Processtærk generalist til koordinering og styring (PMO) i stort it-projekt

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vil du bidrage til opbygning af et projektsekretariat (PMO) et stort it-projekt med høj samfundsrelevans? Vil du arbejde med koordinering, styring og udarbejdelse af skriftligt materiale af høj kvalitet? Er du struktureret, skriftligt stærk og har sans for detaljen? Så er det måske dig, vi søger som vores nye kollega i kontoret SKAT Ligning, hvor vi lige nu søger en generalist, som skal bidrage til at opbygge et projektsekretariat (PMO) i projektet vedr. modernisering af it-systemet SKAT Ligning.

Bliv en del af kontoret SKAT Ligning i Udviklings- og Forenklingsstyrelsen
I Udviklings- og Forenklingsstyrelsen under Skatteministeriet arbejder vi for at etablere fremtidens digitale Skatteforvaltning. Vi har ansvaret for udvikling og drift af en kompleks portefølje af IT-systemer og dataløsninger i Skatteministeriets koncern. I tæt samarbejde med de øvrige styrelser udvikler vi løsninger, der sikrer, at Skatteforvaltningen har teknologisk tidssvarende, brugerorienterede IT-løsninger af høj kvalitet, som både overholder gældende krav, lovgivning mv. På den måde skaber vi fundamentet for finansieringen af den offentlige sektor – til gavn for hele samfundet.

Kontoret SKAT Ligning, hvor vi nu vil byde en ny kollega velkommen, arbejder med drift, vedligehold og videreudvikling af SKAT Ligning systemet, som hver dag understøtter arbejdet hos flere tusinde sagsbehandlere på tværs af Skatteforvaltningen. Dertil arbejder en stor del af kontoret i et stort projekt vedr. modernisering af SKAT Ligning. På trods af travlhed og deadlines vægter vi en god og uhøjtidelig atmosfære højt, og vi er glade for både vores indbyrdes holdånd og det brede, stærke samarbejde, vi har med andre kontorer, styrelser og eksterne interessenter. Kontoret består pt. af 14 medarbejdere, men det er planen, at vi skal blive flere over det næste stykke tid.

Om stillingen
Vi søger en generalist, som er skarp til processer, styring og koordinering. Du skal sammen med to kolleger være med til at opbygge et projektsekretariat (PMO) for projektet vedr. modernisering af SKAT Ligning i tæt samarbejde med kolleger i Skattestyrelsen. I samarbejde med kollegerne skal du varetage følgende opgaver:

  • Styregruppebetjening
    • Koordinere og udarbejde mødemateriale (dagsorden, materiale og referater) til styregruppen og følgegruppen for projektet og sikre professionelle og strukturerede processer for dette.

  • Koordinering af materiale til It-tilsynet og It-rådet
    • Sikre at der bliver udarbejdet og leveret materiale til It-tilsynet og It-rådet vedr. projektet i høj kvalitet og ud fra veltilrettelagte processer.

  • Udarbejde forelæggelser og notater, fx til styregrupper eller departementet
  • Styring af budget og varemodtagelse af fakturaer
  • Varetage forskellige ad hoc-opgaver med korte deadlines i projektet.
  • Opbygge en specialisering i projektet inden for et-to af følgende felter:
    • Aktstykke og it-rådet
    • Risikostyring og porteføljestyring
    • Økonomistyring og estimering
    • Udbud


Din primære opgaveportefølje ud fra ovenstående liste vil blive fastlagt ud fra dine kompetencer og præferencer. Da I skal være flere, der hjælpes ad om opgaverne samlet set, vil I skulle dække ind for hinanden i forbindelse med spidsbelastninger, ferie og sygdom.

Struktureret og processtærk profil med flair for skriftlighed, struktur og koordinering
Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund, fx som cand.it., cand.scient.pol., cand.jur. eller cand.merc., men der kan være mange veje ind i stillingen. For os er det vigtigste, at du har et stort drive og en positiv indstilling til at få løst vores forskelligartede opgaver i høj kvalitet, og at du trives med en hverdag, hvor opgaverne er forskelligartede og brede. Endelig er det særdeles vigtigt, at du er en dygtig skriftlig formidler og trives med, at mange leverancer er på skrift i form af forelæggelser, notater, Powerpoint-præsentationer m.m.

Vi lægger vægt på, at du er god til at skabe en velfungerende struktur i dit arbejde med sans for planlægning, koordinering og opfølgning, og at du tager ansvar og følger opgaverne til dørs. Du er en person, som både formår at have øje for detaljen i dine opgaver og samtidig har det store overblik. Du har gode koordinationsevner, er stærk til at tilrettelægge gode processer og er formidabel til at skrive korrekt og formelt. Du er udadvendt, servicemindet og samarbejdsorienteret og trives med at skabe og bibeholde gode relationer og kan begå dig på alle niveauer i organisationen.

Høj trivsel og god work-life-balance
Vi tilbyder gode arbejdsforhold og stor fleksibilitet i en ofte travl hverdag. Vi lægger stor vægt på selvstændighed i vores opgaveløsning og kombinerer det med et tværgående samarbejde og særdeles godt kollegaskab. Vi har fokus på at høj trivsel i kontoret, herunder sikre og styrke vores gode kollegaskab, samt balancen mellem arbejdsliv og privatliv.

Kontakt og ansættelsesvilkår
Send en ansøgning, CV, eksamenspapirer og eventuelt yderligere materiale via linket ”Søg stillingen” senest den 31. januar 2024.

Stillingen er til tiltrædelse snarest muligt. Vi afholder samtaler løbende.

Du er velkommen til at kontakte kontorchef Elisabeth Rothmar på telefon 72 37 93 71, hvis du vil høre mere om stillingen.

Der vil evt. indgå case eller test i rekrutteringsprocessen. Der vil forud for ansættelse blive indhentet straffeattest.

Du bliver ansat på overenskomstvilkår i henhold til enhver tid gældende overenskomst for akademikere i staten [AC], overenskomst for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK) eller overenskomst for fuldmægtige m.fl. (DTS) i Skatteministeriet.

Ansættelsesområdet er Skatteministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Udviklings- og Forenklingsstyrelsens adresse på Osvald Helmuths Vej 4, 2000 Frederiksberg.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 22.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg
  • Onsdag den 31. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Har du flair for kommunikation i et digitalt univers? Vil du gerne have stor viden og indsigt i AI, hybridarbejde og andre tendenser inden for måden vi går på arbejde? Trives du med at få ansvar og mulighed for selvstændigt at drive processer? Så har vi et studiejob som måske er noget for dig! Om os.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
17. maj 2024 66
16. maj 2024 65
15. maj 2024 61
14. maj 2024 56
13. maj 2024 45
12. maj 2024 49
11. maj 2024 49
10. maj 2024 50
9. maj 2024 52
8. maj 2024 54
7. maj 2024 54
6. maj 2024 51
5. maj 2024 56
4. maj 2024 57
3. maj 2024 55
2. maj 2024 55
1. maj 2024 58
30. april 2024 57
29. april 2024 51
28. april 2024 56
27. april 2024 59
26. april 2024 55
25. april 2024 52
24. april 2024 55
23. april 2024 53
22. april 2024 53
21. april 2024 55
20. april 2024 54
19. april 2024 53
18. april 2024 52
17. april 2024 50