

Vi har fart på i hverdagen, så vi får hjælp til rekrutteringsprocessen af Konsulenthuset ballisager. Savner du svar på konkrete spørgsmål, kan du ringe til Direktør for rekruttering Ene Charlotte Krog på 24 82 08 32 eller til Researchkonsulent Natacha Gram Madsen på 30 63 03 77 eller skrive på [email protected].

Om os
Dantaxi er en del af Moove Group, Danmarks store mobilitetsvirksomhed indenfor persontransport med bus- og taxidrift som de to vigtigste områder.

Vi har administration i 15 byer fordelt over det meste af landet med hovedkontor i Bagsværd ved København. Vi er Danmarks største taxiselskab og tilbyder bedste taxidækning og kort fremkørsel. Dantaxi har 80 års erfaring i at sikre vores kunder en tryg og personlig service. Vi er et aktivt led i den kollektive transport og hjælper udsatte grupper i samfundet til at opnå kontakt med omverdenen

Både lokalt og regionalt gør vi en positiv forskel ved at benytte vores kompetencer inden for avanceret turtildeling med omtanke for mennesker og miljø. Vi træffer beslutninger ud fra intentionen om at skabe de bedste resultater for virksomheden, medarbejderne, miljøet og det omkringliggende samfund. Vi har fuld fart på grøn omstilling med en vision om at være emissionsfri allerede i 2025. Grøn omstilling er for os ikke kun ord men handling. Dantaxi driver Nordens største ladehub til el-taxier.

Vi er inde i en rivende udvikling. Vores flåde består af 1800 taxier og 500 minibusser. Flere end 1.000 selvstændige taxivognmænd er tilknyttet. Herudover er ansat 550 chauffører til busdriften, 175 medarbejdere i administrationen og 6 mekanikere på egne værksteder. Dantaxi er en del af Moove Group, der ejes af den tysk-svenske kapitalfond Triton.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Bagsværd.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.8.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Bagsværd

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Bagsværd

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Bagsværd over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. maj 2024 81
27. maj 2024 81
26. maj 2024 81
25. maj 2024 81
24. maj 2024 81
23. maj 2024 76
22. maj 2024 75
21. maj 2024 86
20. maj 2024 88
19. maj 2024 87
18. maj 2024 88
17. maj 2024 92
16. maj 2024 92
15. maj 2024 88
14. maj 2024 85
13. maj 2024 77
12. maj 2024 89
11. maj 2024 90
10. maj 2024 85
9. maj 2024 85
8. maj 2024 77
7. maj 2024 76
6. maj 2024 85
5. maj 2024 85
4. maj 2024 88
3. maj 2024 84
2. maj 2024 84
1. maj 2024 79
30. april 2024 71
29. april 2024 66
28. april 2024 76