Rekrutteringsfirma

Technical Purchase Specialist til Netselskabet N1

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg N

Technical Purchase Specialist der koordinerer i en hverdag med højt spændingsniveau



Bliver du elektrisk, når du får mulighed for at arbejde med komponenter, der skal støtte den grønne omstilling? Så mangler vi dig som vores nye Technical Purchase Specialist til at balancere input fra interne samarbejdspartnere og sikre, at vi opfylder lovgivningsmæssige og tekniske krav til el-komponenter. Kan du også koordinere og holde styr på trådene i (el)nettet, er det her en unik mulighed for dig.



Som Technical Purchase Specialist hos N1 får du direkte indflydelse på den øgede elektrificering i samfundet og den grønne omstilling. Du skal i rollen lave kravspecifikationer til indkøb af komponenter af elforsyningsmateriel.

Vores team har vokseværk, og vi oplever øget efterspørgsel efter komponenter, så vi kigger faktisk efter 2 nye Technical Purchase Specialists - så læs endelig videre.


Du er kendt for at være god til at koordinere og følge op

I din nye hverdag “støder” du ind i mange mennesker og samarbejder med kolleger, der har specialiseret viden om kvalitet, design og tekniske specifikationer til komponenter. Du koordinerer processen af kravspecifikationer til udbud og indkøb af el-tekniske komponenter til brug i fx tilkobling af nye energianlæg.

Der kommer nye teknologier løbende, og efterspørgslen på komponenter i markedet er stor. Derfor er du med din viden med til at sikre, at vi har de rette komponenter og teknologi tilgængelig til fremtidens behov på elnettet.

Dine opgaver vil blive at

  • Koordinere udarbejdelsen af tekniske kravspecifikationer for udbud
  • Bidrage til standardisering i anvendelsen af 60kV komponenter
  • Følge op på kvalitetssager
  • Deltage i opfølgningsmøder med vores leverandører
  • Deltage i procesarbejde ved udskiftning af standardkomponenter


Hos os fordyber du dig i tekniske løsninger samtidig med, at du får eksekveret og handlet på, at vi har de rigtige komponenter. Materialerne følger du i hele processen - også når de skal implementeres i praksis.

Du bliver fagligt udviklet og vokser og lærer i rollen ved fx at undersøge nye teknologier. Vi giver dig selvfølgelig en meget grundig oplæring og muligheden for at deltage i interne og eksterne kompetenceudviklingskurser.


Du bringer el-teknisk erfaring med dig

Vi har allerede nævnt, at du skal lave kravspecifikationer til komponenter. Derfor har vi også nogle idéer til din kravspecifikation.

Din baggrund kan være elinstallatør, el ingeniør, maskinmester, elektriker, forsyningsoperatør eller lignende med erfaring indenfor højspænding eller mellemspænding. Du sidder i dag fx som projektleder eller site manager eller i anden relevant stilling, som vi gerne vil høre om. Dine samarbejdspartnere er erfarne teknikere og projektledere, så det vigtigste er, at du har en solid el-teknisk erfaring med dig.

Du skal beherske engelsk i skrift og tale, da vi har en del samarbejde med udenlandske leverandører.


Erfarne kollegaer at sparre med

Du vil blive ansat i Vendor Management afdelingen, som støtter projektlederne og teknikerne i vores udførende afdelinger. Du indgår i et team, hvor vi har stor tiltro til hinanden, og hvor du altid kan finde støtte og sparring.

Vores kollega Technical Purchase Specialist Michael Landbo beskriver sin start ved N1 således:

”Da jeg startede, blev jeg med det samme kastet ud i en fed hverdag med nye materialeudfordringer, nye projekter og anderledes krav til samarbejde. Jeg kunne fra starten mærke, at der hele tiden var ting i udvikling." 

Det daglige arbejde vil primært foregå på vores kontor i Esbjerg, men da N1’s aktiviteter strækker sig fra Sønderborg til Brønderslev, skal du være forberedt på indimellem at møde på vores andre lokationer.


Er du klar til en hverdag fyldt med (høj)spænding?

Så tøv ikke med at søge jobbet. Det er meget vigtigt for os at vide, hvad der motiverer dig til at søge stillingen. Derfor ser vi gerne, at du i dit motiverede CV skriver, hvorfor du er motiveret for at søge stillingen og hvordan dine kompetencer kan komme i spil i denne rolle.

Vi får hjælp af Konsulenthuset ballisager til rekrutteringen. Hvis du har spørgsmål til stillingen, som ikke er blevet besvaret, er du velkommen til at kontakte Chefkonsulent Jens Piihl på tlf. 30 73 78 46 eller mail: [email protected].

Har du spørgsmål af teknisk eller faglig karakter, er du velkommen til at kontakte Morten Schou Hansen Director i Vendor Management på mail: [email protected], tlf . 25 24 52 19.


Vi glæder os til at høre fra dig


Netselskabet N1 - Hvem er vi?
N1 er Jyllands største elnetselskab og er ejet af Norlys koncernen. Vi er mere end 600 medarbejdere, som hver dag sørger for, at mere end 800.000 hjem og virksomheder har strøm i kontakten - både nu og i fremtiden. 

Elnettet baner vejen for grøn energi i Danmark, og i N1 vil vi sikre, at elnettet er gearet til øget elektrificering. Grøn omstilling er en naturlig del af vores hverdag.

Her tør vi tænke nyt, bruge hver vores fagligheder og gøre tingene anderledes. I fællesskab løser vi en vigtig samfundsopgave - og det er vi stolte af. 
Geografisk er N1 forankret i Esbjerg og desuden fordelt på kontorer i Støvring, Silkeborg og Sønderborg

Læs mere om Netselskabet N1 på www.n1.dk eller find os på LinkedIn her


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg N.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Esbjerg N

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige (elev) i Brørup

    Ønsker du at blive en del af Nordens førende dækvirksomhed og få hands-on erfaring med salgsadministration? Så er [xxxxx] den perfekte læreplads for dig!Ønsker du at blive en del af Nordens..
    • Øvrige
    • Brørup
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    <p>Do you want to be part of the energy transition industry, helping to guide the public and private sector in the delivery of technologies and systems to meet global and national net zero ta..
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    <p>Are you a business strategist with a background in digital transformation projects? Can you demonstrate your passion for innovation, driving new ideas and solutions for Ramboll and our cus..
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Esbjerg N

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Esbjerg N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
28. april 2024 9
27. april 2024 9
26. april 2024 9
25. april 2024 9
24. april 2024 9
23. april 2024 7
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 9
16. april 2024 10
15. april 2024 10
14. april 2024 10
13. april 2024 11
12. april 2024 10
11. april 2024 12
10. april 2024 10
9. april 2024 10
8. april 2024 9
7. april 2024 9
6. april 2024 9
5. april 2024 9
4. april 2024 7
3. april 2024 7
2. april 2024 7
1. april 2024 7
31. marts 2024 7
30. marts 2024 7
29. marts 2024 7