Divisional Director

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Billund

I SPIDSEN FOR LEGOLAND®
Kan du se dig selv skabe rammerne for millioner af LEGO® klodser, tusindvis af glade børn og topengagerede medarbejdere?


Rollen som Divisional Director – og dermed øverste chef i LEGOLAND Billund Resort – er sjældent i spil. Har du drømmen, så indløs billetten nu!

Fra helikopterperspektivet kommer du til at drive en af Danmarks mest kendte og besøgte attraktioner. Ambitionen er klar: LEGOLAND skal altid være førstevalget for danske og udenlandske familier med børn i alderen 2-12 år.

Som Divisional Director har du først og fremmest ledelsen af en organisation bestående af 250 fastansatte og ca. 1.300 sæsonansatte kollegaer – gennem hvem du og dit lederteam skal videreudvikle LEGOLAND, så ambitionen til enhver tid opfyldes. Det stiller store krav til konstant udvikling af parken, attraktioner, overnatningstilbud, bæredygtighedsinitiativer m.m. Derfor får du det fulde P&L ansvar for LEGOLAND Billund og tilknyttede lokale forretningsenheder.

Din reference er til Managing Director for LEGOLAND Resorts Europe & Asia, som sammen med kollegaer i Merlin Entertainments giver sparring og inspiration, så du sammen med din lokale ledergruppe bestående af otte dygtige directors kan eksekvere skarpt og præcist på den fælles globale strategi.

LEGOLAND Billund søger en kommercielt tænkende øverste chef med stærke lederevner og tung operationel erfaring.

Du trives med at arbejde i spændingsfeltet mellem det kvantitative og kvalitative, når du omsætter data til konkrete planer og sikrer, at gæstetilfredsheden altid er i top. Du er ledertypen, der skaber et motiverende og engagerende arbejdsmiljø, hvor dine kollegaer altid har de bedste forudsætninger for at skabe ’wauw oplevelser’ og ’minder for livet’ for vores gæster.

Du skifter ubesværet mellem strategi og daglig drift, hvilket i kombination med dit høje energiniveau og interesse for alle facetter af forretningen gør dig til en rollemodel og inspirator for både din ledergruppe og deres afdelingsledere. Nogle vil sige, at du på den måde viser vejen for hele virksomheden gennem synlig og empatisk ledelse.

Daglig tilstedeværelse i Billund og fleksibilitet til at være til stede og arbejde i parkens højsæsoner, er en forudsætning for jobbet.

Uddybning af opgavefeltet:
- Sikre en kompromisløs tilgang til sikkerhed, herunder at alle procedurer og processer følges af hele organisationen hver eneste dag.
- Opnåelse af virksomhedens kommercielle mål inden for parkbesøg, hotelovernatninger, billetomsætning, mad & drikke og retail. Dette gennem nøje planlægning af hvert enkelt område og en evne til at korrigere, når det er nødvendigt.
- Sikre fortsat positiv udvikling i gæste- og medarbejdertilfredshed på tværs af park og overnatning.
- Lede og motivere en fagligt stolt og dygtig organisation gennem tydelig og hyppig kommunikation, fejring af succeser og udvikling af medarbejderne.
- Sikre at LEGOLAND brandet altid er repræsenteret i overensstemmelse med retningslinjer, og at produktet udvikles i overensstemmelse med visionen for brandet.
- Udvikle business cases og board papers for nye investeringer i park og overnatning.
- I tæt samarbejde med centrale funktioner i Merlin Entertainments sikre, at LEGOLAND Billund implementerer best practice på tværs af alle funktionsområder og discipliner.
- Repræsentere LEGOLAND i relevante bestyrelser og udvalg.

Et par ord mere om den ideelle profil:
- Har mindst 10 års erfaring med ledelse af store operationelle ansvarsområder med mange medarbejdere – og kan dokumentere stærke kommercielle resultater.
- Har erfaring med matrixorganisationer med mange stakeholders, hvor succes skabes i tæt samarbejde og med respekt for forskellighed og faglighed.
- Har en relevant kommerciel uddannelsesbaggrund på kandidat-/masterniveau.
- Excellerer i kommunikation og evner at kommunikere med alle organisationens lag, såvel som alle dens stakeholders på både dansk og engelsk.
- Kan genkende sig selv i personlige værdier som empati, samarbejde, faglighed og nysgerrighed.

Hvad venter dig?
- Et helt særligt job i en unik virksomhed der samtidig er en del af en stor international koncern bestående af over 140 attraktioner.
- En enestående mulighed for at sætte dit eget præg på driften og udviklingen af et fænomen, som er kendt af stort set alle børnefamilier i Danmark og det nære udland.
- Et alsidigt job hvor hver dag består af nye magiske oplevelser og spændende udfordringer, og hvor det ofte kun kræver en gåtur ud i parken for at se effekten af dit arbejde.
- En dynamisk og agil arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra tanke til handling.

Om LEGOLAND Billund og Merlin Entertainments:
LEGOLAND Billund er blandt Danmarks mest kendte og elskede attraktioner for familier og børn i alle aldre. Parken åbnede med Miniland og enkelte aktiviteter i 1968, og er siden da blevet udvidet til i dag at omfatte 11 tematiserede LEGO verdener, to hoteller og en Holiday Village.
Merlin Entertainments er blandt verdens førende operatører inden for location-based familieunderholdning. Som en af verdens førende operatører af attraktioner leverer vi mindeværdige oplevelser for millioner af gæster i hele verden.

Ansøgning:
Vi evaluerer ansøgninger og indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og CV (på engelsk) hurtigst muligt via link nedenfor. Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Personal Assistant Lene Schulz på e-mail [email protected]


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Billund.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Billund

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Sønderborg

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 17. juni 2024 Sønderborg On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Sønderborg.
    • Øvrige
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Øvrige i Christiansfeld

    Fri kontakt
    Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld søger erfaren, engageret hotelvært/værtspar til at drive og udvikle vores charmerende hotel som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.
    • Øvrige
    • Christiansfeld
    Få mere info
  • Øvrige i Vejen

    Har du en struktureret og detaljeorienteret debitor gemt i dig, og motiveres du af at arbejde med økonomi samt at få ting til at stemme? Så er du måske vores nye Debitor Assistant. Du bliver en del..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Billund

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Billund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. juni 2024 20
15. juni 2024 21
14. juni 2024 21
13. juni 2024 18
12. juni 2024 18
11. juni 2024 16
10. juni 2024 15
9. juni 2024 18
8. juni 2024 18
7. juni 2024 18
6. juni 2024 17
5. juni 2024 16
4. juni 2024 16
3. juni 2024 16
2. juni 2024 16
1. juni 2024 16
31. maj 2024 17
30. maj 2024 18
29. maj 2024 18
28. maj 2024 18
27. maj 2024 18
26. maj 2024 17
25. maj 2024 17
24. maj 2024 17
23. maj 2024 16
22. maj 2024 16
21. maj 2024 16
20. maj 2024 17
19. maj 2024 17
18. maj 2024 17
17. maj 2024 17