Rekrutteringsfirma

Konsulenter til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Engagerede og ambitiøse konsulenter til HR Konsulenthuset Ballisager



Får du energi af at yde kvalificeret sparring til både kunder og kandidater? Er du skabt af lige dele rådgiver og kundeansvarlig? Er du en levende formidler af data, og formår at sætte det i en forretningsmæssig relevant kontekst? Og kan du skabe resultater for et ambitiøst og landsdækkende HR konsulenthus?


Så er du muligvis en af de 2 konsulenter, vi søger som kolleger til vores team, der leverer HR løsninger til store såvel som små virksomheder.

Du vil træde ind i en alsidig hverdag, der bla. tæller outplacement samtaler og rekrutteringsprocesser men også gerne afholdelse af inspirationsoplæg og kurser om f.eks. employer branding, rekruttering og fastholdelse.

Vi har en del forskellige HR-ydelser, vi tilbyder vores kunder – og vi forventer selvfølgelig ikke at du træder ind ad døren, velbevandret i dem alle. Da vi jo søger to konsulenter, kan der være lidt forskellige indgange til dette job. Et must er dog, at du har erfaring med 1:1 rådgivning og rekruttering. Enten fordi du har rekrutteret til andre før, eller til dig selv.

Og så er din energi vigtig for os. Vi leder efter dig, som både har stor lyst til at lære selv, og lære fra dig. Så uanset om du har en meget tung rådgiver erfaring, eller har færre år i rygsækken, vil vi gerne høre fra dig – hvis du i øvrigt synes, at du matcher på flere af nedenstående punkter. Og finder vi ud af, at vi skal samarbejde, skal vi nok hjælpe dig i gang og onboarde dig i vores processer og den særlige ballisagerske DNA.

Vi kigger efter nogle af disse ting, og forestiller os at du kan genkende dig selv i flere af punkterne her:  

  • Har en stor interesse for HR, og best practice, hvilket kommer både kandidater og kunder til gode
  • Kan agere som en stærk sparringspartner for både direktører og HR-chefer, når de tager beslutning om at købe HR ydelser hos os 
  • Er en engageret og professionel rådgiver
  • Er optaget af at skabe gode resultater, både for vores kunder og kandidater
  • Kan undervise på kurser og afholde inspirationsoplæg  
  • Har erfaring med salg af konsulentydelser og trives med dialogen med potentielle kunder 


Du har nok en uddannelse på minimum bachelor niveau, men det er ikke det vigtigste for os. Din erfaring med rådgivning, og din kommercielle forståelse, er derimod meget vigtig. Ligesom engelsk er et must, da nogle af vores kandidater taler engelsk.

Resten af teamet, som du bliver en del af, har meget forskellige baggrunde - men er fælles omkring at være en lille smule religiøse omkring data og analyser…Og vi er stolte, når vi årligt udgiver vores store analyser om arbejdsmarkedet set fra både virksomhederne og kandidaternes synsvinkel. Vi står for en vidensbaseret tilgang til både kunder og kandidater, hvilket hos os betyder, at du aktivt bruger vores analyser, data og empiri som fundament for en fagligt kvalificeret dialog med kunderne.


Ja det lyder som mig – men hvad kan jeg ellers forvente? 

Du bliver en del af et samlet landsdækkende HR-virksomhed med ca. 80 konsulenter fordelt på 12 afdelinger i hele Danmark. Siden Konsulenthuset blev grundlagt i 2008, har ambitionen været at være de bedste – ikke de største.

I de kommende år vil vi udvide vores samarbejde med HR-afdelingerne og virksomhederne rundt i Danmark. Vi har analyseret og forsket i nogle af HR-disciplinerne og udgiver som sagt flere analyser årligt og ved derfor, hvad der virker, og hvad der ikke virker. Den del af forretningen, som vi søger konsulenter til her, består udelukkende af HR ydelser B2B. Vi hjælper på nuværende tidspunkt vores kunder med: Rekruttering, Outplacement, Employer Branding og løsninger, der understøtter trivslen i virksomheden.

Der er masser af muligheder for dig. Nemlig chancen for at være med til at bygge vores HR services yderligere op, levere god rådgivning og stærke processer, introducere nye HR-produkter til markedet og bringe os tættere på vores vision om at være førende udbyder af HR-services. 

Vi tilbyder dig fagligt dygtige kollegaer, der går professionelt til opgaven. Du får et stærkt brand i ryggen, som skal være med til at understøtte din og vores fælles succes.  

Du vil være tilknyttet den del af dit team, der pt huserer i Ballerup. Her er vi 10 glade kolleger, der både er klar til en faglig sparring over bordet, et grin ved frokostbordet, et glas bobler når noget skal fejres (sodavand eller cava er lige populært). Og når du har været her lidt tid, vil du nok også realistisk set, høre din kollega Peter spørge ’hvornår er det din tur til at hente onsdags-snegle 😊’.

Vi kan altså godt lide at være sammen, og har et uhøjtideligt miljø med plads internt til både dårlig ‘far-humor’ og skæve bemærkninger. Personlighedsmæssigt er det derfor vigtigt for os, at du er et positivt menneske med humørmæssigt overskud, der smitter og bidrager til, at det er sjovt at gå på arbejde.


Vil du være en del af forretningen? 

Lyder det lige som noget, du kan se dig selv i så tøv ikke med at uploade dit motiverede CV via linket (vil du se mere om, hvad et motiveret cv indebærer, kan du klikke her). Vi holder løbende samtaler. 

Har du spørgsmål til stillingen, som ikke er besvaret i ovenstående, er du velkommen til at kontakte Direktør for HR Services, Ene Krog på 24 82 08 32. 

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. maj 2024 70
1. maj 2024 76
30. april 2024 78
29. april 2024 81
28. april 2024 84
27. april 2024 86
26. april 2024 88
25. april 2024 86
24. april 2024 88
23. april 2024 87
22. april 2024 85
21. april 2024 86
20. april 2024 86
19. april 2024 83
18. april 2024 79
17. april 2024 80
16. april 2024 77
15. april 2024 84
14. april 2024 83
13. april 2024 86
12. april 2024 81
11. april 2024 82
10. april 2024 85
9. april 2024 81
8. april 2024 81
7. april 2024 93
6. april 2024 96
5. april 2024 95
4. april 2024 91
3. april 2024 86
2. april 2024 86