Royal Run søger en kollega, der kan få flere til at bevæge sig før og efter Royal Run

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Royal Run er en af Danmarks største motionsevents, men det er mere og andet end et motionsløb. Det er fællesskabets fest: Uformelt, i kondisko og for alle!

Vi er i fuld gang med planlægningen af Royal Run 2024 og har en ambition om at få endnu flere til at motionere før og efter eventen. Kan du få dét til at ske i fællesskab med vores samarbejdspartnere? Er du struktureret, knivskarp til at følge op på mål og deadlines, og vil du være med til at få aktiveringen af Royal Run sikkert over målstregen i 2024? Så er du måske vores nye projektmedarbejder.

Om Royal Run
Royal Run arrangeres af Bevæg Dig For Livet, visionen som Danmarks Idrætsforbund (DIF) og DGI står bag, i samarbejde med Dansk Atletik. TV2 er mediepartner og Nordea-fonden, Trygfonden samt Novo Nordisk Fonden er strategiske partnere.

Royal Runs sekretariat er placeret hos DIF i Brøndby, og projektteamet arbejder tæt sammen med lokale arrangører, kommuner og øvrige interessenter om at levere en succesfuld event på tværs af deltagere, tilskuere og tv-seere.

Om jobbet
Royal Run appellerer bredt til befolkningen, og hvert eneste år er det lykkedes os at få endnu flere i gang med at motionere - både før, under og efter eventen. I 2024 ønsker vi at styrke indsatsen yderligere og bygge videre på den viden og de gode erfaringer, vi allerede har. Vores ambition er at facilitere og fastholde et højere aktivitetsniveau hos vores deltagere før og efter eventen. Royal Runs aktivering tager afsæt i både organiserede og selvorganiserede aktiviteter i primært værtsbyerne, hvor vi har et særligt stort fokus på at få succes med vores indsatser. Der vil derfor være et stort samspil med værtsbykommuner og lokale foreninger, og du skal derfor kunne lide at arbejde i krydsfeltet mellem frivillige og lønnede folk.

Overordnet set skal du være med til at sikre, at vi kommer i mål med armene over hovedet og har fået endnu flere danskere til at bevæge sig før og efter Royal Run 2024, samt at succeserne fra aktiveringsindsatsen i 2024 kan leve videre efterfølgende.

Blandt dine konkrete arbejdsopgaver er:

  • Planlægning og koordinering af aktiveringsindsatserne med værtsbyer, visionskommuner og øvrige interessenter.

  • Løbende tilpasning af indsatsen ift. tendenser og de lokale forhold hos vores interessenter.

  • Sikre at tidsplaner overholdes.

  • Opfølgning på mål og succeskriterier ift. samarbejdspartnere.

  • Kommunikation og information på tværs af interessenter.

  • Forbinde aktiveringsindsatsen til eventen, så deltagerne oplever sammenhæng mellem træning og den store event.



Udover dette vil du desuden indgå i projektteamet og må løbende forvente ad hoc-opgaver i det generelle eventarbejde.

Din profil
Vi leder efter en projektmedarbejder, der har erfaring med projektkoordinering eller projektledelse. Du skal trives med at være knudepunkt, holde styr på alle enderne og sikre den bedst mulige oplevelse for alle involverede. Du efterlader ikke noget til tilfældighederne og har et stærkt fokus på at sikre en smidig afvikling af aktiveringsindsatserne. Du fungerer godt med at jonglere mange opgaver på samme tid i tæt samarbejde med både team og øvrige interessenter.

Vi forventer, at:

  • Du har erfaring med projektkoordinering eller projektledelse.

  • Du har erfaring med kommunesamarbejder.

  • Du kommunikerer tydeligt og præcist og er god til at skabe relationer.


  • Du kan planlægge og organisere aktiviteter og ressourcer effektivt.

  • Du er struktureret og i stand til at håndtere flere opgaver og deadlines samtidigt.

  • Du bevarer overblikket i pressede situationer og kan eksekvere, når det går stærkt.

  • Du arbejder selvstændigt og henter energi i samarbejdet med andre.

  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med at motivere og engagere mennesker, samt at udvikle og implementere aktiviteter og evaluere resultater.



Om vores arbejdsplads
Vi tilbyder en sjov og tempofyldt arbejdsplads med fleksible arbejdstider. Du kommer til at arbejde i et eventteam, der har mange faglige kompetencer, god energi, høje ambitioner og let til smil, Vi er en del af en afdeling med omkring 35 kollegaer, som ud over Royal Run, Skole OL og DM-ugen også tæller HR og kommunikation.

Du får bl.a. mulighed for at benytte træningsfaciliteterne i Idrættens Hus, tilmelde dig massageordning og hygge dig med kollegaer fra hele Idrættens Hus, når vi holder fredagsbar.

Stillingen er på fuld tid, og vi kalkulerer med, at din første arbejdsdag bliver fredag den 1. september 2023.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og cv til os hurtigst muligt og senest mandag den 26. juni kl. 10.00. Vi holder samtaler den 29. og 30. juni, samt 2. runde den 5. juli.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte projektleder Mads Bang Aaen, [email protected] eller chef for DIF Kommunikation, HR & Events, Britt Spangsberg på [email protected].


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brøndby
  • Mandag den 26. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 30. april 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
29. april 2024 25
28. april 2024 25
27. april 2024 25
26. april 2024 25
25. april 2024 24
24. april 2024 22
23. april 2024 19
22. april 2024 18
21. april 2024 17
20. april 2024 17
19. april 2024 19
18. april 2024 21
17. april 2024 20
16. april 2024 20
15. april 2024 19
14. april 2024 20
13. april 2024 21
12. april 2024 21
11. april 2024 21
10. april 2024 20
9. april 2024 21
8. april 2024 21
7. april 2024 20
6. april 2024 20
5. april 2024 20
4. april 2024 20
3. april 2024 19
2. april 2024 20
1. april 2024 22
31. marts 2024 25
30. marts 2024 27