Rekrutteringsfirma

Vedligeholdelsesleder for SIMC-området

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Crossbridge Energy A/S ejer og driver raffinaderiet i Fredericia samt en salg og råvareindkøbsafdeling i København. I Danmark beskæftiger virksomheden godt 240 kompetente og motiverede medarbejdere som leverer ca. 35 procent af det danske forbrug af brændstoffer, og har eksport via egen havneterminal i Fredericia.

Virksomheden agerer proaktivt i den grønne omstilling med fokus på at tage hurtige skridt mod at nyttiggøre såvel grøn brint som mere bæredygtige alternativer til fossil råolie. I dag er raffinaderiet verdens 3. mest energieffektive og Europas nr. 1. Man er også Danmarks største leverandør af overskudsvarme ud til fjernvarmenettet. Varme som alternativt ville gå til spilde, men som udnyttes til glæde for hvad der svarer til mere end 23.000 almindelige husstandes årlige forbrug af fjernvarme i Trekantområdet.

Raffinaderiet er allerede i fuld gang med omstruktureringen mod en endnu grønnere fremtid, og den udvikling vil fortsætte. Der er således blandt andet ved at blive opført en brintfabrik i samarbejde med partnere på raffinaderiets område. Brintfabrikken forventes at stå færdig medio 2022 og vil kunne levere grøn brint til raffinaderiet. Udviklingen omfatter bl.a. genbrug af overskudsolier samt bio-olie og dermed en grønnere raffinering. Eksempelvis undersøges mulighederne for at nyttiggøre affald, såsom brugt motorolie, slam fra rensningsanlæg og rester fra tekstilproduktion som del af den cirkulære økonomi, men også projekter indenfor indvinding og genanvendelse af CO2 er på vej. Herigennem tager Crossbridge Energy et markant ansvar i forhold til den grønne omstilling.

Læs mere på: www.crossbridge.dk

Som en naturlig følge af denne spændende udvikling på raffinaderiet i Fredericia, ønsker man nu at styrke organisationen yderligere med en central position.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Du har overblik, skaber fremdrift og får folk til at trække i samme retning.
Med direkte reference til raffinaderiets vedligeholdelseschef bliver du ansvarlig for at lede SIMC området indenfor vedligeholdelsesfunktionen. Det årlige budget i dette område er på ca. 30 millioner, og opgaverne bliver primært løst i samarbejde med eksterne samarbejdspartnere og entreprenører. Som leder får du direkte ledelse af en fieldsupervisor som primært beskæftiger sig med opfølgning af at sikkerhed, kvalitet og dokumentation leveres ifølge aftale. Yderligere får du ledelsen af et sted mellem 20-30 eksterne medarbejdere med 4-6 formænd der er beskæftiget indenfor dine områder. En typisk fordeling af det indlejede personale fra de faste samarbejdspartnere kunne typisk være 5-15 personer indenfor jord og beton-arbejde (civil), 4-6 personer på stillads og 2-4 indenfor isolationsarbejde samt malere efter behov.

I tæt samarbejde med planlægningsfunktionen hos dine eksterne samarbejdspartnere har du allerede under planlægning af opgaverne en grundig sparring med de involverede parter. Dermed sikrer du at den tilgang og løsningsmodel der bliver valgt, er den mest hensigtsmæssige, og at risikostyring, resourcer og tid er afstemt korrekt og tilpasset til opgaven. I et tæt samarbejde med schedule-funktionen kontrollerer du at igangværende og kommende opgaver bliver registreret og prioriteret i ugeplanerne. Samtidig leder du afviklingen af de igangværende opgaver med effektivitet og efficiens for øje, bl.a. ved at afholde daglige opfølgningsmøder med Fieldsupervisoren. I et tæt samarbejde med Maintenance Controller skal du kontinuerlig optimere processer og arbejdsgange i vedligeholdsfunktionen, og du sikrer at din afdeling dagligt rapporterer på fremdrift og er på forkant med økonomiopdatering samt leverer på afdelingens nøgletal. Du leder dine eksterne samarbejdspartnere i forhold til den givne kontrakt, og følger løbende op på deres performance, og i fællesskab driver I opgaverne og sikrer værdiskabelsen indenfor dit område.

Robust leder med vision og drive
En relevant teoretisk værktøjskasse kombineret med nogle års erfaring med projektorienteret arbejde og/eller erfaring fra en vedligeholdsorganisation vil være ønskelig. Dertil skal du have erfaring indenfor et eller flere fagområder indenfor SIMC-området. Du har ledelseserfaring, hvor du tidligere har skabt gode resultater gennem synlig og motiverende ledelse. Da de fleste opgaver bliver løst af eksterne entreprenører, vil din evne til at sælge dit budskab og motivere dine samarbejdspartnere være en afgørende kompetence for at få succes i stillingen. Du forstår entreprenørsproget, behersker dansk i skrift og tale, og det vil være en fordel hvis du også taler engelsk.

Åbenhed, ansvarlighed og evnen til at kommunikere er afgørende egenskaber. En god kommerciel forståelse gør, at du er en god sparringspartner også på dette område. Du er en positiv, robust og initiativrig person, der forstår at få din organisation med dig. Som person skaber du dig hurtigt et overblik over selv komplicerede udfordringer, og du er god til at holde flere bolde i luften. Du arbejder struktureret og med stor vedholdenhed, samtidig med at du prioriterer og fordeler opgaverne i din organisation. Du sætter en høj standard for både dig selv og dine samarbejdspartnere og du trives med en åben og direkte omgangstone. Din kombination af godt humør, god ledelse og stærk faglighed sikrer, at du når dine og virksomhedens mål, samtidig som aftaler overholdes og opgaver afsluttes som planlagt.

Dine muligheder
For den rigtige kandidat er der tale om en spændende lederstilling med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed, der gør meget for at udvikle og fastholde sine talentfulde medarbejdere. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og du vil arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer i et internationalt miljø.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra ledelsen og virksomhedens andre funktionsområder, og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Gagepakken, indeholdende løn, pension, sygeforsikringer og andre personalegoder forhandles individuelt på et attraktivt niveau, der til fulde modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: [email protected].

Samtaler vil foregå i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ” Vedligeholdelsesleder SIMC” til: [email protected]

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 10.11.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Sønderborg

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. juni 2024 Sønderborg On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Sønderborg.
    • Øvrige
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Øvrige i Christiansfeld

    Fri kontakt
    Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld søger erfaren, engageret hotelvært/værtspar til at drive og udvikle vores charmerende hotel som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.
    • Øvrige
    • Christiansfeld
    Få mere info
  • Øvrige i Vejen

    Har du en struktureret og detaljeorienteret debitor gemt i dig, og motiveres du af at arbejde med økonomi samt at få ting til at stemme? Så er du måske vores nye Debitor Assistant. Du bliver en del..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
31. maj 2024 25
30. maj 2024 27
29. maj 2024 28
28. maj 2024 27
27. maj 2024 29
26. maj 2024 28
25. maj 2024 27
24. maj 2024 27
23. maj 2024 28
22. maj 2024 28
21. maj 2024 28
20. maj 2024 28
19. maj 2024 28
18. maj 2024 28
17. maj 2024 30
16. maj 2024 30
15. maj 2024 30
14. maj 2024 31
13. maj 2024 31
12. maj 2024 32
11. maj 2024 32
10. maj 2024 32
9. maj 2024 31
8. maj 2024 29
7. maj 2024 29
6. maj 2024 30
5. maj 2024 28
4. maj 2024 27
3. maj 2024 26
2. maj 2024 29
1. maj 2024 27