DIF søger samskabelsesorienteret konsulent til DIF’s nye ungeindsats ‘STARTBLOKKEN’, Østdanmark

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du være med til at indfri Danmarks Idrætsforbunds vision om at skabe en national indsats, der kan være livsændrende for de unge? Og samtidig være en del af et anerkendelsesinitiativ for krigsveteraner? Så er du måske vores nye udviklingskonsulent (barselsvikariat)?


Som konsulent i Startblokken bliver du en del af DIF’s højt prioriterede beskæftigelses- og livsbaneindsats, der skal sikre, at de 45.000 unge, der står uden for samfundets fællesskaber, finder en vej videre i et trygt og meningsfuldt fællesskab, der kan give dem vigtige læringer mod en plads i job og uddannelse.

DIF’s ambition på dette område er at skabe en indsats, der baner vejen helt fra den faglige og personlige udvikling hos den enkelte unge, over de organisatoriske forandringer i og med klubber, kommuner, foreninger og erhvervsnetværk, til de systemiske forandringer i såvel det filantropiske, som det politiske system.

Indsatsen er landsdækkende med udgangspunkt i de danske professionelle og breddeidrætsklubber og har en særlig opmærksomhed på løbende at inddrage relevante aktører på unge- og beskæftigelsesområdet. Du bliver en vigtig brik i denne udvikling sammen med et kompetent team, der allerede har stor erfaring på området.

Vi ønsker, at de unge gennem fire progressive spillebaner, klubbernes image og goodwill, samt virksomhedsnetværket i de professionelle klubber i 3F Superligaen, NordicBet ligaen, Metal Ligaen og håndboldligaerne kommer tættere på uddannelse eller arbejdsmarkedet. Denne indsats laves i tæt samarbejde med landets kommuner og øvrige aktører på beskæftigelsesområdet.

Startblokken bygger ovenpå vigtig læring fra DIF’s job- og anerkendelsesrettede initiativ Veteran Match, og stillingen indebærer yderligere drifts- og udviklingsorienterede opgaver i Veteran Match i samarbejde med det øvrige team.

HVAD SKAL DU ARBEJDE MED?
Du bliver en del af Startblokkens samlede arbejdsgruppe med et konkret fokus på indsatsen på Sjælland og bliver dermed en vigtig brik i den opgave, det danske samfund står overfor i forhold til at sikre, at de 45.000 unge bliver bedre inkluderet i det omkringliggende samfund.

Af konkrete arbejdsopgaver kan nævnes:

  • Projektstyring, planlægning og udførelse af aktiviteter relateret til Startblokken og Veteran Match.

  • Etablere samarbejder og partnerskaber med relevante aktører på området.

  • Medvirke til videreudvikling af indsatsen og udrulning af nye klynger i hele Danmark.

  • Kontakt til og dialog med brobyggere, kommuner, professionelle klubber i 3F Superligaen, NordicBet ligaen, håndboldligaerne og Metal Ligaen, samt deres erhvervsnetværk og andre relevante aktører i forbindelse med udvikling, planlægning og udrulning af Startblokken og afvikling af Veteran Match hyldestkampe.


OM DIG
For os er det vigtigt, at du har erfaringer på følgende områder:

  • Min. 3 års professionel erfaring med at koordinere arbejde på tværs af sektorer og faglige kompetencer.

  • Erfaring med udviklings- og samskabelsesprocesser på tværs af forskelligartede interessenter.

  • Erfaring med projektstyring, samt planlægning af store landsdækkende indsatser, herunder erfaring med arbejdet med kommuner.

  • Erfaring med at etablere og knytte netværk, afholde præsentationer og arbejde med en bred vifte af interessenter fra såvel dedikerede medarbejdere på gulvet til øverste politiske niveau.

  • Kendskab til den professionelle idræt, foreninger og civilsamfund.

  • Du har et stort overblik, empati og er struktureret og præcis.

  • Du er som person udadvendt, opsøgende og initiativrig. Du trives med ansvar og kan arbejde selvstændigt, men som en stærk teamplayer.

  • Du trives med skiftende arbejdstider, spidsbelastningsperioder og mange bolde i luften.



VI TILBYDER
Vi tilbyder dig en spændende stilling i DIF, hvor der er mulighed for at gøre en forskel i en gruppe sårbare menneskers liv. Du får rig mulighed for at påvirke tiltaget og dit eget arbejde, men også mulighed for at opleve og gøre en forskel på et område, der har stor betydning for DIF’s sociale profil.

Du kommer til at arbejde i DIF Public Affairs, hvor der er højt til loftet, konstant fokus på innovation og udvikling og hvor vi dagligt kæmper for, at idrætten sætter dagsordener. Du får base på vores kontor i Idrættens Hus i Brøndby, hvor du vil opleve et idrætspræget arbejdsmiljø, hvor tempoet og humøret er højt.

PRAKTISK INFO
Du vil blive tilknyttet Startblokken og Veteran Match i Idrættens Hus i Brøndby.

Stillingen er et barselsvikariat og er tidsbegrænset til 1. april 2025, men der tages en dialog ultimo februar 2025 i forhold til muligheden for forlængelse af stillingen. Stillingen er uden højeste arbejdstid med en løn, der modsvarer kravene til jobbets indhold. Du refererer til projektchef Rune Oland Tanggaard og projektleder for Startblokken Britt Nyvang har din daglige opgavemæssige ledelse.

Tiltrædelse 1. marts 2024 eller hurtigst muligt.

NÆSTE SKRIDT
Er du interesseret i barselsvikariatet? Så send en ansøgning og dit CV. Der er ansøgningsfrist 16. januar 2024.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Britt Nyvang, Projektleder, Startblokken og Veteran Match fra 8. januar. Kontaktoplysninger; +45 21 94 32 92 / [email protected]



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 15.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brøndby
  • Tirsdag den 16. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
11. maj 2024 29
10. maj 2024 31
9. maj 2024 33
8. maj 2024 32
7. maj 2024 30
6. maj 2024 28
5. maj 2024 28
4. maj 2024 28
3. maj 2024 26
2. maj 2024 25
1. maj 2024 25
30. april 2024 25
29. april 2024 25
28. april 2024 25
27. april 2024 25
26. april 2024 25
25. april 2024 24
24. april 2024 22
23. april 2024 19
22. april 2024 18
21. april 2024 17
20. april 2024 17
19. april 2024 19
18. april 2024 21
17. april 2024 20
16. april 2024 20
15. april 2024 19
14. april 2024 20
13. april 2024 21
12. april 2024 21
11. april 2024 21