Nærværende og erfaren skadebehandler til Team Indbo- og kæledyr

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

TJM Forsikring er bygget på et fællesskab, hvor nærvær og ordentlighed er i centrum. Både for kollegaer, kunder og samfundet.

Er du en erfaren skadebehandler og kan du tage ansvar, levere kundeoplevelser i verdensklasse og excellent sagsbehandling? Så er du måske vores nye kollega i Team Indbo- og kæledyr.

Hos os vil du blive en del af en faglig familie hvor vi er gode til at grine sammen, hjælpe og sparre med hinanden og være sociale, når muligheden byder sig.

Dit nye job | Skadebehandler | Kundeoplevelser i verdensklasse

Som skadebehandler hos os, er det din fornemmeste opgave at hjælpe og rådgive vores kunder på mail og telefon, og sikre at vores kunder får den bedste kundeoplevelse, når skaden er sket.

Du tager imod kundens anmeldelse, tager stilling til dækning og sørger for at indhente relevante oplysninger og dokumentation. Under hele forløbet formår du at formidle løsningerne på en let forståelig måde, så vores kunder føler sig trygge hele vejen igennem.

Du kommer til at sidde med skader på indbo, kæledyr og privat ansvar, hvor du behandler alle skader fra start til slut. Alt dette gør du i tæt samarbejde med dine kollegaer.

Det er et spændende job med masser af udfordringer, som med komplekse problemstillinger udvikler dig på både det personlige og faglige plan.

Hos os vægter vi en meget høj grad af medarbejderinvolvering, frihed under ansvar, stor fleksibilitet og et stærkt sammenhold. Efter endt oplæring tilbyder vi muligheden for hjemmearbejde i op til 50% af din arbejdstid, men selvfølgelig kun hvis du har lyst til det.

Om dig | Teamplayer med faglig stolthed

Som person har du en professionel, empatisk og handlekraftig tilgang til vores kunder og du trives med at være på telefonen. Du har gode formuleringsevner både skriftligt og mundtligt. Derudover vægter du det gode samarbejde og et højt engagement – også når der er travlt.

Det er vigtigt for dig, at du leverer høj faglig kvalitet i dit arbejde og du motiveres af, sammen med teamet, at levere på vores fælles mål.

Vi søger en teamplayer, som også kigger ud over egne arbejdsopgaver og gerne hjælper kolleger, når der er behov for det, så vi sammen bliver en succes og når vores mål.

Det er en stor fordel, hvis du i dag eller tidligere har arbejdet med behandling af indboskader / kæledyr eller privatansvar.

Om os i skade | Bliv en del af TJM Skade – Indbo og kæledyr | Masser af muligheder

Hos os vil du blive placeret i vores Indbo- og kæledyrsteam, som består af skadebehandlere med forskellige baggrunde. Vi er et team på 8 skadebehandlere og 2 studentermedhjælpere, der hver dag gør en ære i, at vores kunder får den bedste og mest enkle sagshåndtering.

Når du starter hos os, får du et introforløb med undervisning i vores produkter og arbejdsgange samt masser af sparring. Du får løbende sparring hos din leder og dine kollegaer. Har du ambitioner og lyst til nye udfordringer, er der rigtig gode muligheder hos os.

TJM | Vi har branchens mest tilfredse kunder

TJM Forsikring har igennem flere år ligget helt i top på det danske forsikringsmarked, målt på kundetilfredshed. Det er vigtigt for os, for vi lever af, at vores kunder anbefaler os til deres kolleger og familie – og det gør de kun, når de oplever, at de bliver rådgivet godt og er dækket som forventet.

I TJM Forsikring tilbyder vi en bred vifte af private forsikringer til en lukket kundegruppe, som er medlem af de organisationer, vi samarbejder med.

Vores flotte, åbne og moderne kontorlandskab ligger i Valby få minutters gang fra Valby station. Vi er stolte af vores flade organisation, der gør, at der ikke er langt fra idé til handling.

Medarbejdertilfredshed spiller en særlig vigtig rolle for os, da vi ved at et godt samarbejde og en sund kultur, er nøglen til succes.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Hvis du gerne vil vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Teamleder Pia Lindeholm på telefon 20611306.

Vi inviterer løbende relevante kandidater til samtale, så send gerne din ansøgning allerede i dag. Når den rette kandidat er fundet, afsluttes rekrutteringsprocessen.

Ansøgningsfrist: 18. juni

#LI-CH1


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 25.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. maj 2024 70
1. maj 2024 76
30. april 2024 78
29. april 2024 81
28. april 2024 84
27. april 2024 86
26. april 2024 88
25. april 2024 86
24. april 2024 88
23. april 2024 87
22. april 2024 85
21. april 2024 86
20. april 2024 86
19. april 2024 83
18. april 2024 79
17. april 2024 80
16. april 2024 77
15. april 2024 84
14. april 2024 83
13. april 2024 86
12. april 2024 81
11. april 2024 82
10. april 2024 85
9. april 2024 81
8. april 2024 81
7. april 2024 93
6. april 2024 96
5. april 2024 95
4. april 2024 91
3. april 2024 86
2. april 2024 86