Pædagog

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Dragør

Er du til udeliv, natur og frisk luft i alt slags vejr? Brænder du for at skabe værdifulde oplevelser, leg og læring i naturen – og kan du skabe sammenhæng mellem inde- og udeliv ved at tage naturen med indenfor og give den nyt liv? Så kan det være, at du er en af de pædagoger, der skal være i vores hjertevarme vuggestue.

Som pædagog i Nordstrandens vuggestue, skal du være med til at gøre naturen til et pædagogisk læringsrum for vores dejlige børn. Det betyder, at du skal kunne se mulighederne i naturen, fx finde på nye lege, hvor børnene kan bruge deres sanser og motorik og også lære noget om, hvordan man passer godt på naturen.

Vores børn har også brug for en pædagog, som tør at sætte sig selv i spil, når de leger – eller har svært ved det. Du skal være i øjenhøjde og sætte dig ned på gulvet sammen med børnene og indgå aktivt i legen, når der er brug for det. Men du skal også vide, hvornår og hvordan du trækker dig ud af legen igen, så børnene kan få legen for sig selv og styrke deres venskaber gennem legen.

Vores forventninger til dig


  • Du er uddannet pædagog – om du er nyuddannet eller erfaren er ikke afgørende.
  • Du vil arbejde med natur og udeliv og synes, det er berigende at bruge naturen året rundt – måske har du en særlig interesse?
  • Du er et sprogligt forbillede og har gode kommunikative evner mundtligt og skriftligt

Du skal være en voksen, som børnene vil stjæle ord fra. Du skal sætte ord på ting, begreber, følelser og benævne det, der er omkring barnet og give barnet tid til at svare på spørgsmål.

I vores arbejde lægger vi stor vægt på, at alt det, vi laver, kan begrundes pædagogisk. Når du sætter en aktivitet i gang, er det derfor vigtigt, at du gør dig overvejelser om, hvad formålet med aktiviteten er, og hvordan den bliver organiseret bedst muligt.

De sociale relationer spiller en stor rolle for vores små størrelser, og derfor skal du være omsorgsfuld og anerkendende – også når det er svært. Hvis et barn bliver vred, skal du kunne sætte dig i barnets sted, og du skal kunne tale med barnet i øjenhøjde.

Det får du


Vi er i gang med at etablere et godt arbejdsfællesskab i Nordstrandens vuggestue. Rammerne og strukturen for hverdagen er der, men du skal være med til at udfylde dem med din faglighed og dine kompetencer. Med andre ord kan du være med til at præge, hvordan Nordstrandens vuggestue skal se ud i fremtiden.

Du bliver en del af et lille hus i naturskønne omgivelser. Nordstrandens vuggestue har tre stuer og ligger i Dragør, tæt ved skov og strand. Vi har også en dejlig legeplads med masser af muligheder.

Synes du, at ovenstående lyder som noget for dig, og har du lyst til at udvikle dig både personligt og fagligt, vil vi meget gerne høre fra dig.

Hvem er vi?


Nordstrandens vuggestue er en lille unik vuggestue med børn i alderen 0-3 år. Vi er i alt 36 børn fordelt på tre stuer. Vi bor på Hartkornsvej 34 i Dragør.

Kommunen tilbyder en række personalegoder, såsom erhvervskort til offentlig transport, hvor du sparer op til 50% på daglig transport skattefrit. Tilskud til massage og Dragør Svømmehal. Rabat på dit kontingent til træningscentrene FYSIQ og SATS. Eller er du mere til at leje kommunens skønne sommerhus i Sverige, så er det også en mulighed.

Mere information


Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte leder Winnie Lodberg Bechsgaard på[xxxxx]. Du kan også læse mere på vores hjemmeside.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst og principper om Ny Løn. Stillingen er på 37 timer, og vi håber, du kan starte den 1. juni 2024 eller hurtigst muligt herefter.

Søg via nedenstående link senest den 10. april 2024


Send din ansøgning med oplysning om uddannelse og tidligere beskæftigelse via kommunens rekrutteringssystem:


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Dragør.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • 04.04.2024
  • Øvrige
  • Dragør

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Dragør

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Dragør over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 5
16. april 2024 4
15. april 2024 5
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 5
10. april 2024 6
9. april 2024 6
8. april 2024 6
7. april 2024 5
6. april 2024 5
5. april 2024 5
4. april 2024 5
3. april 2024 4
2. april 2024 4
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4
28. marts 2024 4
27. marts 2024 4