Teknisk lead til strategiske leverandørsamarbejder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du god til at skabe resultater igennem teknologiske standarder på tværs af mange igangværende projekter? Forstår du, hvordan man udvikler et komplekst el-transmissionssystem, der skal håndtere fremtidens udfordringer? Og vil du sammen med et dygtigt team være ansvarlig for de strategiske partnerskaber, der skal accelerere udbygning og vedligehold af vores eltransmissionsnet?Danmark har gennem de seneste 40 år indarbejdet 7 GW vind- og solenergi i elsystemet. På bare 8 år skal vi firdoble det tal. Det er en kæmpe opgave, der medfører store forventninger til Energinet. For at nå disse mål, arbejder Energinet på en skalerbar operationsmodel, der indebærer samarbejde med fire store internationale operatører, der skal levere nøglefærdige projekter til Energinet.Til denne mission har vi brug for dig, som er teknisk generalist, og som kan inddrage specialiseret viden i løsningen af specifikke tekniske problemstillinger på tværs af fagområder.TeametAnsvaret for de strategiske leverandørsamarbejder samles i et nyetableret forretningsteam, VPD-teamet (Vendor Production and Development). VPD-teamet er en stabsfunktion til vores værdistrømledelsesprogram, som har det overordnede ansvar for at levere vores samlede projektportefølje. VPD-teamet skal bidrage til resultatskabelse og udvikling af Energinets partnerskaber i tæt samarbejde med Energinets ledelse, faggrupper og de strategiske partnere. Teamet består af en Commercial Lead, QHSE Lead, Technical Lead, Portfolio Lead og en VPD-Team Lead. Både for Energinet og de strategiske partnere er det en betydelig opgave både at udføre en anseelig projektportefølje, men også at etablere en ny og anderledes samarbejdsform. Det forventes derfor, at VPD-teamet sammen med værdistrømledelsen tager aktiv deltagelse i at sikre leverancer i en tid med store forandringer.Stillingen og opgaverSom VPD Technical Lead har du ansvaret for at lede processerne for de tekniske standarder, samt teknologikvalificering og implementering af ny teknologi på tværs af projekter, partnerskaber og organisationens fagområder. Dermed sikrer du, at standarderne overholdes og udvikles således, at de ambitiøse leverancemål understøttes. Desuden sikrer du, at ny teknologi kvalificeres og implementeres i produktporteføljen i et tæt samarbejde med relevante interessenter, som f.eks. tekniske fagpersoner og product managers. Derudover skal du i samarbejde med organisationen sikre, at der udarbejdes procedurer for elektrisk sikkerhed, samt sikre overholdelse i samarbejde med projektlederne på tværs af Energinet og partnerne. Du forventes at kunne bevare overblikket i en kompleks hverdag og sikre effektiv handling på tværs af Energinet og partnerne. Derfor er det vigtigt, at du har en solid forretningsforståelse, er relationsorienteret og er i stand til at sikre dynamik og effektivitet i partnerskabet.Dine primære opgaver omfatter at:
  • Sikre overholdelse af tekniske standarder og komponenter på tværs af igangværende projekterne
  • Sikre udvikling af de tekniske standarder og digitale løsninger i tæt koordination med Energinets fagområder og partnerne
  • Facilitere ændringsprocessen for tekniske standarder i tæt dialog med Energinets dygtige tekniske faggrupper og partnerne (ECM-processen)
  • Facilitere tværgående teknologisamarbejde og implementering af ny teknologi i produktporteføljen i samarbejde med organisationen
  • Sikre procedurer, som sikrer elektrisk sikkerhed jf. gældende standarder
  • Sikre rapportering på tværs af partnerskaber vedr. tekniske afvigelser og elektrisk sikkerhed
  • I løbet af det første år lægger vi vægt på, at du:
  • Forstår Energinets operationsmodel i et helhedsperspektiv, herunder beslutningsveje og hvordan resultater skabes i Energinet
  • Har skabt de nødvendige relationer og strukturer på tværs af de fire partnerskaber og Energinet
  • Bidrager til et solidt partnerskabsteam
  • Bidrager til, at alle iværksatte projekter udvikles efter aftale
  • KvalifikationerDu favner teknik i bred forstand og kan anvende din viden og erfaring i arbejdet med større byggeprojekter. Baseret på din 5-10-årige dokumenterede erfaring med teknisk og internationalt leverandørsamarbejde forventes du at kunne demonstrere god teknisk forståelse, og at du kan arbejde sammen med dygtige fagmiljøer med højt specialiserede medarbejdere. Du er god til at etablere relationer og få folk med i en foranderlig tid. Du er derfor vant til at kommunikere tværorganisatorisk og i alle organisationslag – internt som eksternt. At skabe fremdrift igennem og i fællesskab med andre er essentielt for at kunne lykkes i stillingen. Du tror derfor på, at de bedste succeser skabes i fællesskab, og du agerer nysgerrigt og tillidsvækkende i processen.Det er væsentligt, at du kan navigere og kommunikere godt blandt internationale ledere. Du er derfor en god kommunikator (både skriftligt og mundtligt) og taler og skriver både dansk og engelsk flydende. Slutteligt er du handledygtig og en problemløser, der beriger sine omgivelser med friske perspektiver og gerne nytænker for at skabe resultater til gavn for Energinet og leverandørerne.Energinet og din afdelingI Energinet bliver du en del af en engageret organisation, med fokus på samarbejde, værdiskabende beslutninger og høj faglighed. Vi har fokus på at udvikle os sammen, og hele tiden lærer med og af hinanden. Du lykkes derfor i samarbejde med forretningen. Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.Du vil referere til afdelingslederen i Product Management, da det er her stillingen er forankret. Her får du otte dedikerede kolleger med solide fagligheder indenfor teknisk udvikling af eltransmissionsnettet.Ansøgning og kontaktVi vurderer ansøgninger og indkalder løbende til samtaler. Send derfor din ansøgning med CV og andre relevante bilag hurtigst muligt – vi vender tilbage indenfor 6 uger. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Jan Bach Jensen på telefon 2477 5970.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 30.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Fredericia

    Lignende jobs

    • Øvrige i Esbjerg

      Fri kontakt
      Køkkenkonsulent til Tvis Køkken i Esbjerg. Tvis Køkken i Esbjerg styrker salgsteamet og vi søger derfor en ny køkkenkonsulent. Har du passion for godt håndværk og en stolthed over at kunne levere spændende køkkenløsninger af høj kvalitet?
      • Øvrige
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Øvrige (elev) i Brørup

      Ønsker du at blive en del af Nordens førende dækvirksomhed og få hands-on erfaring med salgsadministration? Så er [xxxxx] den perfekte læreplads for dig!Ønsker du at blive en del af Nordens..
      • Øvrige
      • Brørup
      Få mere info
    • Øvrige i Kolding

      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
      • Øvrige
      • Kolding
      Få mere info
    • Øvrige i Kolding

      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6000 Kolding
      • Øvrige
      • Kolding
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    1. maj 2024 27
    30. april 2024 25
    29. april 2024 27
    28. april 2024 27
    27. april 2024 27
    26. april 2024 26
    25. april 2024 26
    24. april 2024 25
    23. april 2024 25
    22. april 2024 25
    21. april 2024 22
    20. april 2024 22
    19. april 2024 23
    18. april 2024 24
    17. april 2024 24
    16. april 2024 24
    15. april 2024 26
    14. april 2024 26
    13. april 2024 27
    12. april 2024 26
    11. april 2024 27
    10. april 2024 26
    9. april 2024 26
    8. april 2024 26
    7. april 2024 25
    6. april 2024 25
    5. april 2024 27
    4. april 2024 27
    3. april 2024 27
    2. april 2024 24
    1. april 2024 24