Studentermedhjælper – Data & Indsigt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Ballerup

Studentermedhjælper – Data & Indsigt

Vil du arbejde i spændingsfeltet mellem mennesker og teknologi, og vil du gerne blive dygtigere indenfor feltet data analytics og agil organisationsudvikling?

Topdanmark har samlet alle data- og analysekompetencer i ét område, Data og Indsigt, med fokus på at gøre beslutningsprocesser endnu mere datadrevne. Arbejdet foregår i mindre teams for at sikre en effektiv udvikling og vidensdeling.

Team Demand er etableret for at understøtte arbejdet i Data og Indsigt mod en fælles produktvision, forenkling af leverancer og styre overgangen til vores cloud dataplatform. Team Demand består af en række Product Owners og to Scrum Masters.

For at kunne gennemføre udviklingen og efterfølgende drive og optimere leveranceprocesser, har vi brug for flere gode kræfter til at bidrage til de mange opgaver, som området står over for. Vi søger derfor en studentermedhjælper til Team Demand, som kan bistå teamet med administrative opgaver såsom udarbejdelse af præsentationer til områdemøder, raffinering af backlogs, sharepoint strukturering, etc.

Administrativ understøttelse i området

Du vil få medansvar for at sikre overensstemmelse mellem afdelingens backlog og virkeligheden. Samtidig, vil du kunne se frem til at bidrage til den store forandringsopgave, der ligger foran os i den agile udvikling af vores område.

Dine primære opgaver bliver at:

  • Opdatere backloggen i Azure Devops
  • Understøtte Scrum Masters og Product Owners
  • Powerpoint præsentationer til diverse møder
  • Ansvarlig for adgange til Azure DevOps
  • Omstrukturering af Microsoft Teams set-up i området
  • Løbende opdateringer af distributionslister

Du skal kunne arbejde ca. 15 timer om ugen fordelt på min. to dage. Vi stiller selvfølgelig fuldt udstyret PC til rådighed, og vi tager lige så selvfølgeligligt hensyn til dine eksamener og andre spidsbelastninger på studiet.

Struktureret blæksprutte med interesse for kommunikation, dataanvendelse og gerne forandringsledelse

Skal du have succes i dette job, skal du have en interesse for forandringsledelse og kommunikation, herunder andre menneskers trivsel og velbefindende. Du skal have et godt kendskab til Microsoft Office pakken, og du skal være i stand til at have mange bolde i luften ad gangen og strukturere din hverdag efter højst prioriterede opgaver. Derudover, vil det naturligvis være en fordel hvis du har forståelse for dataanvendelse.

Vi forestiller os, at dit CV rummer:

  • Igangværende uddannelse i spændingsfeltet imellem mennesker og teknologi (det kunne eks. være IT og Kommunikation, HA(IT) eller Informatik (RUC))
  • Godt kendskab til Microsoft Office pakken
  • Forståelse for data

Lidt mere om Topdanmark og hvad vi kan tilbyde dig

Topdanmark har stærkt fokus på digitalisering og på at anvende fremtidens teknologi. Vi har indrettet vores organisation efter de agile principper med selvstyrende teams og et ledelsessystem, der understøtter dem.

Vi er en flad organisation, hvilket betyder stort råderum og kort fra ide til handling. Vi har en uformel omgangstone og god humor.

Vi arbejder med en tillidsbaseret ledelsesstil og investerer meget gerne i din fortsatte faglige og personlige udvikling.

Vi har gode karrieremuligheder, ansættelsesvilkår og højt til loftet.

Bliv del af studenternetværk i Topdanmark

Som studentermedhjælper har du mulighed for at blive del af Topdanmarks studenternetværk, der også samler praktikanter og elever på tværs af alle vores lokationer. I netværket arrangeres både faglige og sociale arrangementer som fx fælles frokost, fredagsbar, Excel-kurser m.m.

Goder og benefits som del af jobbet

Når du begynder, får du bl.a. adgang til Danmarks største rabat- og fordelsportal, hvor du med rabat kan købe alt fra IT-udstyr til rejser, dagligvarer, tøj og møbler. Du får selvfølgelig også mulighed for at købe forsikringer med medarbejderrabat. Derudover kan du købe frokost i vores rigtig gode kantine for et mindre beløb, der bliver trukket via din løn med skatterabat.

Spørgsmål og ansøgning

Send venligst din ansøgning med CV via linket her på siden senest den 29. marts 2024. Vi behandler ansøgningerne løbende, og vi lukker processen, når vi har fundet den rigtige. Send derfor gerne din ansøgning allerede i dag.

Vil du vide mere om jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Afdelingsleder Rasmus Lau Henningsen (Tlf. 3139 8191).

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

En fremtid, der er mere dig
I Topdanmark bliver du uddannet i en innovativ og meningsfuld virksomhed. Her er både højt til loftet og kort vej fra den enkelte medarbejder til topledelsen. Hos os får du energi til at skabe bedre resultater og du får større muligheder for udvikling. Socialt ansvar og bæredygtighed spiller en vigtig rolle for os. Ikke fordi det er moderne, men fordi vi er sat i verden for at holde hånden under danskerne. Som en del af Topdanmark er du med til at understøtte samfundet, når der skal bygges op igen.

Læs mere her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Ballerup
  • Fredag den 29. marts 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
8. maj 2024 69
7. maj 2024 64
6. maj 2024 63
5. maj 2024 62
4. maj 2024 66
3. maj 2024 66
2. maj 2024 70
1. maj 2024 76
30. april 2024 78
29. april 2024 81
28. april 2024 84
27. april 2024 86
26. april 2024 88
25. april 2024 86
24. april 2024 88
23. april 2024 87
22. april 2024 85
21. april 2024 86
20. april 2024 86
19. april 2024 83
18. april 2024 79
17. april 2024 80
16. april 2024 77
15. april 2024 84
14. april 2024 83
13. april 2024 86
12. april 2024 81
11. april 2024 82
10. april 2024 85
9. april 2024 81
8. april 2024 81