Rekrutteringsfirma

E&I Engineer – International cleantech-virksomhed

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Er du uddannet El ingeniør (eller har anden el-relateret uddannelse) og har kendskab til olie-, gas- og power-industrien? Har du erfaring med udvikling og design af procesanlæg? Kan du begå dig i forskellige kulturer udenfor Danmark? Ser du se dig blive en del af en sund international virksomhed med stort potentiale for fortsat vækst og som kendetegnes ved at have en handlings- og team orienteret kultur?

Vores kunde, FLOWVISlON A/S er en fransk-ejet dansk veletableret virksomhed, grundlagt i 2006, der har specialiseret sig i design og levering af avancerede løsninger til nedbringelse af emissioner. Med de mange års erfaring inden for emissionsteknologileverancer og forbrændingsteknik er virksomhedens DeNOx-systemer banebrydende i mange forskellige applikationer og sammenhænge.

Virksomheden har igennem årene udviklet og implementeret et stort antal anlæg/installationer for internationale kunder. Der er i dag mere end 70 kørende anlæg/installationer på verdensplan. FLOWVISION står nu overfor nye store og næsten ubegrænsede forretningsmuligheder godt hjulpet af de stigende krav fra myndighederne i mange lande til begrænsning af NOx-udledning.

Stillingen:


Som El Ingeniør skal du i samspil med dine kolleger sikre, at projekter bliver gennemført i henhold til gældende kundekrav inden for alt vedrørende den elektriske del af projektet både design og ansvaret for at få det bygget ved underleverandører.

Systemerne der udvikles af Flowvision er skid baseret, hvor instrumenter typisk er kablet til junction boxe, hvorfra signalerne går videre til enten PLC som vi leverer eller til kundens system. Stillingen vil skulle varetage design af hele denne pakke.

Kunderne er i dag inden for cement-, olie/gas-, biomasse-/kedel- og affaldsindustrien, og FLOWVISION er kendt for sine innovative løsninger, sit nærvær i samarbejdet og den høje kvalitet i sine ydelser.

Opgaver og ansvar:


  • Gennemførelse af projekter fra A-Z.
  • Du bliver en nøglespiller i projektfasen hvor dit hoved ansvarsområde bliver den elektrisk del, herunder Instrumenter, design af el kabinetter og PLC systemer.
  • Udarbejdelse af elektriske dokumenter, såsom el diagrammer, kabellister og styklister.
  • Programmering i TIA Portal.
  • Ansvaret for styring af underleverandører til produktion af el kabinetter og PLC systemer.
  • Videreudvikling/optimering af eksisterende løsninger.
  • Deltage i opstart indenfor dit kompetenceområde.

Du bliver involveret i et antal større og mindre projekter løbende, hvor du vil være en nøglespiller inden for udvælgelse og design af elektriske komponenter. Du vil få ansvaret for styring af underleverandører inden for dit felt. Du supportere salg ved gennemgang af tekniske specifikationer og vedr. kundekrav til enkelte komponenter under tilbudsgivning. Deltagelse i opstart indenfor dit kompetenceområde finder endvidere sted. Via din relevante tekniske knowhow og engagement formår du at opfange og løse mulige udfordringer frem mod afleveringen af projektet. Du er med dét en medvirkende faktor til at sikrer en høj kvalitet hvor kundetilfredshed er i højsæde.

Det forventes at du:


  • Er uddannet el-ingeniør eller har anden el-relateret uddannelse kombineret med solid el-teknisk erfaring
  • Med fordel har +5 års erfaring med proces instrumenter som flow, tryk, temperatur og niveau transmittere
  • Har kendskab til design af lokale kontrol paneler samt PLC systemer
  • Har kendskab til installationer i eksplosionsfarlige områder, både i henhold til ATEX og NEC.
  • Har erfaring med udvikling af procesanlæg og gennemførelse af internationale projekter.
  • Har erfaring med udarbejdelse af elektriske dokumenter gerne i E-plan

Du er selvmotiverende og selvkørende, kan træffe beslutninger og du kan sikre høj grad af struktur omkring dig. Du er detalje-, handlings- og procesorienteret, og du kan navigere professionelt i en hektisk hverdag. Det forventes, at du er en udpræget team-player med en positiv attitude, der på baggrund af dine kommunikative evner, din robusthed og rettidige omhu formår at bidrage til at sikre fremdrift og ”flow” i projekterne. Du stortrives i en organisation, der udstråler nærvær internt som ekstern samt begår dig flydende på engelsk i skrift og tale.

Du er indstillet på en rejseaktivitet på op til 30 dage om året.

Du tilbydes:


  • En kultur med afgørende fokus på kvalitet, kundeorienterede løsninger og handlinger
  • En alsidig hverdag i et miljø præget af nærvær humor og åbenhed
  • En udviklingskultur med f.eks. design af innovative DeNOx systemer og levering af innovative løsninger, der imødekommer NOx-reduktionsbehov
  • Korte beslutningsveje, høj fokus på medarbejdertrivsel og sammenhold

FLOWVISION er en dynamisk virksomhed med en flad struktur, korte beslutningsveje og en stærk vilje og kultur, som præges af en international ambitiøs stemning. Virksomheden er kendt for at have kvalitet i højsæde i alle aspekter og har indgående erfaring med, at imødekomme de skærpede emissionskrav der pålægges produktionsindustrier.

FLOWVISION står overfor gennemførelse af betydende vækst- og strategiplan i de kommende år, grundet den positive support fra det nye moderselskab. Fundamentet i og omkring FLOWVISON er nu, og vil videre frem, være stærkt. Der er således solide perspektiver for fremtiden.

Dit arbejde vil foregå på virksomhedens adresse i Odense.

Læs mere: www.flowvision-energy.com

Pr. april 2021 er FLOWVISION opkøbt og blevet en del af Axens Group. Axens er en markant global aktør, der leverer et komplet udvalg af løsninger til omdannelse af olie og biomasse til renere brændstoffer, produktion og rensning af større petrokemikalske mellemprodukter.
Desuden udvikler Axens behandlings- og konverteringsmuligheder for naturgas. Axens Group beskæftiger mere end 2500 medarbejdere og har en årlig omsætning på € 1,2 mia. FLOWVISION drives efter opkøbet som selvstændig enhed.

Læs mere: Axens.net

Næste step:


Ring meget gerne til AMBIZZION, Peder Vester Henriksen – mobil 5329 6929


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info
  • Øvrige i København V

    Fri kontakt
    Vil du være med til at skabe forståelse for og bedre rammer for en central sektor i samfundsudviklingen og den grønne omstilling, så er arbejdet som konsulent i DI Ejendom måske noget for dig.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som øvrige
16. maj 2024 5232
15. maj 2024 5222
14. maj 2024 5097
13. maj 2024 4983
12. maj 2024 5060
11. maj 2024 5047
10. maj 2024 5124
9. maj 2024 5093
8. maj 2024 5033
7. maj 2024 4931
6. maj 2024 4898
5. maj 2024 4879
4. maj 2024 4910
3. maj 2024 4812
2. maj 2024 4814
1. maj 2024 4872
30. april 2024 4879
29. april 2024 4628
28. april 2024 4704
27. april 2024 4690
26. april 2024 4708
25. april 2024 4597
24. april 2024 4601
23. april 2024 4515
22. april 2024 4687
21. april 2024 4716
20. april 2024 4745
19. april 2024 4756
18. april 2024 4704
17. april 2024 4623
16. april 2024 4591