Rekrutteringsfirma

Karrieremulighed som planlægger/scheduler inden for sikkerhed og grøn omstilling

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Crossbridge Energy A/S ejer og driver raffinaderiet i Fredericia samt en salgs- og råvareindkøbsafdeling i København. I Danmark beskæftiger virksomheden godt 270 kompetente og motiverede medarbejdere, som leverer ca. 35 procent af det danske forbrug af brændstoffer, og har eksport via egen havneterminal i Fredericia.

Virksomheden agerer proaktivt i den grønne omstilling med fokus på at tage hurtige skridt mod at nyttiggøre såvel grøn brint som mere bæredygtige alternativer til fossil råolie. I dag er raffinaderiet verdens 2. mest energieffektive og Europas nr. 1. Man er også Danmarks største leverandør af overskudsvarme ud til fjernvarmenettet. Varme som alternativt ville gå til spilde, men som udnyttes til glæde for, hvad der svarer til mere end 23.000 almindelige husstandes årlige forbrug af fjernvarme i Trekantområdet.

Raffinaderiet er allerede i fuld gang med omstruktureringen mod en endnu grønnere fremtid, og den udvikling vil fortsætte. Der er således blandt andet ved at blive opført en brintfabrik i samarbejde med partnere på raffinaderiets område. Udviklingen omfatter ligeledes genbrug af overskudsolier samt bio-olie og dermed en grønnere raffinering. Eksempelvis undersøges mulighederne for at nyttiggøre affald, såsom brugt motorolie, slam fra rensningsanlæg og rester fra tekstilproduktion som del af den cirkulære økonomi, men også projekter indenfor indvinding og genanvendelse af CO2 er på vej. Herigennem tager Crossbridge Energy et markant ansvar i forhold til den grønne omstilling.

Læs mere på: www.crossbridge.dk

Som en naturlig følge af denne spændende udvikling på raffinaderiet i Fredericia ønsker man nu at styrke organisationen yderligere med en stærk planlægger/scheduler.


-----------------------------------------------------------------------------------------------

Er du god til at skabe overblik og få tingene sat i system?
Med reference til raffinaderiets overordnede ansvarlige for TA bliver din primære opgave at udarbejde uge- og dag til dag planer, som bruges før, under og efter Turn Around og andre stop af anlægget. Langt de fleste opgaver, der skal skemalægges, vil typisk indeholde elementer af planlagt vedligehold, lovpligtige eftersyn samt rengøring og udskiftninger af komponenter for at sikre en optimal og sikker drift af raffinaderiet. Du vil indgå i et stærkt team af erfarne og kompetente kollegaer, og som en central person i den lokale planlægning/skemalægning bruger du din indsigt og dit overblik til at samle relevante opgaver der, geografisk og økonomisk giver mening at lave samtidig - og du gør det på en sådan måde, at det forstyrrer driften mindst muligt, og samtidig giver mening i forhold til effektivitet og økonomi.

De forskellige jobs der skal skemalægges, bliver bl.a. beskrevet af dine kollegaer i afdelingen samt af CBEs overordnede planlægningsafdeling. Det bliver så din opgave at sikre en præcis dag til dag planlægning af aktiviteterne, samt at afklare om de nødvendige materialer, udstyr og personale er til stede for at sikre udførelsen af opgaverne. Du finder mange af de relevante data i virksomhedens SAP-system, hvor andre afdelinger registrerer de enkelte jobs. Disse bliver så bearbejdet af planlægningsafdelingen, og vil være tilgængelige for dig i systemet. Efterhånden som du har planlagt de enkelte aktiviteter, sørger du løbende for, at opgaverne bliver opdateret i SAP med den rigtige job-status. Der vil være en bred kontaktflade i denne spændende stilling, og du vil derfor kunne lære og udvikle dig løbende. Afdelingen har en konstruktiv og proaktiv ledelse, og man ønsker løbende at udvikle og optimere de interne arbejdsprocedurer, -processer og -værktøjer. Man forventer derfor, at du er faglig nysgerrig, samtidig med at du gerne deler ud af din egen viden og dine kompetencer, så i sammen bidrager til relevante forbedringer.

Faglig stolthed, nysgerrighed, struktur og sund fornuft
Din teoretiske baggrund er ikke afgørende, men vi forestiller os, at du måske kunne være produktionsteknikker, ingeniør, eller måske have baggrund fra logistik eller lignende. Vigtigst er det dog, at du bruger dine stærke analytiske evner til hurtigt at forstå og overskue de forskellige aktiviteter og processer, der er knyttet til de opgaver og jobs, du skal planlægge/skemalægge. Du har erfaring fra planlægning/skemalægning, gerne fra en projektorienteret organisation, men planlægning af andre aktiviteter kan også være relevant erfaring i forhold til stillingen. Du har gode erfaringer i at skabe struktur og overblik i opgaverne, og du har en god forståelse for de relevante it-værktøjer. Kendskab til et eller flere ERP-systemer er en forudsætning, og erfaring med planlægningsværktøjet Primavera vil være en fordel men ikke et krav.

Som person kender du vigtigheden af tætte relationer og værdiskabende samspil med kolleger i hele organisationen. Du har en veludviklet ordenssans, og du arbejder struktureret og systematisk. Du kan bevare overblikket, også i pressede situationer, samtidig med at du har øje for detaljen. Du trives med mange opgaver, og har lyst til at præge tingene omkring dig på en positiv måde. Du er en god holdspiller, er optimistisk og har et smittende humør. Du er fleksibel og tager fat, når der er brug for det. Samtidig trives du i et dynamisk, uformelt og til tider hektisk arbejdsmiljø. Du er handlekraftig, beslutningsdygtig og vant til at have mange bolde i luften, og du har en særlig udpræget sans for struktur og for at få tingene afsluttet i tråd med aftalte deadlines.

Nu kan du sætte yderligere skub i din karriere som planlægger/scheduler
For den rigtige kandidat er der tale om en spændende og meget central stilling som planlægger/scheduler med gode udviklingsmuligheder i en virksomhed, der gør meget for at udvikle og fastholde sine talentfulde medarbejdere. Du vil få både faglige og personlige udfordringer, og du vil arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kollegaer i et internationalt miljø.

Du vil naturligvis få fuld opbakning fra ledelsen og virksomhedens andre funktionsområder, og gennem en engageret indsats får du mulighed for at præge såvel din egen som virksomhedens udvikling.

Gagepakken, indeholdende løn, pension, sundhedsforsikring og andre personalegoder forhandles individuelt på et attraktivt niveau, der til fulde modsvarer stillingens krav og dine kvalifikationer.

Virksomheden får ikke kendskab til din henvendelse uden din accept.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Odd L. Johnsen på telefon: +45 29999043 eller på: [email protected].

Samtaler vil foregå i Fredericia.

Send venligst din ansøgning og dit CV mærket ”planlægger/scheduler” til: [email protected]

Husk at anvende den emailadresse, som vi skal bruge til senere kontakt.

Annoncen opdateres automatisk hver fjerde uge på jobportalerne. Dette er ikke et udtryk for, at rekrutteringsprocessen er startet forfra. Det er en konsekvens af, at vores stillingsannoncer ligger online, indtil rekrutteringsprocessen er afsluttet.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Fredericia

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Har du erfaring med service, vedligehold og reparationer i industrien? Er du systematisk i din opgaveløsning, og vægter du sikkerhed i det daglige arbejdsmiljø højt? Så har vi den helt rigtige .
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info
  • Øvrige i Fredericia

    Kan du også holde balancen på store bolde?Vores leder af Træning og Forebyggelse har valgt nye udfordringer, så nu har du chancen for at blive leder af Danmarks bedst beliggende arbejdsplads i .
    • Øvrige
    • Fredericia
    Få mere info
  • Øvrige i Vejle

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Øvrige
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. maj 2024 28
18. maj 2024 28
17. maj 2024 30
16. maj 2024 30
15. maj 2024 30
14. maj 2024 31
13. maj 2024 31
12. maj 2024 32
11. maj 2024 32
10. maj 2024 32
9. maj 2024 31
8. maj 2024 29
7. maj 2024 29
6. maj 2024 30
5. maj 2024 28
4. maj 2024 27
3. maj 2024 26
2. maj 2024 29
1. maj 2024 27
30. april 2024 25
29. april 2024 27
28. april 2024 27
27. april 2024 27
26. april 2024 26
25. april 2024 26
24. april 2024 25
23. april 2024 25
22. april 2024 25
21. april 2024 22
20. april 2024 22
19. april 2024 23