Pædagog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Så er Nordstrandens vuggestue et virkelig godt sted at starte. Er du til udeliv, science, natur og frisk luft i alt slags vejr? Brænder du for at skabe værdifulde oplevelser, leg og læring i naturen – og kan du skabe sammenhæng mellem inde – og udeliv ved at tage naturen med indenfor og give den nyt liv? Så kan det være, at du er en af de pædagoger, der skal ansættes i Nordstrandens vuggestue.

Som pædagog i Nordstrandens vuggestue, skal du være med til at gøre naturen til et pædagogisk læringsrum for vores dejlige børn. Det betyder, at du skal kunne se mulighederne i naturen, fx finde på nye lege, hvor børnene kan bruge deres sanser og motorik og også lære noget om, hvordan man passer godt på naturen.

Vores børn har også brug for en pædagog, der tør at sætte sig selv i spil, når de leger – eller har svært ved det. Du skal være i øjenhøjde og sætte dig ned på gulvet sammen med børnene og indgå aktivt i legen, når der er brug for det. Men du skal også vide, hvornår og hvordan du trækker dig ud af legen igen, så børnene kan få legen for sig selv og styrke deres venskaber.

Se mere om at blive pædagog i Dragør Kommune i videoen:

Vores forventninger til dig:
  • Du er uddannet pædagog – om du er nyuddannet eller erfaren er ikke afgørende.
  • Du synes, at det er berigende at bruge naturen året rundt – måske har du en særlig interesse her for.
  • Du er et sprogligt forbillede og har gode kommunikative evner mundtligt og skriftligt.

Du skal være en voksen, som børnene vil stjæle ord fra. Du skal sætte ord på ting, begreber, følelser og benævne det, der er omkring barnet og give barnet tid til at svare på spørgsmål.

I vores arbejde lægger vi stor vægt på, at alt det, vi laver, kan begrundes pædagogisk. Når du sætter en aktivitet i gang, er det derfor vigtigt, at du gør dig overvejelser om, hvad formålet med aktiviteten er, og hvordan den bliver organiseret bedst muligt.

De sociale relationer spiller en stor rolle for vores små størrelser, og derfor skal du være omsorgsfuld og anerkendende – også når det er svært. Vi arbejder med ICDP som metode til styrkelse af samspil og relationer. Der vil være mulighed for uddannelse i dette.

Det får du:
Vi er i fuld gang med at etablere et godt arbejdsfællesskab i Nordstrandensvuggestue. Rammerne og strukturen for hverdagen er der, men du skal være med til at udfylde dem med din faglighed og kompetence. Med andre ord kan du være med til at præge, hvordan Nordstrandensvuggestue skal se ud i fremtiden. Synes du, at ovenstående lyder som noget for dig, og har du lyst til at udvikle dig både personligt og fagligt, vil vi meget gerne høre fra dig.

Hvem er vi:
Vi bor i et étplanshus med 4 stuer, hvor de alle har udgang til egen have samt vores store fælles legeplads. I midten af huset er vores fællesrum, som vi lige nu er i gang med at udvikle i forhold til indretning og aktiviteter. Som personalegruppe lægger vi stor vægt på at vi er ét hus, at vi kender hinanden og vi arbejder på tværs af vores stuer. Ud fra et børneperspektiv bestræber vi os på at følge barnets spor, vække deres nysgerrighed, støtte, lege og inspirere. Alt med øje for både det enkelte barn og børnefællesskabet. Vi arbejder med en anerkendende kommunikation børn og voksne i mellem, vi prioriterer et solidt forældresamarbejde baseret på åbenhed, dialog og tillid.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte dagtilbudsleder Winnie Lodberg Bechsgaard på 21132735.

Stillingen er på 30-37 timer, og vi håber du kan starte 1. januar 2024.

Vi afholder samtaler løbende.

Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Dragør

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 3
3. maj 2024 3
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 4
27. april 2024 4
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4