Boligsocial koordinator til børn og unges livschancer og lokal sammenhængskraft

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Frederiksberg

Vores dygtige kollega har fået et nyt spændende arbejde. Derfor har du nu mulighed for at blive en del af Frederiksberg Forenede BoligselsKABers (FFB) boligsociale helhedsplan i Søndermarkskvarteret. Her vil du samarbejde om at børn, unge og voksne får bedre muligheder for et aktivt og meningsfuldt liv.

Vi tilbyder en stilling med mulighed for stor kreativitet og en varieret hverdag, hvor du kan samarbejde meget med menneskerne der i centrum.

Vi søger en udviklingsorienteret medarbejder med stærke relationelle og faglige kompetencer, der er struktureret, fleksibelt og professionelt og kan bidrage til at udvikle, koordinere og implementere lokale boligsociale indsatser.

Dine arbejdsopgaver:

Dine primære arbejdsopgaver vil være at sikre fremdrift og kontinuitet i boligsociale aktiviteter særligt indenfor brobygning, tidlig kriminalitetsforebyggelse og lokal sammenhængskraft. Det tæller bl.a.:

  • Brobyggende aktiviteter, hvor du samarbejder med mange forskellige parter om brobygning til positive fællessKABer i foreningsliv, lommepenge- og fritidsjob, uddannelse, iværksætteri (MYOB) og meget mere
  • Peer to peer aktiviteter, der iværksættes af unge for børn og unge eller af forældre for andre familier
  • Samarbejde med det lokale beboerdemokrati og beboernetværk om aktiviteter, der fremmer lokal sammenhængskraft, tryghed, forældresKAB og medborgersKAB
  • Opsøgende aktiviteter blandt beboere generelt, herunder børn, unge og familier
  • Udviklingsprojekter på tværs af den kommunale- og almene boligsociale indsats samt fundraising, herunder evt. samarbejde med socialøkonomiske virksomheder

Der er et mindre antal timer, der ligger uden for den boligsociale helhedsplan, hvor du skal:

  • Understøtte netværk og trivsel i Delehusene, hvor deleboliger deles af unge under uddannelse og unge med flygtningebaggrund
  • Matche målgrupperne og holde åbent hus med nye beboere

Hvad forventer vi af dig?

Vi arbejder i en hverdag med stor tværfaglighed, og derfor kan mange fagligheder og erfaringer være relevante i vores arbejde, med de boligsociale indsatser i FFB. Vi regner ikke med at du kan alt, men den ideelle kandidat har erfaring med lignende indsatser og har følgende kompetencer:

  • Stærke relationelle og kommunikative egensKABer og et inddragende og samsKABende mindset
  • Kan arbejde selvstændigt, løsningsorienteret og struktureret med komplekse opgaver på tværs af flere interessenter i tværfagligt og tværsektorielt samarbejde med frivillige, beboere, kommunale samarbejdspartnere og øvrige aktører
  • Trives med selvstændig projektledelse og implementering af aktiviteter i et lille team
  • Du har lyst til at bygge bro mellem beboernes motivation og de formelle rammer, der er for de boligsociale aktiviteter
  • Blik for bæredygtig forankring af indsatser og faglig viden om sociale indsatsers effekt
  • Kan lide at have en meget varieret arbejdsdag, hvor du samarbejder mange forskelle aktører

Hvad kan vi tilbyde?

Din arbejdsplads vil være det boligsociale kontor i Søndermarken, hvor du vil blive en del af et lille team med to kolleger og lederen af den boligsociale helhedsplan. Vi hjælper hinanden på tværs af vores opgaver, aktiviteter og projekter, hvor vi lægger vægt på nærvær og god kontakt til beboere.

Vi har mange gode samarbejdspartnere i lokalområdet og i Frederiksberg Kommunes boligsociale indsats, som du kommer til at samarbejde med i en meget alsidig hverdag. Der er gode muligheder for fleksibel arbejdstilrettelæggelse, men der er også arbejdsopgaver, der ligger udenfor almindelig arbejdstid og i weekenden. Vi kan garantere dig nye udfordringer og læring hver dag, og du bliver også en del af et stort fagligt netværk i KAB-fællessKABet, hvor vi udveksler erfaringer og læring.

Løn og ansættelsesvilkår sker efter gældende overenskomst.

Stillingen er på 37 timer og en midlertidig projektansættelse, som udløber samtidig med helhedsplanen ultimo februar 2026. Der vil dog blive mulighed for forlængelse, hvis Landsbyggefonden giver bevilling til en ansøgning om en ny helhedsplansperiode.

Hvis du vil vide mere

Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte boligsocial leder Ditlev Jørgensen på

tlf. 21 42 85 18 eller mail [email protected]

Ansøgningsfrist

På grund af påsken afholder vi samtaler løbende. Så send din ansøgning hurtigst muligt og senest d. 21. marts 2024. Vi håber at du kan starte 1. maj 2024 eller snarest muligt.

Om Frederiksberg Forenede BoligselsKABer

Frederiksberg Forenede BoligselsKABer er Frederiksbergs største, almene boligorganisation. Vi har over 3200 lejemål i 26 boligafdelinger fordelt på hele Frederiksberg. Boligerne er en blanding af nye og ældre samt store og små lejligheder. Den boligsociale helhedsplan omfatter boligafdelingerne Søndermarken, Skolevænget og Tartuhus og indsatserne implementeres i tæt samarbejde med kommunen.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Frederiksberg.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Frederiksberg

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Frederiksberg

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Frederiksberg over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. maj 2024 66
18. maj 2024 66
17. maj 2024 66
16. maj 2024 65
15. maj 2024 61
14. maj 2024 56
13. maj 2024 45
12. maj 2024 49
11. maj 2024 49
10. maj 2024 50
9. maj 2024 52
8. maj 2024 54
7. maj 2024 54
6. maj 2024 51
5. maj 2024 56
4. maj 2024 57
3. maj 2024 55
2. maj 2024 55
1. maj 2024 58
30. april 2024 57
29. april 2024 51
28. april 2024 56
27. april 2024 59
26. april 2024 55
25. april 2024 52
24. april 2024 55
23. april 2024 53
22. april 2024 53
21. april 2024 55
20. april 2024 54
19. april 2024 53