Ambitiøs studentermedhjælper med flair for analyse og strategieksekvering

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob, Praktik, Elev - Ballerup

Brænder du for at understøtte strategieksekveringen i en C25 virksomhed, der har ambitiøse mål for både det kommercielle og operationelle område, og er i færd med at eksekvere sin nuværende strategi og udforme den næste? Så er du måske vores nye studentermedhjælper!

Group PMO-teamet i Strategi og M&A-afdelingen søger en studentermedhjælper med flair og motivation for både kvalitative og kvantitative analyser og rapporter.

Om afdelingen | Et team med strategisk faglighed i højsædet

Tryg har de seneste år opbygget en stor Strategi og M&A-afdeling for at kunne navigere i en verden, hvor accelererende forandringer er et vilkår. Group PMO er ét af fire teams i afdelingen, som bl.a. består af flere tidligere management-konsulenter fra førende konsulenthuse.

Du bliver en del af et mindre team, hvor vi sætter høje standarder for vores arbejde og aktivt understøtter hinanden i vores udvikling. Vi har fokus på professionel udvikling med gode muligheder for at lære og blive udfordret i et uformelt og hjælpsomt miljø. Du får bl.a. mulighed for at styrke dine evner til at kondensere kvalitative og kvantitative data til direktionsrapporter.

Vi lægger også stor vægt på et godt socialt miljø på team- og afdelingsniveau, hvorfor vi har flere sociale aktiviteter i løbet af året. Du bliver samtidig en del af et team, afdeling og virksomhed med flere studenter, som vi understøtter både fagligt og socialt via en række aktiviteter.

Rollen som studentermedhjælper | Transformationen af data til strategiske indsigter

Din primære opgave som studentermedhjælper bliver at understøtte én eller flere af vores faste hovedleverancer samt ad hoc-opgaver og analyser.

Den ene hovedleverance er en kvartalsvis rapportering på vores kommercielle konkurrent-overvågning til Direktionen og de kommercielle direktører m.fl. Rapporten indeholder kommercielle efterretninger om vores primære konkurrenter i de tre skandinaviske lande, samt status på udvalgte nøgletal hos konkurrenterne.

Din konkrete rolle vil her være at overvåge diverse konkurrenter via kilder såsom nyhedsartikler, LinkedIn opdateringer, strategi- og regnskabsrapporter m.m. for at indsamle og kondensere disse efterretninger i en rapport. Du får et enormt branchekendskab og dit arbejde anvendes til at styrke Trygs produkt- og distributionsudvikling samt konkurrencekraft.

Den anden hovedleverance er en kvartalsvis rapportering på Trygs strategieksekvering til Direktionen. Rapporteringen indeholder bl.a. en status på de enkelte forretningsområders finansielle og strategiske KPIer samt status på udvalgte koncernkritiske projekter og enablers.

Din konkrete rolle vil her være at deltage på kvartalsvise statusmøder med relevante interessenter fra forretningsområderne og projekterne, samt at hjælpe med at indsamle og bearbejde kvalitative og kvantitative data (finansielle, kommercielle og operationelle), som efterfølgende struktureres i en rapport til Direktionen.

Om dig | Bring dit talent for analyser i spil!

Vi søger en kandidat, der har et akademisk fokus på økonomi, finans og/eller international business. Ideelt set er du midtvejs eller ved at afslutte din Bachelor og vil fortsætte på en overbygning efterfølgende.

Den rette kandidat kan højst sandsynlig nikke genkendende til følgende egenskaber:

  • Solide analytiske evner
  • Stærke kommunikationsevner
  • Nysgerrig på at forstå data og sammenhænge
  • Gode akademiske resultater
  • Erfaren Microsoft Office bruger (Excel, Word og Powerpoint)
  • Taler og skriver dansk og engelsk
  • Struktureret og pragmatisk
  • Stærkt drive til at skabe resultater
  • Ønske om at lære og udvikle dig

Vi glæder os til at høre fra dig!

Du er velkommen til at kontakte Head of Group PMO, Jacob Kvottrup Klit, såfremt at du har spørgsmål til jobbet på [email protected] eller på telefon: 51 82 18 77.

Send gerne din motiverede ansøgning, CV og karakteroversigter hurtigst muligt. Når den rette kandidat er fundet, afsluttes rekrutteringsprocessen

Ansøgningsfristen er d. 19. september


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
14. juni 2024 72
13. juni 2024 70
12. juni 2024 69
11. juni 2024 74
10. juni 2024 70
9. juni 2024 77
8. juni 2024 77
7. juni 2024 81
6. juni 2024 74
5. juni 2024 73
4. juni 2024 74
3. juni 2024 71
2. juni 2024 74
1. juni 2024 78
31. maj 2024 77
30. maj 2024 77
29. maj 2024 78
28. maj 2024 76
27. maj 2024 75
26. maj 2024 78
25. maj 2024 78
24. maj 2024 76
23. maj 2024 75
22. maj 2024 74
21. maj 2024 72
20. maj 2024 78
19. maj 2024 78
18. maj 2024 77
17. maj 2024 78
16. maj 2024 74
15. maj 2024 71