Porteføljeleder til ejendomme

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Har du lyst til at arbejde strategisk med udvikling og effektiv forankring på ejendomsområdet samtidig med, at der er styr på de administrative arbejdsgange? Har vi vakt din nysgerrighed, så læs videre her…

Brøndby Kommune vokser på mange områder i disse år, og vi arbejder for tiden med kapacitetsudvidelser på skole- og dagtilbudsområdet, byudvikling i Brøndby Strand og meget andet. Udvidelsen af bygningsmassen skal gå hånd-i-hånd med en løbende optimering af ejendomsporteføljen, så vi til enhver tid udnytter vores bygninger og arealer bedst muligt.

Kommunale Ejendomme er derfor i fuld gang med at optimere bygningsmassen, og som led i arbejdet skal vi udforme indsatser i forbindelse med udviklingen af en ejendomsstrategi. Den skal sætte retning for udvikling og fremtidig drift af kommunens bygninger, så vi til enhver tid udnytter vores bygninger og arealer bedst muligt. Vi søger derfor en udviklingsminded og resultatorienteret kollega, som får det overordnede ansvar for at styre porteføljen af bygninger og som kan drive processen og de forskellige aktiviteter, der vil indgå i arbejdet.

Hvem er vi

Du bliver del af et stærkt fagligt og socialt fællesskab i Kommunale Ejendomme i Teknik- og Miljøforvaltningen. Der er højt til loftet og vi løfter opgaverne sammen. Du får et stort selvstændigt ansvar og dermed også rigtig god mulighed for at præge Kommunale Ejendommes udvikling.

Kommunale Ejendomme drifter en bygningsmasse på ca. 240.000 m2 kommunale bygninger og er bygherre på renoveringer og nybyggeri. Vi er ca. 140 ledere og medarbejdere fordelt på Drifts-, Anlægs- og Energiteam (10), Teknisk Service (25), og Rengøring (100). En vigtig del af kerneopgaven er dialog med kolleger i fagforvaltningerne med henblik på at sikre de bedst mulige fysiske rammer for deres opgaveløsning.

Du får en central rolle i Kommunale Ejendomme, hvor du bl.a. vil være med til at udvikle og forny den kommunale bygningsmasse, så vi sikrer optimale rammer for kommunens ansatte og borgere, både vores børn, unge og ældre borgere. For at sikre de gode fysiske rammer har vi et stort ansvar for at inddrage brugere og de forvaltninger, der skal bruge faciliteterne, og det er derfor vigtigt, at du er god til interessenthåndtering og risikostyring.

Opgaven

Stillingen er nyoprettet, og det bliver dit ansvar at tilrettelægge og styre arbejdet med at udvikle ejendomsporteføljen og konkrete udviklingstiltag omkring ejendomsstrategien i samarbejde med ledelsen. Du vil fungere som projektleder for tilknyttede arbejdsgrupper med fokus på en god proces og levering af de ønskede resultater. Der er mange bolde i luften og en stærk styrings- og eksekveringsdagsorden – så det skal du også have lyst til.

Ejendomsstrategiens indsatser omhandler arealoptimering, lokalefællesskaber, serviceniveauer og vedligeholdelsesplaner, facility management og bæredygtigt byggeri. Vi er langt med kortlægning af ejendommene samt kriterier for prioritering og ser frem mod en spændende udvikling og forskellige tiltag, som skal understøtte, vedligeholde og optimere porteføljen – blandt andet digitalisering af ejendomsportefølje og aktivitetsstyring, udvikling af styringsværktøjer, energioptimering og meget, meget mere.

Du skal kort sagt tage ansvar og indgå i et tæt samarbejde med ledelsen og medarbejderne, så vi hele tiden sikrer at være foran udviklingen af vores ejendomsportefølje og vedligeholdelsen af samme.

Du skal søge stillingen hvis

Du kan skabe stærke samarbejdsrelationer både internt i organisationen og i forhold til eksterne samarbejdspartnere og brugere. Der er mange bolde i luften og en stærk styrings- og eksekveringsdagsorden – så det skal du også have lyst til, og du har en faglig baggrund, som du kan gøre brug af.

Din uddannelsesmæssige baggrund kan være en byggeteknisk eller akademisk uddannelse, men det vigtigste er dog, at du har erfaring med projektledelse og kan boltrer dig med f.eks. Gannt-diagrammer, forandringsledelse, ejendomsoptimering og adfærdsdesign og du er i stand til at holde styr på en proces og administrative arbejdsgange.

Du kan genkende dig selv i følgende:

  • Du er struktureret og resultatorienteret, leverer aftalt kvalitet til rette tid
  • Du risikostyrer med fast hånd og har en god forståelse af prioriteringer
  • Du har solid erfaring med projektledelse og fokus på den gode, effektive proces
  • Du er selvkørende med stort drive og eksekveringsfokus – løsningsorienteret teamspiller
  • Du er stærk til skriftlig og mundtlig kommunikation
  • Du er udadvendt og tillidsvækkende med en positiv tilgang, også når det ikke helt går som planlagt.
  • Du er god til at samarbejde og du er god til at involvere brugere og på tværs af organisationen

Det er en fordel, hvis du har erfaring fra tidligere job som projektleder/udviklingskonsulent/porteføljemanager eller lignende. Det vigtigste er dog, at du lyst og drive til at være med til at udvikle vores bygningsmasse og holde styr på vores administrative processer til glæde for vores borgere.

Vil du vide mere?

Vil du vide mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte Nina E. Petersen på 24 63 97 29 eller [email protected].

Lad os få din ansøgning senest den 10. maj 2023

Vi holder første runde samtaler den 18. maj og anden runde samtaler den 25. maj. Du kan forvente, at der vil indgå en case-opgave i forløbet.

Vi håber, du kan starte hos os den 1. juli – men opstart kan tilpasses din nuværende arbejdssituation.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brøndby
  • Onsdag den 10. maj 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
9. maj 2024 33
8. maj 2024 32
7. maj 2024 30
6. maj 2024 28
5. maj 2024 28
4. maj 2024 28
3. maj 2024 26
2. maj 2024 25
1. maj 2024 25
30. april 2024 25
29. april 2024 25
28. april 2024 25
27. april 2024 25
26. april 2024 25
25. april 2024 24
24. april 2024 22
23. april 2024 19
22. april 2024 18
21. april 2024 17
20. april 2024 17
19. april 2024 19
18. april 2024 21
17. april 2024 20
16. april 2024 20
15. april 2024 19
14. april 2024 20
13. april 2024 21
12. april 2024 21
11. april 2024 21
10. april 2024 20
9. april 2024 21