Vil du være med til at implementere Vejdirektoratets nye Asset Management System? Bliv ingeniørpraktikant i Vejdirekt...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hedehusene

Vil du hjælpe med en omfattende dataindsamling, der skal bruges til at udforme Vejdirektoratets kommende reparationsstrategi? Og vil du hjælpe med at lave eftersyn af vores mange bygværker? Eller med andre ord – være med til at implementere Vejdirektoratets nye Asset Management System

I bygværksafdelingen har vi rigtigt travlt, bl.a. fordi vi står overfor at skulle implementere et helt nyt Asset Management System. Men før vi kan gøre det, står vi overfor en række opgaver, som vi mangler en dygtig ingeniørpraktikants hjælp med.

Du vil komme til at hjælpe med indsamling, strukturering og analyse af data – både eksisterende data som vi har liggende i vores nuværende system, og nye data fra eftersyn på vores mange broer.

Dit arbejde vil indgå i et projekt, hvor hovedformålet er at fastlægge reparationsstrategierne for vores bygværker baseret på vores egne data.

Du vil komme til at arbejde sammen med et lille team fra afdelingen, som arbejder med udviklingen af vores nye Asset Management System, og med vores tætte samarbejdspartnere hos eksterne rådgivere.

Du vil i det daglige have mulighed for at sparre med dine mere erfarne kollegaer.

Din profil

Du ønsker at få praktisk erfaring fra en spændende organisation i forbindelse med relevant uddannelse.

Derudover ser vi gerne, at du:

  • er systematisk og struktureret, og du er parat til at varetage gentagende opgaver, da der er tale om indsamling af en stor datamængde
  • er god til at holde fokus på målet og har gå på-mod
  • kan bruge almindelige funktioner i MS-Excel

Om os

Du bliver en del af afdelingen Bygværker, som er vejdirektoratets kompetencecenter indenfor arbejder der relaterer sig til broer, tunneler, støjskærme, skilteportaler og en lang stribe andre bygværker.

Afdelingen består af 34 medarbejdere, som er dels projektledere og dels specialister indenfor bygværksrelaterede områder. Vi arbejder både med miljøkonsekvensvurderinger, ny-anlæg, drift og vedligehold af projekter, samt med udviklingsprojekter indenfor forskellige fagområder.

Vores portefølje er meget bred, og det vil derfor være muligt for dig at præge din egen praktikperiode i en retning der er relevant for din uddannelse.

I afdelingen lægger vi vægt på både de faglige kompetencer og et godt socialt sammenhold. Det er vigtigt, at vi har det godt med hinanden og trives i en uformel atmosfære, mens vi udfører et professionelt stykke arbejde. Vi har en humørfyldt og positiv til andre mennesker, og ser gerne, at du har det samme.

Løn og Ansættelsesvilkår

Praktikperioden er lønnet og varer 100 dage.

Din forventede opstart er den 1. februar (2024) eller snarest muligt derefter.

Vejdirektoratet er en styrelse under Transportministeriet. Dit ansættelsesområde vil være Transportministeriet med de til enhver tid tilhørende institutioner. Du vil blive ansat i Vejdirektoratet på adressen Guldalderen 12, 2640 Hedehusene (Fløng) eller Thomas Helsteds Vej 11, 8660 Skanderborg.

Din arbejdstid vil være 37 om ugen, og du vil få løn efter IDA’s vejledende satser for praktikanter. Det er en forudsætning for stillingen, at du er studerende.

Læs mere

Vil du vide mere om Vejdirektoratet, og hvad det vil sige at arbejde hos os, kan du læse mere om vores opgaver og medarbejdere på www.vejdirektoratet.dk.

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Lene Højris på +45 2872 7616 eller [email protected].

Vi søger også praktikanter til vores andre afdelinger, hvilket du kan læse nærmere om på Vejdirektoratet.dk

Er du interesseret?

Vi opfordrer dig til at søge stillingen snarest,
da vi ansætter praktikanter løbende.

Søg stillingen ved at trykke på linket ”Søg stillingen” eller via vores hjemmeside www.vejdirektoratet.dk. Vedhæft ansøgning, cv, eksamenspapirer og andre relevante dokumenter.

Vi ønsker at afspejle det omgivende samfund i Vejdirektoratets medarbejdersammensætning og opfordrer derfor alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hedehusene.

Jobbet er oprettet på vores service den 5.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hedehusene
  • Mandag den 01. januar 2024

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København Ø

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til IT. Som vores nye studentermedhjælper kommer du til at understøtte IT-afdelingen med support af vores ca. 600 medarbejdere. Du bliver en del af et IT-team på 8 personer. Vi har et godt samarbejde, hvor vi i fællesskab løfter et betydeligt ansvar.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hedehusene

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hedehusene over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
17. juni 2024 5
16. juni 2024 4
15. juni 2024 4
14. juni 2024 4
13. juni 2024 3
12. juni 2024 4
11. juni 2024 5
10. juni 2024 5
9. juni 2024 5
8. juni 2024 5
7. juni 2024 5
6. juni 2024 5
5. juni 2024 5
4. juni 2024 5
3. juni 2024 3
2. juni 2024 3
1. juni 2024 4
31. maj 2024 5
30. maj 2024 4
29. maj 2024 3
28. maj 2024 3
27. maj 2024 3
26. maj 2024 4
25. maj 2024 4
24. maj 2024 4
23. maj 2024 4
22. maj 2024 4
21. maj 2024 3
20. maj 2024 3
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3