Udviklingsorienteret Driftskoordinator

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du et naturtalent, når det kommer til tal, fakturering og regnskabsmæssige opgaver? Og er du samtidig nysgerrig på og har lysten til at udfordre og udvikle eksisterende procedurer med henblik på at tage DEAS til nye højder? Så er stillingen som Driftskoordinator måske noget for dig.

Som Driftskoordinator bliver du en del af teamet Insurance & Accounting, som består af 7 erfarne og ambitiøse kollegaer, som er ivrige for at få dit talent med om bord. Kendetegnende for afdelingen og teamet er, at vi kan lide hinanden og ikke mindst at grine. Vi har det sjovt og sætter samtidig en ære i at levere i højeste kvalitet.

Ikke nok med at dine nye kollegaer besidder en stor faglighed og engagement indenfor det specifikke område, så bliver du også en del af en dynamisk afdeling med fokus på optimering og udvikling, og det er her din nysgerrighed for at se tingene på nye måder og dit talent for tal kommer i spil.

Nysgerrig, udviklingsorienteret med øje for detaljen

Som vores nye Driftskoordinator skal du være systematisk og have lysten til at lære samt udvikle dine kompetencer. Du behøver ikke at være verdensmester fra start, så længe du har lysten til at blive det, så skal vi nok hjælpe dig til at blive en af branchens bedste. Stillingen rummer en unik mulighed for både at lære de traditionelle og regnskabsmæssige opgaver og mikse disse med lysten til at udvikle og optimere eksisterende processer og procedurer.

Du vil få en alsidig hverdag, hvor du kommer til at beskæftige dig med en bred vifte af økonomiske- og regnskabsmæssige problemstillinger inden for ejendomsdrift og dertil rummer stillingen gode muligheder for din faglige udvikling.

Jobbet som Driftskoordinator er både dynamisk og med fokus på processer. Vi sikrer dig den bedste oplæring, således at du kan indtræde i stillingen under de bedste forudsætninger. Det betyder, at du har rig mulighed for selv at være med til at forme stillingen, så dit talent for systematik og udvikling for alvor kan blive sat i spil.

Din dag vil bestå af mere regnskabsorienterede opgaver såsom:

  • Månedlig- og ad-hoc fakturering og kreditering
  • Fakturahåndtering i Kofax og Unik Bolig
  • Igangsættelse af ejendomsdriftsaftaler
  • Fremsendelse af løntræk til firmaer i Company House
  • Opdatering af debitorer og kreditorer i Unik Bolig

Har du lyst til at blive vores nye kollega?

Som beskrevet er jobbet som Driftskoordinator en unik mulighed for dig, der ønsker at være med til at forme dit eget job og udvikle dit talent indenfor controlling. Du kan derfor både være nyuddannet eller have erfaring indenfor området, så længe du er skarp til tal og har lyst til at blive en af de bedste inden for dit fag.

Derudover er vores nye kollega jordnær, har humor og er typen, der aldrig går på kompromis med kvaliteten af sit arbejde. Vi forventer, at du er selvstændig, men ikke er bleg for at spørge om hjælp for at komme godt i mål med opgaverne.

Hvad kan vi tilbyde dig?

Hvis du kan se dig selv som vores nye Driftskoordinator, kan vi tilbyde dig et job med et højt fagligt niveau og rig mulighed for at udvikle dig. Derudover bliver du en del af en social arbejdsplads, hvor samarbejde og sammenhold prioriteres højt og hvor godt humør og grin er en del af hverdagen. Derudover er fleksibilitet ligeledes kendetegnende for din kommende hverdag, da vi tror på, at tilfredse medarbejdere er forudsætningen for vores evne til at skabe værdi.

Hos os betyder vores medarbejdere meget for os, og vi tror på, at en investering i fællesskabet giver det bedste afkast. Vi har derfor løbende sociale arrangementer i vores aktive personaleforening MIDEAS og vi har etableret netværket DEAS Young Professionals, som er et netværk for vores unge talenter med det formål at skabe sammenhold og udvikling på tværs i organisationen.

Dertil tilbyder vi attraktive løn- og ansættelsesvilkår og en central beliggenhed på Frederiksberg, lige ved Flintholm station.

Send os din ansøgning:

Lyder jobbet som noget for dig? Så send os din ansøgning hurtigst muligt og senest den 24. august 2022. Vi behandler ansøgninger løbende - derfor opfordrer vi dig til at søge hurtigst muligt.

Er du interesseret i at høre mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte Gitte Dahl Johansson på tlf.: +45 27 90 19 07.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
4. maj 2024 57
3. maj 2024 55
2. maj 2024 55
1. maj 2024 58
30. april 2024 57
29. april 2024 51
28. april 2024 56
27. april 2024 59
26. april 2024 55
25. april 2024 52
24. april 2024 55
23. april 2024 53
22. april 2024 53
21. april 2024 55
20. april 2024 54
19. april 2024 53
18. april 2024 52
17. april 2024 50
16. april 2024 47
15. april 2024 46
14. april 2024 46
13. april 2024 47
12. april 2024 46
11. april 2024 44
10. april 2024 44
9. april 2024 51
8. april 2024 58
7. april 2024 57
6. april 2024 54
5. april 2024 51
4. april 2024 52