Skal du være vores nye idræts- og fritidsekspert? [xxxxx] søger en konsulent til vores Kultur, Idræt og Fri...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Brænder du for udviklingen af det lokale kultur-, idræts- og fritidsliv, og har du lyst til at arbejde for, at flere borgere bliver en del af et lokalt aktivt fællesskab? Så har du nu mulighed for at udfolde dine evner som idræts- og fritidskonsulent i Brøndby Kommunes Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltning.

Brøndby Kommune har mange spændende og udviklingsorienterede projekter i gang på kultur-, idræts- og fritidsområdet. Det gælder alt fra foreningsforløb og Fritidspasordning til bevægelsesindsatser og politisk betjening.

Et af vores helt store fokusområder omkring idræts- og fritidslivet er vores samarbejde med DIF og DGI, hvor vi er ’Bevæg dig for livet’-visionskommune til udgangen af 2025. Med ’Bevæg dig for livet’ har vi en ambition om, at langt flere af Brøndbys borgere indgår i bevægelsesrige aktiviteter og fællesskaber. Denne ambition afspejler sig også i kommunens strategi, Brøndby 2030, hvor ét af i alt fem fokusområder er ”Mere idræt, sport og bevægelse hele livet”.

Som vores nye idræts- og fritidskonsulent skal du altså kunne se dig selv være med til udvikle det folkeoplysende foreningsliv og understøtte ’Bevæg dig for livet’-indsatserne, og du vil derigennem kunne bidrage til, at flere borgere i Brøndby kan få glæde af at være en del af aktive og bevægelsesrige fælleskaber.

Om stillingen
Som idræts- og fritidskonsulent vil du først og fremmest indgå i et tæt samarbejde med dine kollegaer i udfoldelsen af ’Bevæg dig for livet’-visionen gennem konkrete delprojekter og indsatser. Dertil vil du i samarbejde med de lokale foreninger udvikle og understøtte forskellige tiltag, der igangsættes – og du vil være en central sparringspartner for både foreningslivet og eksterne samarbejdspartnere.

Sammen med dine kollegaer, bliver en af dine vigtigste opgaver at skulle bidrage til implementeringen af mere fysisk aktivitet og bevægelse i kommunens mange forskellige tilbud. Potentialerne på området er store, og du får rig mulighed for at sætte dit eget præg på processerne.

Som idræts- og fritidskonsulent skal du blandet andet:

  • Understøtte og skabe gode samt udviklende rammer for kultur-, idræts- og foreningslivet i Brøndby Kommune
  • Udarbejde sager til politiske udvalg samt løse andre forvaltningsmæssige og administrative opgaver
  • Bidrage til det tværfaglige samarbejde i kommunen med særligt fokus på delprojekter under ’Bevæg dig for livet’ og understøttelse af strategi Brøndby 2030
  • Understøtte og udvikle initiativer med bevægelse som bærende fundament
  • Projektlede både større og mindre projekter
  • Være medskaber- og/eller bistå med koordination af events og lignende

Hvem er du?

Hvis du synes, at det du har læst indtil videre lyder interessant, synes vi at du skal tage et kig på, om nedenstående mon kunne passe på dig:

  • Har en relevant akademisk uddannelse samt en stor interesse for foreningsliv og indsigt i fritidsområdet
  • Har lyst til og erfaring med administrative opgaver samt et blik for politisk betjening
  • Har stærke skriftlige og mundtlige kommunikations- og formidlingskompetencer
  • Er udadvendt, god til at skabe netværk og kan indgå i tværgående samarbejder
  • Er en god kollega, som prioriterer sparring, vidensdeling og godt humør på arbejdspladsen
  • Er frisk på længerevarende projekter – men også dem med en kortere deadline

Det er desuden en fordel, men ikke et krav, hvis du har erfaring med at arbejde i en politisk styret organisation.

Hvem er vi?

Dine kommende kollegaer sidder i enheden Kultur, Idræt og Fritid på Brøndby Rådhus, som er en del af Børne-, Kultur-, og Idrætsforvaltningen. Du vil blive en del af et team på seks konsulenter, hvor du bliver den syvende, en studentermedhjælper, en administrativ medarbejder og en chef, der alle har forskellige opgaver inden for kultur-, idræts-, og fritidsområdet. Vi er en blandet flok med forskellige baggrunde, som løfter en bred pallette af arbejdsopgaver inden for kultur-, idræts- og fritidsområdet i Brøndby.

Vi har et godt kollegaskab med en uformel tone, og vi vil glæde os til at få dig som vores nye kollega!

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesvilkår vil være i henhold til gældende overenskomst og kvalifikationer. Jobbet er fuld tid med fleksibel arbejdstid. Da arbejdet indebærer samarbejde med foreninger og frivillige kan aften og weekendarbejde forekomme.

Tiltrædelse d. 1. april 2024 eller hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger
Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte chef for Kultur, Idræt og Fritid: Morten Grubbe på telefon: 23 65 98 17 eller mail [email protected]

Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag d. 14. februar kl. 23.59.
Samtaler forventes afholdt i uge 8.

Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen
Børne-, Kultur- og Idrætsforvaltningen har bl.a. ansvaret for kommunale tilbud og indsatser i forhold til børn og unge, men arbejder også med mere brede målgrupper som f.eks. de frivillige i kommunens folkeoplysende foreninger mv. Vi er ca. 70 ansatte på rådhuset og ca. 1.400 decentrale ansatte, der spænder over et bredt felt, som fx sundhedspleje, dagtilbud, skoler, det specialiserede børneområde, kultur og idræt mv. Læs mere om Brøndby Kommune og børn, kultur samt idræt og fritid på www.brondby.dk

Ansøgningsfrist:

Onsdag d. 14. februar kl. 23.59.

Søg stillingen via 'ansøg'-knappen. Her kan du uploade din ansøgning og CV samt evt. relevant dokumentation.

Alle interesserede ansøgere uanset alder, køn, handicap, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

I Brøndby Kommune er der en generel politik om, at nyansatte skal forevise straffeattest. Ved beskæftigelse og direkte kontakt med børn under 15 år, indhentes der også en børneattest.

Brøndby Kommune har røgfri arbejdstid.

Brøndby er en centralt beliggende hovedstadskommune med cirka 39.000 indbyggere. Byens puls er præget af fællesskab, mangfoldighed og en stærk idrætskultur. Vi er en kommune med kant og spændende kontraster med bolig- og erhvervsområder, skove, grønne områder og Strandparken med havet og indsøerne.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Brøndby
  • Onsdag den 14. februar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Brøndby

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
7. juni 2024 26
6. juni 2024 30
5. juni 2024 30
4. juni 2024 30
3. juni 2024 30
2. juni 2024 31
1. juni 2024 33
31. maj 2024 33
30. maj 2024 35
29. maj 2024 34
28. maj 2024 32
27. maj 2024 29
26. maj 2024 29
25. maj 2024 30
24. maj 2024 30
23. maj 2024 29
22. maj 2024 29
21. maj 2024 27
20. maj 2024 27
19. maj 2024 27
18. maj 2024 27
17. maj 2024 27
16. maj 2024 27
15. maj 2024 28
14. maj 2024 29
13. maj 2024 28
12. maj 2024 29
11. maj 2024 29
10. maj 2024 31
9. maj 2024 33
8. maj 2024 32