Senior Porteføljekonsulent til den grønne omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Skab sammenhæng på tværs af anlægsprojekter med din store erfaring.Vil du holde overblikket over de knap 400 bygge- og anlægsprojekter, der tilsammen skal øge elnettets kapacitet til klimavenlig strøm? Og vil du bruge din erfaring til at se sammenhænge på tværs, der kan skabe dyrebar læring – for os og for den grønne omstilling?”Det er virkelig nu, du kan sætte retningen, for vi skal til at strukturere arbejdet med porteføljen på en ny måde. Og så bliver du en vigtig ressource – både for resten af teamet og i tværgående projekter, der støtter op om Energinets overordnede strategi,” siger senior manager Lars Nøhr Pedersen.Vær med til at forme fremtiden i et team med høj analysekraftDu er den 8. kollega i Inflow- og Projektplanlægningsafdelingen, der har ansvar for vores portefølje. Det er projekter, der bl.a. skal udbygge elnettet, så det kan bære strømmen fra fremtidens havmølle- og solcelleparker.Teamet har eksisteret i et års tid, og fra september 2023 vil vi som noget nyt opdele porteføljen geografisk imellem os. Så du kommer ind på et tidspunkt, hvor der er god plads til, at du er med til at forme, hvad der er en god porteføljestyringsfunktion. Og så lander du i et velfungerende team – både fagligt og socialt.”Vi har en god teamånd, der gør, at vi kommer i mål – og det er noget, vi bliver anerkendt for, og vi er gode til at tage hensyn og støtte hinanden,” fortæller Lars.Du sætter retningen for vores porteføljehåndteringSammen med en kollega har du et særligt ansvar for at bistå med vores risk management. Det betyder, at du supporterer vores projektledere i at arbejde på den måde, der minimerer risici, og at du er kontaktpunkt ud imod andre dele af forretningen, når du løbene forvalter og videreudvikler området.Som den ene af teamets 3 seniorprofiler har du et særligt ansvar for at bringe din viden i spil overfor resten at teamet, og at vi lykkes i fællesskab. Endelig bliver du udlånt til projekter, der løber på tværs af huset. De kan fx omhandle definition af fremtidens porteføljestyringsprocesser og -værktøjer.Derudover bruger du bl.a. tiden på at:
  • se sammenhænge på tværs af dit eget geografiske område af porteføljen, hvor du også står for rapportering, forecasting af kommende ændringer m.m.
  • være first in line, når der opstår afgivelser i porteføljen og rækker ud til projektledere, ingeniører, miljøsagsbehandlere, kolleger i indkøb m.fl. for at forstå afvigelserne
  • opsamle læring på tværs af projekter og dele dem med vores værdistrøm – dvs. kredsen af ledere, der favner projektet fra start til slut
  • analysere og planlægge porteføljen ud fra den bedste viden tilgængelig og løbende sikre en optimal opdateret plan
  • komme med inputs til krav til den digitale løsning, der er ved at blive udviklet til os, og som skal skabe et bedre porteføljeoverblik.
  • Vi stoler på, at du kan administrere at arbejde hjemmeHos os står trivsel højt på dagsordenen. Derfor tilbyder vi dig udstyr til en god hjemmearbejdsplads, som du kan bruge, hvis behovet opstår. Vi har flydende kontorpladser på hovedkontoret i Fredericia, men de kolleger i teamet, der er inde, sørger ofte for at sætte sig sammen.Du har solid projekterfaring og masser af viden at deleDu er typen, der typisk lytter mere, end du taler – for du ved, at det er vigtigt at forstå sammenhængene på tværs af projekter i dybden, hvis vi skal finde de vigtige gensidige afhængigheder og tage ved lære af tidligere forløb.Samtidig er du god til at netværke og ikke bleg for selv at opsøge den viden, du har brug for. Og så forestiller vi os, at du:
  • har en del års erfaring med at arbejde med projekter, måske anlægsprojekter, og gerne i en teknisk organisation – en fordel er, hvis du tidligere har arbejdet med en projektmodel
  • også kan have siddet i en analysefunktion tidligere, så du er vant til at håndtere forskellige typer data, og muligvis har erfaring med optimering og rapportering
  • kan have konsulenterfaring eller være uddannet ingeniør.
  • Vil du bruge din viden i den grønne sags tjeneste?Send din ansøgning med cv og andre relevante bilag via linket ”ansøg job”, så vi har den senest d. 01.10.23. Vi holder samtaler løbende og tillader os at lukke rekrutteringen før ansøgningsfristen, hvis vi finder den rette kandidat inden da.Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte senior manager Lars Nøhr Pedersen på telefon 20 36 03 88.Vi ser mangfoldighed som en styrke og opfordrer alle kvalificerede, uanset baggrund, til at søge jobbet. Vi arbejder aktivt og målrettet med mangfoldighed i Energinet og opfordrer dig derfor til at udelade billede, oplysninger om alder, civilstand og lignende, for at minimere ubevidste biases i processen. Du kan læse mere om vores mangfoldighedspolitik her.Energinet Eltransmission A/S har til opgave at udvikle, bygge, eje og drive det nødvendige eltransmissionsnet og stille det til rådighed for systemansvaret med den rette kapacitet, i den rette kvalitet, så omkostningseffektivt som muligt og således, at anlægget kan udnyttes optimalt og sikkert. Vi sikrer optimal Asset Management ved at have fokus på anlæggenes samlede levetid - fra vugge til grav. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker. Læs mere på vores hjemmeside www.Energinet.dk.Se film om Energinet.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

    Jobbet er oprettet på vores service den 11.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Fredericia
    • Søndag den 01. oktober 2023

    Lignende jobs

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    15. maj 2024 30
    14. maj 2024 31
    13. maj 2024 31
    12. maj 2024 32
    11. maj 2024 32
    10. maj 2024 32
    9. maj 2024 31
    8. maj 2024 29
    7. maj 2024 29
    6. maj 2024 30
    5. maj 2024 28
    4. maj 2024 27
    3. maj 2024 26
    2. maj 2024 29
    1. maj 2024 27
    30. april 2024 25
    29. april 2024 27
    28. april 2024 27
    27. april 2024 27
    26. april 2024 26
    25. april 2024 26
    24. april 2024 25
    23. april 2024 25
    22. april 2024 25
    21. april 2024 22
    20. april 2024 22
    19. april 2024 23
    18. april 2024 24
    17. april 2024 24
    16. april 2024 24
    15. april 2024 26