Skrivestærk analytiker til håndtering af sanktioner og forebyggelse af hvidvask

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fredericia

Vil du udarbejde analyser til mitigering af risikoen for hvidvask, og vil du være ansvarlig for håndtering af sanktioner? Er du skrivestærk, har politisk blik, og ønsker du at dygtiggøre dig inden for hvidvaskområdet og arbejdet med kontrolindsatser? Så er du måske den, vi søger!

Vores kontor: Ansvarlig for hvidvaskindsatsen i Skatteforvaltningen
I vores kontor, Hvidvaskindsats – Analyse & Koordinering, arbejder vi med Skatteforvaltningens del af indsatsen mod hvidvask. Vi er ansvarlige for analyse, koordinering, styring og udvikling af hvidvaskindsatsen i hele Skatteforvaltningen og har et tæt samarbejde med andre myndigheder, herunder bl.a. Hvidvaskssekretariatet i National enhed for Særlig Kriminalitet (NSK). Du bliver en del af vores analyse, trends og tendens-team, som pt. består af fire kollegaer. Teamets primære opgave er at indsamle viden om og analysere trends, tendenser og risici på hvidvaskområdet, analysere risikoen for hvidvask samt håndtere bestillinger, hvor der er konkrete problemstillinger, der skal afdækkes. Ligeledes har teamet til opgave at sikre, at der sker overholdelse og håndtering af sanktioner i Skattestyrelsen, fx i forbindelse med Ruslands invasion af Ukraine.

Dine arbejdsopgaver: Forebyggelse af hvidvask og håndtering af sanktioner
Som vores nye analytiker får du to ansvarsområder: Dels kommer du til at udarbejde analyser til afdækning af risici for hvidvask samt mitigerende handlinger, og dels bliver du sammen med en kollega ansvarlig for håndtering af sanktioner.

I relation til arbejdet med trends og tendenser får du til opgave at:

  • indsamle, analysere og videreformidle viden om trends og tendenser på hvidvaskområdet
  • håndtere bestillinger, hvor konkrete problemstillinger inden for hvidvaskområdet skal afdækkes
  • analysere risici for hvidvask og udarbejde mitigerende handlinger til forebyggelse og bekæmpelse af hvidvaskrisici
  • følge op på udarbejdede analyser og mitigerende handlinger
  • bidrage til besvarelse af minister- og skatteudvalgsspørgsmål
  • bidrage med videndeling og faglig sparring til den øvrige del af Skatteforvaltningen.

I forbindelse med arbejdet med håndtering af sanktioner får du til opgave at overvåge lovgivningen, sanktionerne og løbende ajourføre Skattestyrelsens initiativer på området. Det kan fx være konkrete sager, som skal vurderes i forhold til sanktionerne. Dertil kommer en løbende afrapportering til direktionen om status på håndtering af sanktionerne.

Du får en bred kontaktflade både internt i vores fagområde og resten af Skatteforvaltningen samt eksternt til andre myndigheder.

Analytiker med skarp pen og proaktiv tilgang til opgaveløsningen
Vi forestiller os, at du har en relevant videregående uddannelse såsom cand.scient.pol., cand.scient adm., cand.soc. eller lignende. For os er det ikke afgørende, at du har en stor viden om hvidvask og sanktioner. Det lærer vi dig. Det vigtigste er, at du finder emnet spændende og ønsker at dygtiggøre dig inden for hvidvaskområdet og arbejdet med kontrolindsatser. Du skal derfor være nysgerrig og villig til at lære.

Da du skal foretage afrapportering over for vores direktion og besvare forskellige skriftlige henvendelser, er det vigtigt, at du er skrivestærk. Har du samtidig det politiske blik og erfaring fra en politisk styret organisation vil det være en fordel.

Derudover lægger vi vægt på, at du:

  • har en høj grad af ansvarlighed i forhold til opgaverne i det daglige
  • trives med en bred kontaktflade og finder det motiverende at skabe gode relationer med interne såvel som eksterne interessenter
  • har en proaktiv tilgang til opgaveløsningen.

Vi er en del af Center for Hvidvask
Vores kontor er en del af Center for Hvidvask i fagområdet Særlig Kontrol. I Center for Hvidvask tilstræber vi stor faglighed på tværs af svigstyper samt skatte- og afgiftsarter, og det giver mulighed for at være en del af et motiverende og udviklende læringsmiljø. I hverdagen stræber vi efter en høj grad af medindflydelse, så vi har mulighed for at tage et medansvar for egen og Skatteforvaltningens udvikling.

Det skal være spændende at gå på arbejde, hvilket ud over interessante arbejdsopgaver inden for et område i konstant udvikling, bl.a. kræver forandringsparathed, højt humør og en positiv tilgang til de daglige udfordringer.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send din ansøgning med CV, eksamensbevis og andre relevante dokumenter via linket ”Søg stillingen” senest mandag den 22. januar kl. 12.00.

Har du spørgsmål til stillingen, kan du kontakte kontorchef Helle Damgaard på telefon 7237 2509 eller specialkonsulent Maiken Friche på telefon 7237 8814.

Vi forventer at holde første samtalerunde onsdag den 24. januar 2024. Anden samtalerunde forventer vi at holde mandag den 5. februar 2024. Der vil indgå en logik- og personlighedsanalyse i ansættelsesforløbet.

Tiltrædelse snarest muligt.

Der vil forud for ansættelsen blive indhentet referencer samt straffeattest.

Ansættelse sker under forudsætning af, at du kan sikkerhedsgodkendes til klassifikationsgraden FORTROLIGT, da du skal arbejde med klassificerede informationer og systemer. Godkendelsen sker på baggrund af en sikkerhedsundersøgelse, som foretages af Politiets Efterretningstjeneste.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten (AC), overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Du bliver ansat i Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Dit arbejdssted er Port House, Vendersgade 74, 7000 Fredericia.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Fredericia.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Fredericia
  • Mandag den 22. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i Esbjerg

    Fri kontakt
    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Christiansfeld

    Fri kontakt
    Brødremenighedens Hotel i Christiansfeld søger erfaren, engageret hotelvært/værtspar til at drive og udvikle vores charmerende hotel som er en del af UNESCOs verdensarvsliste.
    • Øvrige
    • Christiansfeld
    Få mere info
  • Øvrige i Esbjerg

    Øvrige søges til organisation/virksomhed i 6700 Esbjerg
    • Øvrige
    • Esbjerg
    Få mere info
  • Øvrige i Vejen

    Har du en struktureret og detaljeorienteret debitor gemt i dig, og motiveres du af at arbejde med økonomi samt at få ting til at stemme? Så er du måske vores nye Debitor Assistant. Du bliver en del..
    • Øvrige
    • Vejen
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Fredericia

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Fredericia over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
31. maj 2024 25
30. maj 2024 27
29. maj 2024 28
28. maj 2024 27
27. maj 2024 29
26. maj 2024 28
25. maj 2024 27
24. maj 2024 27
23. maj 2024 28
22. maj 2024 28
21. maj 2024 28
20. maj 2024 28
19. maj 2024 28
18. maj 2024 28
17. maj 2024 30
16. maj 2024 30
15. maj 2024 30
14. maj 2024 31
13. maj 2024 31
12. maj 2024 32
11. maj 2024 32
10. maj 2024 32
9. maj 2024 31
8. maj 2024 29
7. maj 2024 29
6. maj 2024 30
5. maj 2024 28
4. maj 2024 27
3. maj 2024 26
2. maj 2024 29
1. maj 2024 27