Chefkonsulent til Fremtidens Brøndby Strand (midlertidig stilling 2 år)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du være med til at realisere et af det mest spændende byudviklingsprojekter i Danmark i disse år? Så har vi i Fremtidens Brøndby Strand-sekretariatet jobbet til dig.

Fremtidens Brøndby Strand er en vision om at tranformere og gentænkte Brøndby Strand bydelen til en levende bydel med variation og blandede boliger og udnytte den unikke placering ved strandpark, den grønne kile, skov og nærheden som forstad til København.

Da vores programleder går på barsel og vi samtidig har brug for at opruste vores samarbejde med de almene aktører i bydelen søger vi en ny chefkonsulent til sekretariatet i en toårig midlertidige stilling.

Om Fremtidens Brøndby Strand / Vores opgaver pt

Vi arbejder på at etablere et arealudviklingsselskab mellem Brøndby Kommune og en privat investor, der skal være ansvarlig for byudviklingen i bydelen de næste 15 år. Parallelt hermed arbejder vi på at færdiggøre den strategiske udviklingsplan for byudviklingen, hvilket betyder, at vi arbejder med en række analyser og projekter, der helt konkret skal sikre den rette kvalitet og rammer for den byudvikling, som Kommunalbestyrelsen i Brøndby har besluttet at igangsætte.

Endelig og ikke mindst er udviklingen betinget af gode, tillidsfulde og velfunderede samarbejder med en lang række både interne og eksterne interessenter, samarbejdspartnere og rådgivere. Her er en særlig vigtig samarbejdspartner for sekretariatet de almene boligorganisationer, boligafdelingerne og deres administrationsselskaber samt Landsbyggefonden.

Derudover varetager sekretariatet også en række vigtige borgerrettede projekter og kommunikationsaktiviteter gennem eksekveringen af sekretariatets ’Midlertidighedsstrategi’, hvor vi har et stort fokus på den borgerrettede dialog og involvering i projektet.

Sekretariatet

Det er Fremtidens Brøndby Strand-sekretariatet, der har til opgave at sikre, at projektet Fremtidens Brøndby Strand realiseres. Vores opgave er derfor at forme, drive og skabe resultater i de mange udviklingsprojekter, som udgør et stort 15-årigt byudviklingsprojekt. Der stilles store krav til sekretariatets ansatte, men medarbejderne har også stor fleksibilitet, beslutningskraft og mulighed for at præge egne opgaver. Vi refererer til Teknik- og Miljødirektøren og har direktionen som styregruppe, og samarbejder derudover med kommunens øvrige forvaltninger for at sikre en holistisk tilgang til opgaven.

Om dig

Da udviklingen af Fremtidens Brøndby Strand baserer sig på gode og tætte partnerskaber, er det afgørende, at du har stor relationsforståelse og formår at navigere og mediere mellem mange interne og eksterne interesser. Du skal finde glæde i at finde løsninger og kompromisser på tværs og også have stædighed og vilje til at gå en ekstra runde for at sikre, at vi finder den helt rigtige løsning.

Det er et afgørende krav, at du har erfaring med arbejdet med den almene sektor i Danmark og kender til de særlige betingelser og lovgivning, der gør sig gældende for at sikre et succesfuldt partnerskab med de almene aktører i bydelen. At du har erfaring i samarbejde med det almene boligorganisationer og har en stærk bystrategisk vinkel i kraft af dit arbejde, er derfor også et must.

Der forventes, at du har en stor personlig gennemslagskraft og evne til at lede egne projekter til dørs samt at sikre den nødvendige involvering fra øvrige parter undervejs.

Du skal være en god kommunikatør i skrift og tale, og vi forventer, at du kommer til at bidrage til de mange kommunikations- og borgerrettede aktiviteter i bydelen.

Har du erfaring med fondsansøgning og projektudvikling vil det være et plus.

Endelig skal du kunne forstå og gebærde dig i byplanlægningens faglige og tekniske miljøer, og du skal have et bredt kendskab til de arkitektoniske, miljømæssige, bæredygtige og sociale aspekter heraf. Vi forventer, at du er generalist og kan sætte dig ind i en lang række forskellige emner og problemstillinger løbende. Vores erfaring er, at medarbejderne i sekretariatet har en stejl læringskurve, hvor du som medarbejder løbende vil få ansvar for opgaver, som du allerede har erfaring med, og andre hvor du forholdsvist hurtigt vil skulle tilegne dig ny viden for at komme vellykket i mål med opgaverne.

Yderligere information

Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte programchef Lise Juul Madsen på 23275448 eller [email protected]. Du kan også læse mere her https://www.brondby.dk/fremtidensbrondbystrand/

Ansøgningsfristen er søndag den 3. december 2023.

Vi forventer at afholde samtaler onsdag d. 6. december 2023.

Stillingen er en midlertidig stilling i 2 år på fuld tid. Stillingen aflønnes efter gældende overenskomst og med udgangspunkt i dine kvalifikationer.

Vi forventer, at vores nye chefkonsulent kan begynde den 1. april 2024.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 37.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brøndby
  • Søndag den 03. december 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
12. maj 2024 29
11. maj 2024 29
10. maj 2024 31
9. maj 2024 33
8. maj 2024 32
7. maj 2024 30
6. maj 2024 28
5. maj 2024 28
4. maj 2024 28
3. maj 2024 26
2. maj 2024 25
1. maj 2024 25
30. april 2024 25
29. april 2024 25
28. april 2024 25
27. april 2024 25
26. april 2024 25
25. april 2024 24
24. april 2024 22
23. april 2024 19
22. april 2024 18
21. april 2024 17
20. april 2024 17
19. april 2024 19
18. april 2024 21
17. april 2024 20
16. april 2024 20
15. april 2024 19
14. april 2024 20
13. april 2024 21
12. april 2024 21