Rekrutteringsfirma

Leder af myndighed, brobygger og leder der skaber stærke tværgående fællesskaber søges til Stevns Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hårlev

I Stevns Kommune er der er god energi, nye kræfter ombord og en samlet orga­ni­sation bag ønsket om, at skabe endnu bedre sammenhæng og dynamik i orga­ni­sa­tionen og samarbejdet under Sundhed og Omsorg. Men, vi mangler netop dig! Til at fastholde fremdriften i udviklingen, holde form på en myndighedsafdeling i bevægelse og skabe nye løsninger på et område under stor forandring.


Du har, i kraft af din brede indsigt og mangeårige erfaring med ledelse af myndighed på ældre og socialområdet, en god for­ståelse for hvordan fremtidens udfordringer fordrer ledelse af forandringer; i såvel et organisatorisk som fag­ligt perspektiv. Du ved at kultur, adfærd og holdninger flytter bjerge. Og du kan, med din inddragende og delege­rende tilgang til ledelse, skabe medejerskab og forståelse for ændringer, som både giver mening og har effekt.

Om opgaven:

Du får ansvaret for, og ledelsen af, et myndighedsområde som er opdelt i 4 enheder herunder; visitation, voksen/handicap, hjælpemidler og et depot. Organisationen er intakt og tæller ca. 24 medarbejdere under din direkte ledelse, heraf også en faglig leder og en faglig koordinator. Flere faglige initiativer og organisatoriske forandringer har under de seneste år været undervejs, og du kommer derfor til et område i allerede bevægelse og fremdrift. Du har stærke kompetente medarbejdere, i alle afdelinger, med en gennemgående vilje, lyst og mod på at blive aktive medspillere i fremtidige forandringer. Du formår derfor at etablere arbejdsfællesskaber, hvor initiativ, medansvar og tillid til hinanden er de bærende elementer. Ydermere vil din evne til at dyrke og styrke de tværgående relationer til kommunens øvrige enheder, både i udførerdelen og, med de naturlige samarbejdspartnerne fra de øvrige forvaltningsområder, fx Arbejdsmarked og Børn og Læring, kunne løfte samspillet og øge sammenhængskraften såvel fagligt og socialt. Stevns er en kommune, hvor det prioriteres at være tæt på hinanden i både tanke og handling, til gavn for de fælles løsninger, økonomien generelt og det kollegiale fællesskab især.

I Stevns er man, ligesom i andre kommuner, også optaget af at tænke ældreplejen på nye måder. At give plads til nytænkning, og skabe løsninger, der går på tværs af områder, og faglighed, og igennem fælles anstrengelser, tæt dialog og samarbejde, øge kvaliteten og servicen til borgeren. Et øget fokus på velfærdsteknologi og skærmbesøg er på vej ligesom tankerne om selvstyrende teams i hjemmeplejen. Du får, sammen med det øvrige ledelsesteam på området, en central rolle i udviklingen, implementeringen og tilvejebringelsen af både disse fremtidige tiltag og formentligt også andre nye veje til bedre løsninger.

Om dig:

Du er en faglig kapacitet på myndighedsområdet, der formår at træde ind i komplekse sager, afgørelser og prioriteringer, med viden og faglig ballast, integritet, udsyn, mod og handlekraft. Du inspirerer til læring og udvikling omkring dig, og du delegerer gerne både ansvar, opgaver og kompetencer i tillid, og med en positiv forventning om, at mennesker udvikles bedst, når de får plads, mulighed for og rammer til, at bruge sin faglighed i videst muligt omfang. Du har en veludviklet forståelse for økonomien på et område hvor udgifter, indsatser og faglighed skal balanceres overfor løsningerne til borgerne, lovgivningen på området, mulighederne for medarbejderne og den helt generelle sunde fornuft og evne til samarbejde, som hverdagen kalder på.

Dit ledelsesDNA rummer evnen til både at være nysgerrig, undersøgende og opfølgende, men også handlekraftig, igangsættende og samskabende. Du har energien til at gabe over et område, der fagligt spænder bredt og involverer forskellige fagområder, lovgivninger og forvaltninger. Du bygger bro, ser sammenhænge og initierer at medarbejdere, uagtet forskellig faglig baggrund eller organisatorisk ophæng iøvrigt, formår at indgå i stærke og produktive arbejdsfællesskaber sammen.

Du prioriterer også selv et tæt samspil med dine nærmeste ledelseskolleger. Rækker ud for sparring og bidrager gerne med egne erfaringer ind i opbygningen af et tillidsfuldt, tværgående og åbent ledelseskollektiv, der søger at udvikle sig sammen.

Om Kommunen:

Du skal komme til Stevns Kommune, fordi du ønsker at være en vigtig del af en organisation i rivende udvikling; med en medarbejder- og ledelsesgruppe, som lægger en stor ære i at levere service, kvalificeret pleje og ydelser samt om­sorg til borgerne. Du ser værdien, kompleksiteten og mulighederne i at være del af en kommune med korte kommandoveje, stor mangfoldighed, mange meninger og stærkt sammenhold.

Vi har store ambitioner og derfor også en række etablerede mål og indsatser, som du bliver medansvarlig for, at vi sammen kommer i mål med. Det gælder udover de allerede beskrevne indsatser og projekter om både sygefra­vær, fastholdelse, rekruttering og employer-branding strategi mv., om også at få Stevns Kommunes nye vision ”Stevns – du kommer igen” ud at leve, også i dit område.

Du har:

  • Et grundlæggende kendskab til områdets lovgrundlag indenfor bl.a. service- og sundhedsloven
  • Erfaring fra det kommunale område og arbejdet i en politisk styret organisation
  • Evnen til at formidle, kommunikere, udvikle og beskrive tilbud og indsatser til politisk behandling
  • Et ledelsesmæssigt DNA der spejler sig i formuleringerne fra stillingsopslaget
  • Evnen til at skabe relationer og lysten til at arbejde med både mennesker og paragraffer

Vi glæder os til at høre fra dig! Vil du vide mere om stillingen, er du mere end velkommen til at kontakte rekrutteringskonsulent Anders Krauch på telefon 21 96 80 60.

Vi afholder første og anden samtalerunde henholdsvis d. 22. og 25. maj. Imellem de 2 samtalerunder udarbejdes en Master Personanalyse, som du forinden modtager personlig tilbagemelding på.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hårlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 20.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hårlev
  • Mandag den 15. maj 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Our Team is expanding! Are you motivated by the pulse of a GMP production area? Do you want to be part of a dynamic team who supports the production at our filling facility? Are you eager to work i..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Do you want to lead a group of engaged operators? Are you looking for a career opportunity to unfold your skills within leadership? Do you want to develop the newly established team and contribute .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Do you dream about making a true impact when it comes to Cleaning-in-Place (CIP) activities? Would you like to join us from the very beginning of our future journey and make your mark in an organiz..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you skilled in lean and process development? Do you have experience coaching and guiding management groups? If so, we have an exciting opportunity for you to join our team as a cLEAN® Business .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hårlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hårlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2