Leverancekoordinator søges

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Haslev

Vi leder efter en kollega, der er skrap til at følge op på sager, serviceordrer og andre administrationsopgaver for at sikre, at deadlines og processer bliver overholdt. Og som samtidig er god til at kommunikere med både interne, såvel som eksterne samarbejdspartnere.

Hvem er vi
Fibia forbinder Danmark med fremtiden. Vores mission er at digitalisere Danmark, og med tæt på 300.000 kunder er vi allerede en af landets største leverandører af fibernet.

Du vil få en plads i divisionen Produktion i Fibia. Den består af specialistfunktioner, som alle understøtter vores forretning i at opnå Fibias overordnede mål om at tilbyde fiberforbindelser til alle i hele vores geografiske dækningsområde. Helt konkret vil du indgå i et team, hvor hovedfokus vil være på erhvervssager og eftertilslutninger – samt opfølgning på disse.

Afdelingen, som du vil indgå i, består af dygtige og specialiserede profiler med hvert deres kompetenceområde. Vi har travlt, for efterspørgslen efter Fibias produkter er stor, og vores hverdag er præget af afvekslende udfordringer med masser af forskellige typer opgaver inden for vores arbejdsfelt. Vi sætter samarbejdet, et godt arbejdsklima, godt humør og en uformel tone højt.

Som virksomhed er vi enormt stolte af det, vi laver, og sætter altid pris på et godt grin. Vi nyder vores arbejde og værdsætter hinanden både som personer og kollegaer. Det er vigtigste for os er, at kemien passer.

Dine arbejdsopgaver
Du bliver en af vores koordinatorer, der sikrer, at sager, serviceordrer, kald og spørgsmål både fra interne kollegaer og fra samarbejdspartnere bliver oprettet/serviceret effektivt, så vi kan overholde en skarp leverancetid. Hvis kunderne alligevel skulle mangle svar på ting, så er det din opgave at hjælpe med at finde svar og løsninger for at sikre fremdrift.

Du har i hverdagen et tæt samspil med dine kollegaer i hvert segment, salgssupport og med vores entreprenører. I skal sammen finde løsninger. Det vil tit være din opgave at sikre, at det hele kommer rigtigt igennem vores systemer og at få processer rettet til.

Vores forventninger til dig
Du har nok noget erfaring med opfølgning og er administrativ stærk. Du er samtidig udadvendt og kommer hurtigt ind på livet af folk, hvor du skaber gode relationer. Du har overblik og struktur i din hverdag, så der sjældent er bolde, der falder ned mellem to stole.

Derudover er følgende kvaliteter et plus for os:

  • Dit motto er: ”det fikser jeg”.
  • Du er en person. der spreder stemning, humor og gode ideer.
  • Du har en åben, nysgerrig og imødekommende personlighed.
  • Du kan virkelig få tastet igennem og får en masse fra hånden.
  • Du kan lide at fordybe dig og nørde ned i sager, der ser mærkelige ud .
  • Du vægter samarbejde højt og ser det som en fordel, når du i hverdagen skal snakke med kollegaer på tværs af teams, salg, entrepriseledere eller entreprenørerne.


Arbejdssted
Stillingen er placeret på vores lokation i Haslev, men du må forvente, at møder mv. kan være placeret på vores øvrige lokationer i Haslev og Tilst eller eksternt hos vores entreprenører.

Vi tilbyder dig

  • En åben og direkte arbejdsstil med korte beslutningsgange og gode muligheder for at forme fremtidens Fibia
  • Et job i en travl og målrettet virksomhed med kollegaer, der er passionerede og initiativrige
  • Et uformelt miljø, hvor trivsel og motivation er noget, vi vægter højt og bruger tid på
  • En god løn svarende til kvalifikationer
  • Gode pensionsforhold og andre personalegoder herunder bl.a. kantineordning, fitnessfaciliteter, firmabetalt bredbånd, mobiltelefon mm.


Vil du vide mere
Ønsker du at vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Lisbeth Lindberg, teamleder for Leveranceteam 1, på telefon: 24 44 21 78.

Hvordan kommer du videre
Lyder ovennævnte spændende, og vil du gerne i betragtning til stillingen, beder vi dig sende din ansøgning samt CV ved at bruge linket ude i højre side af annoncen. Ansøgninger, som sendes via e-mail e. lign., kommer ikke i betragtning til stillingen.

Ansøgningsfrist er den 15. marts 2023. Vi holder samtaler løbende og tillader os at tage annoncen af nettet, når den rette kandidat til stillingen er fundet. Ansættelse snarest muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Haslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.3.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Haslev

Lignende jobs

  • Øvrige i Kalundborg

    Er du stærk inden for automatisering? Vil du være en del af en førsteklasses produktionsenhed og deltage fra starten af pakningen af [xxxxx]s nyeste produkter i et højt profileret projekt? S..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Do you want to be a part of a dedicated team that takes pride in our work within QA (Quality Assurance) of API? Do you thrive in a role where you have a broad contact with our production? Then you .
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Kalundborg

    Are you interested in joining a committed team that values its role in Quality Assurance (QA) of Active Pharmaceutical Ingredients (API)? Do you thrive in a role where you have a broad contact with..
    • Øvrige
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Øvrige i Køge

    IntroduktionVil du spille en afgørende rolle for Europas største og hurtigst voksende detailkæde? Har du ledelsesevner og mod på at rykke dine butikker, dit team og dig selv fremad hver dag? Og..
    • Øvrige
    • Køge
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Haslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Haslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 3
1. maj 2024 3
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1