Rekrutteringsfirma

Mekanisk Designer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Græsted

Vil du sætte dit personlige mærke på udviklingen af fremtidens klimavenlige jernbaner? Ligger din faglige interesse inden for teknik og infrastruktur, så har du nu chancen for at være en del af et team, som netop har specialiseret sig i denne branche.

SAN Electro Heat fremstiller elektriske varmelegemer og kundetilpassede varmeløsninger til procesindustri og jernbaneindustrien. Sidstnævnte primært sporskifteopvarmning (de-icing) med tilhørende intelligente styringer.

Virksomheden er i en fase med solid vækst og søger derfor en unik og dygtig Mekanisk Designer til vores team.

Stillingen vil være placeret på fabrikken i Græsted.

Om jobbet

I stillingen som Mekanisk Designer vil du sammen med dine dygtige kolleger, få en central rolle indenfor opbygning og konstruktion af fremtidens energibesparende de-icing systemer.

Din primære funktion er at bidrage med den færdige dokumentation, til vores indenlandske og udenlandske kunder. Der vil være visuelle og materiale projekterings-faser, for at opnå de rigtige tekniske løsninger. Du vil blive involveret i mekanisk design og tilpasning af sporskiftevarmelegemer, oftest med opmåling on site, med efterfølgende udarbejdelse af dokumentation til produktionen. Derudover kommer du i høj grad til at beskæftige dig med datahåndtering, kvalitetssikring samt være en vigtig del af afleveringsforretningen med kunden.

Dine arbejdsopgaver

Arbejdsopgaverne vil omfatte udarbejdelse af 3D-detaljerede tegninger (Inventor) og 2D-oversigtstegninger (AutoCAD). Du vil deltage i designfaserne og projekteringsmøder, og være ansvarlig for tegningsstyring og dokumentation i forskellige projektfaser. Kvalitetssikring af udbudsmateriale og håndtering af as-built-dokumentation, vil også være en del af dine ansvarsområder. Du vil assistere med faglig kontrol af nye konstruktioner, og bistå med at indhente priser hos underleverandører.

Om dig

Den ideelle kandidat er en teknisk designer eller besidder en lignende uddannelse med mindst 2 års erfaring, inden for industri eller jernbanebranchen. Du skal være villig til at deltage on-site hos kunderne, og kunne bevare overblikket over projekterne. Struktur og evnen til at identificere og eskalere problemstillinger tidligt er vigtige egenskaber.

Omhyggelighed og evnen til at håndtere både store linjer og små detaljer er nødvendige. Du skal være udadvendt og i stand til at kommunikere effektivt med kolleger på alle niveauer. Evnen til selvstændigt at føre et projekt fra design til levering er vigtig. Du skal også have gode engelskkundskaber både i tale og skrift, både i almindelig konversation og teknisk kommunikation.

Kendskab til elektrisk forståelse, el-diagrammer og termodynamik vil være fordele.

Dit nye team

Som Mekanisk Designer vil du blive en del af Rail & Automation Teamet hos SAN Electro Heat. Du vil arbejde sammen med 16 dygtige kolleger, og få mulighed for at bidrage til udviklingen af de-icing anlæg til jernbanesektoren. Dette omfatter produktion, udvikling og optimering af løsninger samt dialog med kunder og kolleger omkring produktoptimering og design.

De-icing systemerne er udbredt i Danmark, Sverige, Norge, Holland, England, Østrig, USA m.fl. Systemerne omfatter: Varmelegemer, clips, beslag, sikringsbokse, transformere, skinnefølere, styretavler, metrologiske vejrprognoser, IT-cloud og SCADA.

Ansvarsområder

Stillingen inkluderer udvikling og konstruktion af 2D- og 3D-tegninger med styklister til produktionen, optimering, modulopbygning, dokumentation og videreudvikling af løsninger, samt dialog med kunder og kolleger vedrørende produktoptimering og design.

Din profil

Kvalifikationer og kompetencer inkluderer en relevant teknisk uddannelse, som Mekanisk Ingeniør eller tilsvarende. Erfaring med design og konstruktion af mekaniske komponenter og systemer er nødvendig. Du skal have erfaring med CAD-software som f.eks. SolidWorks eller AutoCAD til udarbejdelse af 2D- og 3D-tegninger. Evnen til at arbejde selvstændigt og som en del af et hold er vigtig. Gode kommunikationsevner på både dansk og engelsk er nødvendige. Erfaring med produktudviklingsprocessen fra koncept til produktion er en fordel, og kendskab til jernbaneindustrien vil også være en fordel, men ikke et krav.

Personlige egenskaber inkluderer en analytisk tankegang og evnen til at løse komplekse problemer, en kreativ og innovativ tilgang til design og konstruktion, en struktureret og detaljeorienteret arbejdsstil, evnen til at etablere og opretholde relationer med kunder og kolleger, samt engagement i at levere høj kvalitet og overholde tidsfrister.

SAN Electro Heat tilbyder

Du får en spændende stilling i en dynamisk virksomhed i vækst. Du vil have mulighed for at arbejde med danske og internationale anerkendte kunder og projekter. Der er gode arbejdsforhold og en konkurrencedygtig lønpakke i forhold til stillingens krav.

Lyder det som noget for dig?

HR navigator er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulenter hos HR navigator Jens Jensen på +45 22 69 79 84. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Virksomheden

SAN Electro Heat A/S er en dansk international virksomhed, med mere end 60 års erfaring indenfor tekniske elvarmeløsninger. Virksomhedens produkter udvikles konstant i nøje overensstemmelse med markedets krav.

SAN Electro Heat A/S er en del af svenske NIBE-koncernen, med en global omsætning på 40 mia. kr. og med 21.000 medarbejdere. Det giver SAN Electro Heat A/S en verdensomspændende repræsentation og dermed den førende producent af komplette højtydende tekniske elvarmesystemer og komponenter til ethvert industrielt formål. Herunder inden for udvikling og produktion af standard- og kundetilpassede tekniske produkter og styringer til jernbaner over hele verden.

SAN Electro Heat A/S udvikler og producere udstyr, der er designet til at opfylde internationale standarder. Koncernen leverer et stort standardsortiment samt udvikler kundespecifikke løsninger, designet efter kundens behov.

SAN Electro Heat A/S beskæftiger i dag 65 ansatte i hhv. Græsted og Taastrup.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Græsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Græsted

Lignende jobs

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Græsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Græsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 3
16. maj 2024 4
15. maj 2024 4
14. maj 2024 4
13. maj 2024 4
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1