Qlik Konsulent til førende virksomhed i sin branche

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Vil du med på en digital rejse hos Danmarks førende materieludlejer? Vil du være med i en rolle hvor du kan udfolde dig til det du er allerbedst til, og hvor det dagligt vil blive værdsat i et godt arbejdsmiljø?


Så læs videre, for denne rolle findes nu hos GSV, som er Danmarks førende materieludlejer med materiel til alle bygge- og anlægsopgaver, beliggende i Hedehusene.

Hvem er vi

GSV Materieludlejning A/S er den største udlejningsvirksomhed af materiel og udstyr i Danmark, og del af Kiloutou, som er den tredje største i Europa, med kunder i både industri/service, bygge/anlæg og det offentlige.

Vi er over de sidste år vækstet, bl.a. via opkøb af 5 virksomheder og er gået fra at være en mindre virksomhed på 100 medarbejdere til i dag at være over 500 medarbejdere fordelt rundt i hele landet. I 2022 blev vi en del af Kiloutou Group, der er en fransk familievirksomhed, den 2. største udbyder i Frankrig, og som også er repræsenteret i flere europæiske lande. Vi fortsætter med vores navn og logo i Danmark, og GSV og Kiloutou har samme agenda i forhold til bæredygtighed og digitalisering. Vigtigst af alt, så har vi begge fokus på mennesker før maskiner.

Teamet

Som Qlik Konsulent vil du indgå i et eksisterende og velfungerende team, bestående af en anden Qlik Konsulent, 2 Business Controllere og du referer til Sune som er Director for BI & Business Controlling.

”I vores afdeling er vi stolte af det, vi laver, og måden vi gør det på. Vi sætter en ære i at være imødekommende og levere høj standard og kvalitet til vores kolleger.

Vi arbejder med fuld frihed på vores opgaver og der er højt til loftet. Så samtidig med at vi har det sjovt og godt sammen i teamet, så leverer vi relevante og værdiskabende løsninger til forretningen.” fortæller Director for Controlling & BI Sune Johansson.

Din rolle og ansvar

Du vil få en selvstændig rolle hvor du skal kunne trives med at være i dialog med interne kunder på tværs af organisationen. Sammen med de øvrige i teamet skal du være med til at understøtte beslutningsgrundlaget for ledelsen og den øvrige forretning, gennem økonomiske analyser, rapporter og nøgletal. Du vil agere sparringspartner for forretningen og masterdata teamet, og være med til at levere valide data til små og store forretningsbeslutninger. Samtidig vil du få en central opgave i, at QlikView løsningen har de nødvendige rapporter som forretningen skal bruge. Du vil desuden indgå i den generelle digitale udvikling for GSV.

Hvem er du

Din personlighed er vigtig, så vi finder sammen ud af om vi er det rette sted for dig, med henblik på et langt samarbejde til følge. Du skal kunne trives og færdes i en alsidig arbejdsdag, og du er en ægte holdspiller, har gode kommunikations- og samarbejdsevner med såvel interne kunder som kollegaer. Du er nysgerrig, specielt på forretningen og processerne, er ihærdig, resultatorienteret og vedholdende.

Vi foretrækker, at du:

  • Har en god erfaring med både QlikView og SQL-kodning, samt data Warehouse.
  • Det er en fordel, hvis du har kendskab til eller erfaring med NPrinting, Navision/Business Central, med brug af API’er og projektstyring.
  • En generel forståelse for ERP systemer, vi benytter MS Dynamics NAV/BC
  • Det er samtidig en fordel, hvis du har kendskab til økonomiske analyser, rapporter og nøgletal
  • Du taler og skriver dansk, og engelsk vil være et plus.

Vi tilbyder:
Et meget selvstændigt og afvekslende job, i en dynamisk virksomhed med et uformelt arbejdsmiljø og fri omgangstone. Faglig og personlig udvikling, som du i høj grad selv er med til at skabe. Faglig sparring med kompetente kollegaer samt ”højt til loftet” og korte kommandoveje.

Løn efter kvalifikationer, og med pensions- og sundhedsordning tilknyttet. Udover en række øvrige personalegoder er det værd at nævne at der er stor mulighed for personlig udvikling gennem interne og eksterne kurser.

GSV er kendetegnet ved en flad organisation, hvor alle ansatte er lige vigtige medspillere i forhold til frembringelsen af det optimale produkt. Hver underafdeling har sin spidskompetence, som ikke kan undværes, og der sættes stor pris på den enkelte medarbejders arbejdsindsats.

Interesseret?

Vi samarbejder med HR konsulenthuset Sylvest+ på denne stilling, og hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner Thomas Sylvest på [email protected] eller +45 6057 6500.

Ansøg

Ansøg her på siden. Vi har brug for dig snarest, så send din ansøgning allerede i dag. Vi indkalder til samtaler løbende.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hedehusene
  • Onsdag den 06. september 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
15. maj 2024 3
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 4
29. april 2024 3
28. april 2024 2
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 4
24. april 2024 3
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3