IT-profil til Configuration Management

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Er du nyuddannet indenfor IT, eller har nogle års erfaring? Og har du kendskab til Configuration Management, eller har interesse for området? Så har vi et ledigt job som Configuration Manager i team ”IT Asset and Configuration Management”, hvor du sammen med teamet har ansvar for en række opgaver indenfor configuration management.Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.Gode kolleger og stort fokus på onboardingI Energinet byder vi dig velkommen til et godt arbejdsmiljø med stort fokus på onboarding. Du bliver en del af et forholdsvis nyt og dygtigt team, som har ansvaret for Service Catalogue, Configuration og IT Asset Management, og som bidrager til et samlet overblik over Energinets servicestruktur og infrastruktur i et effektivt samarbejde mellem de forskellige interessenter i Energinet.Dine nye kolleger kommer med masser af erfaring fra forskellige produktområder, og du kan være sikker på at blive støttet godt fra start.”Det er virkelig et godt team med gode kolleger. De dækker ind for hinanden, sparrer om opgaverne og ser det som en fælles opgave at udvikle og drifte Configuration Management Databasen. De arbejder effektivt, og så har de det rigtig sjovt med hinanden.”, fortæller Agile People Leader Bent Sten Jakobsen.Teamet er en del af Operations & Support centeret, der skal sikre stabil drift og effektive driftsprocesser, og her har teamet en vigtig rolle, hvor videreudvikling og vedligeholdelse af en valid Configuration Management Database er en meget central ressource for hele Tech & Innovation i Energinet. I databasen skal vi kunne finde alle relevante oplysninger om services, hardware og software komponenter.Din opgave bliver sammen med teamet - de to nuværende Configuration Managers og en teknisk Configuration Manager at videreudvikle og drifte denne database, så vi får skabt et overblik over det komplette IT-landskab på tværs af forskellige teknologier og platforme.Vores udgangspunkt for løsning af opgaver er de agile værdier og principper, hvor teamet anvender Scrum til at planlægge, styre og strukturere opgaveløsningen. Vi anvender Azure DevOps som værktøj til dette.Du er samarbejdsorienteret, struktureret og motiveret af faglige udfordringerDu har en relevant uddannelse inden for IT-området, og du motiveres af at arbejde med data og processer. Det er ønskeligt, at du har erfaring med eller kendskab et eller flere af følgende områder:
  • IT-Arkitektur (fysisk, logisk og applikationslag)
  • Azure Cloud struktur og opsætning
  • ServiceNow
  • IT-Infrastruktur
  • Dataindsamling igennem diverse kilder og datastrukturering
  • Databaser
  • System integrationer (API)
  • Automatisering af tekniske processer
  • Grundlæggende viden om ITIL
  • Desuden er du meget samarbejdsorienteret, da området favner meget bredt i vores organisation, hvor du skal løse mange af dine opgaver i samarbejde med mange interessenter i organisationen. Derfor er du god til at skabe relationer, og du har gode kommunikationsevner.Der kan være flere indgangsvinkler til jobbet. Du har måske en baggrund som IT-administrator eller IT-supporter med teknisk indsigt, er velbevandret i ITIL-processer – eller noget helt tredje. Din formelle baggrund er ikke så vigtig, men det er vigtigt, at du både kan manøvrere i detaljerne og samtidig kan tage en tur i helikopteren, når det er nødvendigt. Du er struktureret i din tilgang til opgaver, og du har viljen til og ser en mulighed i at prøve noget nyt.Ansøgning og kontaktSend din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”Ansøg job” snarest muligt og senest 13. august 2023. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder de rette kandidater inden da. Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte Agile People Leader Bent Sten Jakobsen på telefon +45 23 28 82 37, eller Product Owner Christian Döring Hededam på telefon +45 21 23 02 44.Særlige forhold: Jobbet kræver, at du kan opnå og opretholde sikkerhedsgodkendelse. På PET's hjemmeside kan du læse mere om sikkerhedsgodkendelse.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Tech og Innovation er en ny enhed i Energinet der understøtter den samlede koncern med Innovation, Digitalisering, IT-udvikling og -drift. Enheden er en strategisk partner, der understøtter den tværgående udvikling i alle Energinets datterselskaber ved at tilvejebringe de teknologiske løsninger der understøtter Energinets kerneopgave om levering af el og gas til samfundet. Løsninger indenfor Tech og Innovation er blevet en grundlæggende forudsætning for at løse fremtidens opgaver i forbindelse med den grønne omstilling. Derfor arbejder Tech og Innovation ud fra tre grundlæggende forudsætninger; Styr på kerneopgaven, klar til grøn omstilling og strategisk samarbejdspartner. Tech og Innovation er organiseret efter agile principper – vi arbejder i mindre teams og samarbejder på tværs om at skabe de bedste løsninger for vores organisation. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 7.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Fredericia
    • Søndag den 13. august 2023

    Lignende jobs

    • Øvrige i Esbjerg

      Fri kontakt
      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
      • Øvrige
      • Esbjerg
      Få mere info
    • Øvrige i Sønderborg

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 10. juni 2024 Sønderborg On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Sønderborg.
      • Øvrige
      • Sønderborg
      Få mere info
    • Øvrige i Christiansfeld

      Fri kontakt
      Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld søger erfaren, engageret hotelvært/værtspar til at drive og udvikle vores charmerende hotel som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.
      • Øvrige
      • Christiansfeld
      Få mere info
    • Øvrige i Vejle

      Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
      • Øvrige
      • Vejle
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    7. juni 2024 28
    6. juni 2024 29
    5. juni 2024 27
    4. juni 2024 28
    3. juni 2024 27
    2. juni 2024 25
    1. juni 2024 24
    31. maj 2024 25
    30. maj 2024 27
    29. maj 2024 28
    28. maj 2024 27
    27. maj 2024 29
    26. maj 2024 28
    25. maj 2024 27
    24. maj 2024 27
    23. maj 2024 28
    22. maj 2024 28
    21. maj 2024 28
    20. maj 2024 28
    19. maj 2024 28
    18. maj 2024 28
    17. maj 2024 30
    16. maj 2024 30
    15. maj 2024 30
    14. maj 2024 31
    13. maj 2024 31
    12. maj 2024 32
    11. maj 2024 32
    10. maj 2024 32
    9. maj 2024 31
    8. maj 2024 29