Teamleder til Servicedesken

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Teamleder til Servicedesken


By Ballerup

Ansøgningsfrist 2023-12-21

Søg job

Brænder du for at levere den gode kundeoplevelse, samtidig med du fokuserer på at sikre medarbejdertilfredshed i dit team? Så er det måske dig vi leder efter!

Du bliver leder for et team hvis primære opgaver er brugersupport, opsætning af arbejdspladser, Applikation og Serverrelaterede problemer, fejlfinding og håndtering. Du bliver en del af opgaveløsningen i teamet, men skal også fungere som sparringspartner for dine medarbejdere på konkrete sager. Du ved, at vores fortsatte succes afhænger af, at vi har styr på vidensdeling og dokumentation af vores løsninger og arbejdsprocesser.

Bliv en af alle os i Atea
Servicedesk er en vigtig funktion for virksomhedens medarbejdere, IT-organisation og ledelse. Sammen finder vi de bedste løsninger til vores kunder. Vi samler kontrollen over services, ressourcer, arbejdspladser, server hardware og kommunikationslinjer ét sted. Dermed kan kunden fokusere på sin kerneforretning. Vores Servicedeskløsninger understøtter virksomhedernes processer med bl.a. work-flow funktionaliteter. Samtidig sikrer vi, at den daglige drift er i tråd med ITIL principperne.

Hvad kommer du til at lave
Du vil have ledelsesansvaret for 14 medarbejder og skal sikrer, at teamet internt samarbejder i forhold til kunden, inden for Servicedesk og ud mod resten af Atea-organisationen. Du arbejder med vidensdeling i teamet og i forhold til resten af organisationen.

Du deltager i den daglige opgaveløsning og hjælper vores kunder med løsning af deres IT-udfordringer. Det kan fx være på Windows-platforme, med Office, Citrix osv. Derudover skal du håndtere Service Requests (Brugeradministration, applikationstildeling, etc.) samt er medansvarlig for vores Incident Management.

Hvad forventer vi af dig
Du forstår IT-service og brænder for at levere den bedste version til vores kunder. Du har en analytisk tilgang til procesoptimering og formår at sætte spørgsmålstegn ved eksisterende løsninger og problematikker.
Du formår at bevare overblikket samtidig med, at du har fokus på detaljen for herigennem at foretage de rigtige prioriteringer og koordinere dine ressourcer korrekt.

Vi forventer du kan svare ja til følgende:

  • Har erfaring med IT-support til større virksomheder
  • Har erfaring med ticketsystemer, gerne ServiceNow
  • Har kendskab til ITIL, gerne en certificering
  • Har erfaring med Incident Management
  • Er procesorienteret
  • Har ledelseserfaring
  • Behersker flydende dansk og engelsk i både skrift og tale
  • Kan kommunikere på alle niveaer i en organisation da du får et bredt samarbejde både internt og eksternt


Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder
Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Du skal være med til at bygge Danmark med it
Danmark er i dag et af de mest digitaliserede samfund i verden. Det fundament skal vi værne om og udvikle. Ikke for digitaliseringens skyld, men for den frihed og det udbytte, det kan skabe for vores samfund.

Vi vil være med til at sætte den offentlige sektor i stand til at levere endnu bedre velfærd, og vi vil sammen med det danske erhvervsliv skabe innovation og vækst. På den måde er Atea med til at gøre det samfund, vi skal give videre til de næste generationer, endnu stærkere.

Vi håber, du har lyst til at blive en af alle os.

Ansættelsestidspunkt
Snarest muligt.

Ansættelsessted
Ballerup

Kontakt og ansøgning
Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Per Ljungmann på telefon 3078 0074.

Ansøgningsfrist
Send CV og ansøgning hurtigst muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og kan vælge at lukke rekrutteringen, når vi mener at have fundet den rette kandidat.

Vi bygger Danmark med it
Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1500 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Torsdag den 21. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. maj 2024 77
17. maj 2024 78
16. maj 2024 74
15. maj 2024 71
14. maj 2024 76
13. maj 2024 72
12. maj 2024 73
11. maj 2024 72
10. maj 2024 70
9. maj 2024 69
8. maj 2024 69
7. maj 2024 64
6. maj 2024 63
5. maj 2024 62
4. maj 2024 66
3. maj 2024 66
2. maj 2024 70
1. maj 2024 76
30. april 2024 78
29. april 2024 81
28. april 2024 84
27. april 2024 86
26. april 2024 88
25. april 2024 86
24. april 2024 88
23. april 2024 87
22. april 2024 85
21. april 2024 86
20. april 2024 86
19. april 2024 83
18. april 2024 79