Facility Tekniker til bygningsvedligehold

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Motiveres du af at have stor indflydelse på planlægning af eget arbejde? Har du teknisk flair og er god til at bruge dine hænder inden for flere håndværksmæssige områder? Kan du samtidig lide at tage ansvar, så er jobbet som Facility Tekniker hos Demant Ballerup måske interessant for dig.

Indbydende bygninger og velholdte udenoms arealer
Demant i Ballerup er en del af Demant A/S, der bl.a. udvikler og producerer Oticon høreapparater. Som vores nye Facility Tekniker vil du komme til at arbejde i en veletableret international virksomhed med højteknologisk produktionsudstyr inden for komplekse høreappartsløsninger. Demant Ballerup består af en bygning på ca. 2.000 m2, hvor mere end 170 engagerede medarbejdere hver dag skaber værdi for kunderne. Til fortsat at sikre en høj standard af vores bygningsvedligehold, søger vi en Facility Tekniker.

Hos Demant Ballerup sørger vi for, at vores bygninger og udenoms arealer altid fremstår velholdte og indbydende. Dette vil være en del af dit job at sikre, at bygningerne fungerer optimalt og driftssikkert.

Din hverdag som Facility Tekniker
Du vil opleve en varieret arbejdsdag med mange forskellige typer opgaver. Nogle vil løbe efter en plan, andre er besluttede fokusområder og samtidig vil der være ad hoc-opgaver, som skal løses, når de opstår.

Eksempler fra din kommende hverdag kunne være:

  • Service, vedligehold og reparation af bygninger både udvendigt og indvendigt (maleopgaver, affaldshåndtering etc).
  • Diverse ad hoc-opgaver
  • Løbende dialog med eksterne samarbejdspartnere relateret til bygningsdriften (herunder eksterne håndværkere)
  • Koordinering og udførelse af intern flytning.
  • I samarbejde med vores Lead Facility Engineer yde teknisk support på brandanlæg og ventilation

Hvem er du?
Vi forestiller os, at du er uddannet elektriker, VVS’er eller lignende gerne med fokus på bygningsvedligeholdelse og diverse forsyningsanlæg. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring fra medico- eller medicinalbranchen samt fra en produktionsvirksomhed.

Som person er du selvstændig og kan lide at påtage dig et ansvar. Du er struktureret samt har en naturlig interesse og for teknik. Du er typen, der elsker at sætte der ind i ny teknologi og din nysgerrighed har givet dig en god teknisk forståelse. Du er energisk, har et godt overblik, og motiveres af at arbejde i et dynamisk miljø med en afvekslende hverdag.

Sammenfattende leder vi efter en person med disse kompetencer:

  • Teknisk forståelse og interesse
  • Håndværksmæssig uddannelsesbaggrund (elektriker, VVS eller lign.)
  • Motiveres af praktiske håndværksmæssige opgaver – store som små
  • Erfaring med bygningsvedligehold
  • God til at planlægge eget arbejde
  • Ansvarsbevidst og selvstændig
  • Motiveres af at yde god service og god til at kommunikere
  • Kendskab til Fire safety/brandanlæg/tyverialarm etc. vil være et plus
  • Kendskab til CTS, køl, ventilation, bygningsvedligehold vil være et plus

I nogle situationer vil der være behov for at dine arbejdsopgaver udføres, når der er mindst tryk på produktionen. Derfor kan der til tider være arbejde på skæve tidspunkter.

Du taler og skriver flydende dansk.

Bliv en del af et entusiastisk team
Vi er en arbejdsplads med god mulighed for fleksibilitet samt indflydelse på, hvordan du planlægger flere af dine opgaver. Vi er en professionel arbejdsplads, der er kendetegnet ved en venlig og uformel atmosfære. Vi tror på, at de bedste resultater opnås gennem et godt samarbejde mellem forskellige faggrupper. Vi har som virksomhed fokus på, at der skal være en sund balance mellem arbejdsliv og fritid.

Vil du være en del af vores team?
Så send din ansøgning til os, gerne hurtigst muligt, dog senest den 29. august, 2023. Bemærk venligst, at kun ansøgere som benytter vores elektroniske rekrutteringssystem, vil komme i betragtning til stillingen. Vi interviewer løbende til stillingen, så tøv ikke med at sende din ansøgning.

Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at kontakte Torben René Pedersen (Director, Operational Technology) på [email protected] Senior Facility Engineer Per Antonsen på [email protected]. Vi accepterer kun ansøgninger via vores online rekrutteringssystem.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Nu har du chancen for at ”låne” dette spændende job i omkring 8 måneder, når vores kollega skal på barsel. Brænder du for at arbejde med politikformulering og interessevaretagelse vedrørende regler og administrative forhold for internationale medarbejdere, så er det lige noget for dig. Om jobbet.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
22. maj 2024 74
21. maj 2024 72
20. maj 2024 78
19. maj 2024 78
18. maj 2024 77
17. maj 2024 78
16. maj 2024 74
15. maj 2024 71
14. maj 2024 76
13. maj 2024 72
12. maj 2024 73
11. maj 2024 72
10. maj 2024 70
9. maj 2024 69
8. maj 2024 69
7. maj 2024 64
6. maj 2024 63
5. maj 2024 62
4. maj 2024 66
3. maj 2024 66
2. maj 2024 70
1. maj 2024 76
30. april 2024 78
29. april 2024 81
28. april 2024 84
27. april 2024 86
26. april 2024 88
25. april 2024 86
24. april 2024 88
23. april 2024 87
22. april 2024 85