Skadechef til Bygningsskade

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

I Bygningsskade tager vi ansvar. Ansvar for at kunderne får en fantastisk service, ansvar for Trygs forretning og ansvar for hinanden. Vi har talent for tryghed og en specialiseret kompetence inden for håndtering af bygningsskader, som vi hver dag arbejder for at omsætte til fantastiske kundeoplevelser. Lige nu har du en fantastisk mulighed for at bygge videre på den succes, vi har sat gang i, som Skadechef til vores ene bygningsteam i Ballerup.

Om os | Bygningsskade | Vi skaber resultater gennem mennesker

Brænder du for at arbejde med udvikling af mennesker og forretning, så kan vi tilbyde et spændende job, hvor du er med til at præge og drive udviklingen – ikke bare i afdelingen, men for hele Bygningsdivisionen sammen med den øvrige ledergruppe.

Dit job bliver i bygningsskadedivisionen, der består af ca. 190 medarbejdere. Vi har ansvaret for at behandle alle Trygs- og Alkas private bygningsskader.Bygningsskade er organiseret i 3 taksatorteams med fokus på taksering og indtegning, et team (Operations) der styrer driften i hverdagen på tværs af bygningsskade, et team der driver kompetence og forretningsudvikling, samt 4 skadesteams på tværs af Århus og Ballerup. Du bliver Skadeschef for det ene team i Ballerup. Da vi dækker hele landet, skal du forvente op til 4 rejsedage med overnatning i Danmark månedligt i forbindelse med ledermøder og samlinger.

Vi er en division med mange forskellige kompetencer, hvor vi som ledergruppe har stort fokus på at skabe resultater igennem de mennesker, vi hver dag arbejder sammen med. Vi er her for at være de bedste i branchen – og det tror vi på, at vi gør bedst i fællesskab!

Du vil være leder af et velfungerende og kompetent team bestående af ca. 18 specialiserede og engagerede bygningsskadebehandlere. For teamet er det vigtigt med en empatisk leder der lytter, leder og er nærværende. Når man leder hos os, vægter vi at man er handlekraftig, skaber udvikling, viser tillid og tager ansvar.

Hele forsikringsbranchen transformeres i disse år og her er optimering af processer en central driver for at lykkes. I Skade skal vi være i verdenseliten, når det handler om at anvende digitalisering og automatisering til at give kunderne en fantastisk oplevelse i skadessituationen.

Om jobbet | Skadechef | Tag ansvaret for drift og udvikling

Som Skadechef skal du først og fremmest sikre skadebehandling af høj kvalitet samtidig med, at kunden oplever kundeservice i verdensklasse. Du vil få det overordnede ansvar for at dit team lykkes med at levere de aftalte resultater, og at dine medarbejdere løbende udvikles i takt med organisationens behov.

Du skal kunne lede og udvikle medarbejdere i en travl og forandringsfyldt hverdag. Du skal sikre, at teamet lever op til de øgede krav fra vores kunder, samt krav til specialisering, digitalisering og kvalitet, vi bliver mødt med.

Sammen med dine lederkollegaer vil du være med til at skabe samarbejde og vidensdeling på tværs i Bygningsdivisionen. Det forventes at du i samarbejde med de øvrige tre skadechefer kan sikre en effektiv og kvalitetsbevidst drift på tværs af bygningsskade gennem din påvirkning af den enkelte medarbejder. Det er med andre ord essentielt at du er meget samarbejdsorienteret og drives af at lykkes via andre og gennem samarbejde.

Du skal trives med at blive udfordret og blive målt på din performance og arbejde proaktivt. Vi arbejder med mange forandringer, hvilket er vigtigt at du bliver drevet af i en dynamisk hverdag med mange opgaver.

Ledelsesopgaven tager udgangspunkt i Bygningsdivisionens overordnede strategi og KPI’er, og du vil referere til Skadedirektøren for Bygningsdivisionen.

Om dig | Empatisk og positiv med et stærkt drive

Du opnår størst succes i jobbet ved at have:

  • Mindst 3-5 års ledererfaring eller er et internt talent klar til ledelse
  • Erfaring med drifts- og projektledelse
  • Erfaring med kundeservice/skadebehandling – gerne indenfor forsikring/finans
  • Erfaring med digitalisering og optimering
  • En videregående uddannelse, fx HD

Som person er du empatisk, positiv og har et stærkt drive for at skabe resultater på trods af forhindringer. Du er struktureret med evne til at bevare overblik, og du evner og synes om at samarbejde med andre om fælles mål og udvikling.

Når du starter i Tryg, vil du hurtigt opdage, at ansvar er noget, vi hylder og noget, der fylder. Som en af Nordens største tryghedsskabere tager vi ansvar i de samfund, vi driver virksomhed i – og her skal du som Skadechef gå forrest, tage ansvar og være det gode eksempel.

Lever du op til dit ansvar, får du mandat til at udforske nye muligheder, koncepter og løsninger, der skaber tryghed for kunder, kollegaer og samfund i dag og i morgen.Det giver store muligheder for dig som kan, vil og tør sætte tryk på din egen og på virksomhedens udvikling.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Har du spørgsmål til rollen, er du velkommen til at kontakte Skadedirektør Carsten Hvass-Nielsen på telefon 31102627.

Send din ansøgning hurtigst muligt, da vi løbende indkalder relevante kandidater til samtale. Vi håber at høre fra dig senest d. 21. maj.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
27. april 2024 86
26. april 2024 88
25. april 2024 86
24. april 2024 88
23. april 2024 87
22. april 2024 85
21. april 2024 86
20. april 2024 86
19. april 2024 83
18. april 2024 79
17. april 2024 80
16. april 2024 77
15. april 2024 84
14. april 2024 83
13. april 2024 86
12. april 2024 81
11. april 2024 82
10. april 2024 85
9. april 2024 81
8. april 2024 81
7. april 2024 93
6. april 2024 96
5. april 2024 95
4. april 2024 91
3. april 2024 86
2. april 2024 86
1. april 2024 93
31. marts 2024 99
30. marts 2024 96
29. marts 2024 99
28. marts 2024 100