Property Manager i [xxxxx] – ”Styrk vores fundament – bliv nøglebrikken i vores ejendomsunivers!"

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Er du en passioneret Property Manager, som brænder for at skabe enestående oplevelser for dine kunder. Vil du være en del af en afdeling, der omfavner diversitet og skaber et sjovt og udfordrende arbejdsmiljø? Og ønsker du at gøre en indsats, for at forbedre måden vi lever på? Så er dette job hos Deas lige noget for dig!

”De folk jeg har i min afdeling er knivskarpe, og er efter min mening branchens bedste hold og de gør en stor forskel for Deas og vores investorer. Det gør mig stolt og de gør mig glade for at gå på arbejde hver dag!” Camilla Olkjær, Director, International Investors

Hvem er vi i ”Internationale Investorer”

Når du træder ind i vores dynamiske afdeling, møder du branchens elite - kollegaer, der ikke kun er talentfulde, men som også vil være med til at booste din karriere. Sammen skaber vi unikke leverancer, drevet af passion, udfordring og konstant udvikling. Hos os betyder sammenhold alt; det er en blanding af faglig dygtighed, humor samt et fokus på udvikling.

Vi er selvfølgelig også meget mere end vores arbejde - dine kommende kollegaer består bl.a. af en masse dedikerede kollegaer, som er regnskabsfolk, kundeansvarlige og administrative property Managers, dertil viceværter og driftsfolk, og vi vil alle glæder os til at møde dig og byde dig godt velkommen ombord!

”Vi er meget dedikeret, vi har en stor faglig viden i vores afdeling og team. Vi er pligtopfølgende og støtter hinanden i det daglige, vi har det sjovt, og er forandringsvillige. Vi har ikke en dag som er ens, hvilket er en vigtig del for mig. Jeg har gode kollegaer og stor opbakning for hinanden og min leder.” Maj-Britt, Senior Property Manager.

Et internationalt job med masser muligheder!

Vi håndterer bolig- og erhvervsejendomme for Internationale Investorer, her får du muligheden for at tage ejerskab over din egen ejendomsportefølje med den daglige ejendomsadministration for din egen portefølje.

Dine opgaver spænder vidt, men hovedforcen består i at kunne levere ejendomsadministration og administrere ejendomme fra A-Z, hvilke følger et årshjul af administrative opgaver og du vil være ’first point of contact’ for vores internationale lejere, hvor du på serviceminded vis, skal håndtere deres henvendelser (det er ikke altid vi har svaret, men vi vil altid gå den ekstra mil for at finde det!)

Dine opgaver kunne fx gå ud på at:

  • Administrer ejendomme, bogføring, og udarbejdelse af en lang række administrative funktioner, så som varsling af skatter og afgifter og NPI-reguleringer, udarbejdelse af drift- og forbrugsregnskab, og overvågning af porteføljens økonomiske performance.
  • Rådgive lejere i henhold til lejelovgivning.
  • Navigere i systemet UNIKBolig-4.
  • Følge årshjulet med formål af varetagelse ejendomsadministrationen dagligt fra A-Z

”Vi er en afdeling som har plads til alle, og en masse kollegaer som er interesseret i faget og fagets udvikling hvor vi konstant er i forandring. Selv om vi kan have fart på og mange bolte i luften, er vi rigtig gode til at tale sammen og samarbejde i afdelingen/Teamet hvor vi griner meget og husker humor.” Marko, Junior Property Manager.

Du bliver en succes hos os, hvis du…

  • Har gerne et par års erfaring med ejendomsadministration eller er nyuddannet ejendomsadministrator, med lyst til at accelerere din karriere hos en af de største i branchen.
  • Har erfaring med UNIKBolig-4 – jo mere jo bedre, men vi er selvfølgelig også klar til at oplære dig! Det er dog et must at du har kendskab til systemet.
  • Er en fremragende kommunikator, på både dansk og engelsk, og formår at lytte aktivt og forstå individuelle behov, for på den måde at finde den bedste løsning
  • [Har en uddannelse som Ejendomsadministrator eller også bare har et par år i branchen med ejendomsadministration]. Det vigtigste for os er, at du er top motiveret og tør tage initiativ
  • Har gode samarbejdsevner og ønsker at arbejde på tværs af hele organisationen
  • Er struktureret og god til at holde overblik over egne opgaver

”Der findes ikke et spørgsmål som er for dumt, der er altid hjælp fra en kollega eller afdelingens Director, hvor man bliver sat grundigt ind i opgaverne hvilke betyder meget for mig.” Morten - Studerende:

Vi ved at du helt sikkert har en masse at byde på, og vi er spændte på at høre fra dig, som kan lide at arbejde i et energifyldt miljø, hvor din nysgerrighed bliver belønnet.

Du kan læse mere om jobbet som Property Management her: Deas - Property Management (sebrochure.dk)

Føl dig hjemme i Deas, hvor dit mod bliver belønnet og din nysgerrighed værdsat!

For at skabe de bedste forudsætninger for, at du trives hos os, har vi iværksat forskellige initiativer, som skal skabe de bedste rammer for alle i Deas:

  • Work/life balance med mulighed for en hybrid arbejdsplads, hvor vi også værdsætter fællesskabet i vores inspirerende kontormiljø
  • Massageordning
  • Pension og sundshedssikring
  • Tour de champre fredagsbar – en tilbagevendende begivenhed, hvor vi kommer rundt i huset og hilser på hinanden
  • En arbejdsplads der ligger et stenkast fra S-tog og Metro
  • MIDeas – en velfungerende personaleforening, som ofte har sjove aktiviteter i kalenderen

Vi tror på, at nysgerrighed driver innovation, at et trygt arbejdsmiljø giver mod til at udfordre status quo, at engagement fører til succes, og at omsorg er det, der skaber meningsfulde relationer.

Sådan søger du jobbet

Lyder jobbet som noget for dig, så send din ansøgning snarest på nedenstående link og senest den 29. september 2023.

Da vi løbende behandler ansøgningerne, vil vi anbefale dig at sende ansøgningen hurtigst muligt.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til Director Camilla Olkjær på 27 90 15 80 eller på [email protected]

Vi glæder os meget til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.9.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at give byggeriets værdikæde en stemme samt udarbejde analyser, der sætter fokus på danske bygge- og anlægsvirksomheder i en CO2-neutral fremtid? Har du skarp politik- og talforståelse? Har du gåpåmod og lyst til at indgå i et team bestående af dygtige og engagerede kollegaer?
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation i et digitalt univers? Vil du gerne have stor viden og indsigt i AI, hybridarbejde og andre tendenser inden for måden vi går på arbejde? Trives du med at få ansvar og mulighed for selvstændigt at drive processer? Så har vi et studiejob som måske er noget for dig! Om os.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. maj 2024 51
5. maj 2024 56
4. maj 2024 57
3. maj 2024 55
2. maj 2024 55
1. maj 2024 58
30. april 2024 57
29. april 2024 51
28. april 2024 56
27. april 2024 59
26. april 2024 55
25. april 2024 52
24. april 2024 55
23. april 2024 53
22. april 2024 53
21. april 2024 55
20. april 2024 54
19. april 2024 53
18. april 2024 52
17. april 2024 50
16. april 2024 47
15. april 2024 46
14. april 2024 46
13. april 2024 47
12. april 2024 46
11. april 2024 44
10. april 2024 44
9. april 2024 51
8. april 2024 58
7. april 2024 57
6. april 2024 54