Er du vores nye digitale læringsmedarbejder?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Birkerød

Kunne du tænke dig at arbejde i et stærkt fagligt miljø på et område i rivende udvikling og med stor politisk interesse? Så er du måske vores nye kollega i Nationalt ID-center, som kan være med til at udvikle og drive centerets digitale læringsplatform.

Lidt om alt det vi tilbyder
Nationalt ID-center er et uafhængigt kompetencecenter, hvis formål er at styrke sikkerheds- og kontrolindsatsen på udlændingeområdet. Nationalt ID-center er organisatorisk en del af Hjemrejsestyrelsen.

Vores primære opgave er at yde rådgivning og bistand til danske myndigheder i forhold til spørgsmål om fastlæggelse og kontrol af udlændinges identitet. En af vores kerneopgaver er samtidig at koordinere et overordnet og tværgående myndighedssamarbejde på ID-området.

Som digital læringsmedarbejde kommer du til at spille en central rolle i at sikre, at relevante danske myndigheder har de nødvendige kompetencer på ID-området, ligesom du i samarbejde med dine kolleger løbende skal tilvejebringe opdateret information om ID-dokumenter til myndighederne.

Denne viden kan blandt andet formidles i form af e-læringsfilm. Det kan være korte informationsfilm, der har til opgave at give myndighederne viden om den nyeste udvikling samt de nyeste trends inden for dokumentområdet. Det kan også være længerevarende e-læringskurser med multiple choice tests undervejs eller sluttests, begge med fokus på den interaktive læring.

Du vil blive en del af centrets kursusteam, hvis opgave er at klæde myndighederne på til at kunne varetage den indledende vurdering af ID-dokumenter, der behandles i sagsbehandlingen. Det sker gennem både fysisk klasserumsundervisning og e-læringskurser.

Din primære opgave vil blandt andet omfatte udvikling af centerets e-læringsfilm og e-læringskurser, som produceres til samarbejdsmyndighederne. Du skal også bistå med at indhente viden om og afdække myndighedernes specifikke behov inden for dokumentområdet, der skal formidles i e-læringsfilm, som myndighederne kan anvende i deres daglige arbejde med identitetsfastsættelse.

Du vil i forbindelse med din ansættelse i Nationalt ID-center skulle gennemgå et træningsforløb og en solid grunduddannelse i ID- og dokumentkontrol, så du er godt klædt på til at arbejde med ID-dokumenter. Vi tilbyder også spændende internationale arbejdsrammer med samarbejdspartnere fra hele verden, og du vil løbende skulle holde din viden opdateret gennem eksempelvis deltagelse i nationale og internationale konferencer og kurser på området. Derudover vil du blive en del af den overordnede koordinerede videndeling med centerets andre teams og deltagelse i nationalt og internationalt samarbejde mv.

Nogle af centerets andre opgaver indebærer bl.a. at indhente og formidle ID-relateret information, både via desk-studies og gennem fact finding missioner, ligesom centeret har en central rolle i at sikre, at trends, erfaringer og risikovurderinger fra relevante lande gøres tilgængelige for myndighederne. Derudover er en af centerets kerneopgaver at koordinere et overordnet og tværgående myndighedssamarbejde på ID-området.

Nationalt ID-center har dertil et biometriteam, som består af ansigtssammenlignings- og fingeraftrykseksperter, der afgiver udtalelser i sager, hvor fingeraftryk og ansigtssammenligning bidrager til identitetsfastlæggelsen, ligesom centeret også har et ISO-akkrediteret dokumentteknisk laboratorium, som på ekspertniveau foretager ægthedsvurderinger af ID-dokumenter.

I Nationalt ID-center er vi 31 engagerede medarbejdere med forskellig uddannelsesmæssig baggrund, der varetager en bred vifte af opgaver i en til tider travl hverdag. Vi er kendetegnet ved at være et fællesskab, hvor fagligheden er i højsædet. Vores hverdag er præget af et godt samspil på tværs af fagligheder, vi har et socialt stærkt miljø, og vores omgangstone er uformel.

Nationalt ID-centers arbejde sker i tæt samarbejde med en række nationale aktører på det udlændingeretlige område, herunder blandt andet Udlændingestyrelsen, Styrelsen for International Rekruttering og Integration, Flygtningenævnet, Udlændingenævnet, Rigspolitiet, Udenrigsministeriet mv. Derudover har Nationalt ID-center også et tæt samarbejde med en række internationale samarbejdspartnere.

Vores forventninger til dig
Du har en relevant akademisk uddannelsesmæssig baggrund og/eller erhvervserfaring inden for f.eks. uddannelsesvidenskab, (generel) pædagogik, IT og læring, digital kommunikation eller lign.

Du har gerne erfaring med IT-didaktisk design og forståelse for udvikling af digital læring i et didaktisk perspektiv. Det er også en fordel, hvis du har en forståelse for voksnes læringsprocesser, kendskab til blended learning og erfaring med at arbejde med forskellige digitale læringsredskaber.

Derudover forventer vi, at du:

  • er løsningsorienteret og kan tænke kreativt, da du skal udvikle forskellige digitale læringsforløb
  • kan formidle og kommunikere fagligt kompliceret stof til forskelligartede målgrupper – både på dansk og engelsk
  • er bekendt med udvikling af læringsmål og læringskoncepter
  • arbejder struktureret og selvstændigt med fokus på selv de mindste detaljer
  • er en engageret og fleksibel kollega, der kan håndtere mange sideløbende opgaver uden at miste humøret eller overblikket
  • har gode samarbejdsevner, da du skal arbejde tæt sammen med kolleger på tværs af faggrænser og samarbejdspartnere på tværs af såvel nationale som internationale grænser

Yderligere information
Nationalt ID-center har kontor på Birkerød Kongevej 2, 3460 Birkerød.

Du ansættes i Udlændinge- og Integrationsministeriets koncern efter enten overenskomst mellem Finansministeriet og relevant organisation eller OAO-S-Fællesoverenskomsten og HK-overenskomsten. Der er mulighed for at forhandle tillæg, der matcher dine kvalifikationer.

Du skal opnå sikkerhedsgodkendelse til ”HEMMELIGT” for at arbejde i denne stilling, og opretholde denne under hele din ansættelse. Du kan læse om, hvordan vi behandler dine persondata her

Har du spørgsmål i øvrigt, er du velkommen til at kontakte chef for Nationalt ID-center, Jakob Dam Glynstrup, på telefonnummer 22 73 48 98 eller på e-mail [email protected].

Vi forventer at holde samtaler i uge 1 og/eller uge 2. Der vil være en skriftlig test i forbindelse med samtalen, hvor vi tester dine danskkundskaber. Testen tager cirka et kvarter og kan løses uden hjælpemidler.

Ligestilling i alle dens aspekter er vigtig. Derfor opfordres alle interesserede uanset etnisk tilhørsforhold, religion, køn, alder og lign. til at søge stillingen. Udlændinge- og Integrationsministeriet er medlem af Foreningen Nydansker.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Birkerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.12.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Birkerød

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Birkerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Birkerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
1. juni 2024 14
31. maj 2024 14
30. maj 2024 17
29. maj 2024 16
28. maj 2024 16
27. maj 2024 16
26. maj 2024 14
25. maj 2024 14
24. maj 2024 14
23. maj 2024 14
22. maj 2024 15
21. maj 2024 15
20. maj 2024 15
19. maj 2024 15
18. maj 2024 16
17. maj 2024 17
16. maj 2024 17
15. maj 2024 18
14. maj 2024 18
13. maj 2024 16
12. maj 2024 16
11. maj 2024 15
10. maj 2024 15
9. maj 2024 16
8. maj 2024 16
7. maj 2024 16
6. maj 2024 15
5. maj 2024 15
4. maj 2024 15
3. maj 2024 16
2. maj 2024 17