Leder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Har du lyst til at blive en del af en lille organisation, hvor fællesskab og samarbejde er blandt de absolutte kerneværdier? Er du god til at arbejde med både tal og mennesker? Er du en tydelig og inkluderende leder, der inddrager andre i de faglige og ledelsesmæssige beslutninger? Så er du måske vores kommende leder af hjemmeplejen.

Der bliver markant flere ældre i Danmark, hvilket også kan mærkes i Dragør Kommune. Knapt hver fjerde borger i kommunen er over 65 år, hvilket er højere end landsgennemsnittet, og antallet af ældre forventes at stige yderligere i de kommende år. Hertil er der på landsplan rekrutteringsudfordringer inden for ældreplejen, hvor det er vanskeligt at rekruttere og fastholde kvalificeret plejepersonale, og Dragør Kommune er ikke nogen undtagelse.

Hjemmeplejen i Dragør Kommune har et højt tilfredshedsniveau blandt borgerne. Der er en dedikeret medarbejdergruppe, der yder det ekstra, der skal til, for at borgeren oplever kvalitet og omsorg i plejen. Med den demografiske udvikling i kommunen, hvor flere borgere visiteres til hjemmeplejen, er der behov for en udvikling og nytænkning af områdets opgaveløsning, så hjemmeplejen fortsat kan yde en høj kvalitet og er rustet til at håndtere udfordringer i fremtiden.

Opgaven


En af de vigtigste opgaver for den kommende leder af hjemmeplejen bliver at varetage den overordnede drift og styring af hjemmeplejen, herunder i særdeleshed de økonomiske og budgetmæssige udfordringer. For at kunne skabe balance i økonomien er det centralt, at den nye leder har viden om og interesse for både budgetlægning og økonomistyring samt evner at være på forkant, så budgettet ikke vælter, hvis der opstår uforudsete udgifter.

Som ny leder af hjemmeplejen vil det være din opgave at sikre, at de nationale og lokale politiske og administrative beslutninger og regler oversættes og omdannes til god praksis i Dragør Kommune. Dette indebærer en løbende opfølgning og kvalitetsvurdering af dokumentation, instrukser og retningslinjer i hjemmeplejen, så det sikres, at disse er i overensstemmelse med den gældende lovgivning og retningslinjer.

Den nye leder af hjemmeplejen bliver også leder for områdelederne, og vil have til opgave at sikre et effektivt samarbejde med hver af de tre områdeledere og skabe et velfungerende lederteam, så det tværgående samarbejde styrkes. Det er centralt, at der bliver skabt en klar og tydelig rolle- og ansvarsfordeling i lederteamet, så der opnås maksimalt udbytte af den viden og de ledelseskompetencer, der er til rådighed.

Aktuelt vil den nye leder af hjemmeplejen skulle bidrage til at omsætte den nye rehabiliteringsstrategi til drift og sikre en bæredygtig implementering af denne, samt bistå med en vurdering af udviklingsmuligheder i forhold til hjemmeplejens organisatoriske struktur og fysiske rammer. En sådan udvikling vil naturligt medføre ændringer og udfordringer i den daglige rutine, men der vil også opstå muligheder for optimering inden for den samlede kommunale ældrepleje. Her vil det være den nye leders opgave – i samspil med den øvrige ledelse – at få mest muligt ud af disse ændringer, så Dragør Kommunes hjemmeplejes høje kvalitet fastholdes og udvikles.

Personen


Der søges en samarbejdsstærk og driftssikker leder med stor indsigt i budgetlægning og økonomistyring, der trives med et stort ledelsesansvar i en lille kommune. Den nye leder skal være kommunikerende, kreativ og have stærke kompetencer indenfor optimering, organisering og strukturering af processer og opgavevaretagelsen, samt evne at delegere ansvar og opgaver og lede gennem ledere. Vi søger en leder med en relevant uddannelsesmæssig baggrund, der gerne har faglig indsigt i kerneopgaven, og som forstår, at udvikling og forandring skal gå hånd i hånd med sikker implementering, hvis der skal skabes følgeskab og forankring i en organisation.

Herudover lægges vægt på, at lederen er i besiddelse af følgende kompetencer og personlige egenskaber
  • En høj analytisk kapacitet og evnen til at holde mange bolde i luften på samme tid og samtidig fremstå rolig og inddragende
  • En empatisk og imødekommende personlighed, der trives i en kommune, hvor nærhed og lokalmiljø spiller en stor rolle, og hvor der ikke er langt fra borger til ledelse
  • Har erfaring med ledelse af ledere
  • Har en lyttende, nærværende og insisterende ledelsesstil
  • Har erfaring med forandringsledelse
  • Forstår at tilpasse sin kommunikation i forhold til modtageren, hvorvidt dette er borger, pårørende, medarbejder eller ledelsen
  • Er ansvarsbevidst og har mod på ledelsesopgaven
  • Har erfaring med MED-systemet
  • Har erfaring med konflikthåndering

Andet


Læs mere om stillingen og Dragør Kommune i stillings- og kompetenceprofilen her.

Tiltrædelse


1. oktober 2023.

Ansøgningsfrist


Tirsdag den 8. august 2023.

Yderligere oplysninger


kan fås ved henvendelse til centerchef Henrik Povl Eriksen, telefon 32 89 02 41 eller partner i MUUSMANN Mia Fruergaard, telefon 21 29 70 79.
Henrik og Mia kan kontaktes fra den 15.-30. juni og igen fra den 1.-98. august 2023.

Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Dragør

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 3
15. maj 2024 3
14. maj 2024 4
13. maj 2024 3
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5