HSEQ Manager

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Danmark

Teknos A/S er det danske selskab i Teknos Group, som har hovedkontor i Finland. Teknos er en global virksomhed, der udvikler, producerer og sælger overfladebehandlingssystemer og -produkter til industrivirksomheder, byggebranchen og forbrugere. Teknos er repræsenteret i mere end 20 lande og har salgs- og/eller produktionsfaciliteter i en lang række af dem.

Som en del af en global strategiudrulning implementerer Teknos en ny og mere kundecentreret organisation. For Danmark betyder det bl.a. en ledelsesmæssig opgradering med opbygningen af en mere specialiseret og fokuseret ledelsesstruktur. I den forbindelse søges nu en HSEQ Manager til fabrikken i Vamdrup.

STILLINGEN
Den nyoprettede stilling som HSEQ Manager refererer til Plant Manager i Teknos A/S og har en stiplet reference til Group HSEQ Manager i Finland. Du indgår i ledelsesteam med bl.a. produktionschef, indkøbs- og planlægningschef og Engineering Manager og har 3 kollegaer i direkte reference – en EHS-koordinator, kvalitetskoordinator og Q-lab Manager. Sidstnævnte har ansvaret for løbende kvalitetstests og -kontrol i produktionen, og har ansvaret for 12 medarbejdere i afdelingen.

Du får det overordnede ansvar for kvalitet, miljø, sundhed og sikkerhed på fabrikken i Vamdrup. Dit personlige fokus vil i høj grad ligge på kvalitetsområdet, mens de daglige opgaver relateret til EHS delvist håndteres af koordinator. Samtidig skal du både udvikle og drive det samlede HSEQ-område, herunder bl.a. udvikle og implementere nye procedurer, systemer og værktøjer. Du skal samtidig kunne facilitere udviklingen af en positiv og aktiv sikkerhedskultur, hvor sikkerhed og løbende forbedringer er et kollektivt ansvar, som nås via dialog, feedback og proaktiv adfærd.

Udover den overordnede opgave med løbende udvikling af en sund og aktiv sikkerhedskultur, er dine konkrete ansvarsområder bl.a:

  • Motiverende og udviklende ledelse af dine medarbejdere bl.a. via daglig sparring og samarbejde samt sikring af at mål, ansvarsområder og succeskriterier er tydelige og gensidigt afstemte.
  • Ansvar for relevante ledelsessystemer; herunder udvikling, opdatering og indrapportering i IPW og Salesforce (registrering af reklamationer).
  • Koordinering og vedligeholdelse af kvalitets-, sikkerheds- og miljøsystemer (ISO9001 og ISO14001).
  • Løbende kvalitetsoptimering bl.a. via tæt samarbejde med produktionsledelsen omkring 8D Root Cause Analysis og implementering af kvalitetsforbedrende procedurer og systemer.
  • Ansvar for registrering, håndtering, analyse og opfølgning ifm. reklamationer og kvalitetsafvigelser; herunder lede ”Complaint Team”, som bl.a. aktiveres ad hoc ifm. større reklamationssager.
  • Forberede, planlægge og gennemføre audits i samarbejde med koordinatorer.
  • Dagligt ansvar for monitorering og opretholdelse af sikkerhedsniveauet samt tæt kontakt og dialog med de væsentlige interne stakeholders ifht. dette.
  • Deltagelse i udvikling af HSEQ-området i Teknos Group, bl.a. via samarbejde med Group Management og kvalitetsansvarlige i andre lande omkring nye initiativer, politikker, guidelines og procedurer samt ansvar for lokal implementering af disse.
  • Uddannelse af kolleger ifht. kvalitetsprocedurer og generel forståelse for kvalitet og sikkerhed i produktionen.
  • Tværorganisatorisk samarbejde omkring fælles projekter og processer samt løbende sparring til dine kollegaer i Operation-lederteamet.


KANDIDATEN
Du har solid erfaring fra en lignende rolle i en produktionsvirksomhed – meget gerne procesindustri – og heraf følgende indsigt i processer og vilkår i et komplekst produktionsmiljø. Du har indgående kendskab til relevante ledelsessystemer, standarder og certificeringer, har erfaring med gennemførelse af audits og har succesfuldt arbejdet med kvalitetsoptimering og løbende forbedringer. Du inddrager naturligt relevante IT-værktøjer i din opgaveløsning, og har erfaring med Lean og gerne andre ledelsesværktøjer.

Du er en motiverende og tydelig leder som naturligt søger dialog og sparring både med dine medarbejdere og lederkolleger, ligesom du motiveres af at deltage og have indflydelse på tværorganisatoriske projekter både lokalt og på Group-niveau.

Vi ser gerne, at du har en uddannelsesmæssig baggrund som kemiingeniør, procesingeniør, mejeriingeniør eller tilsvarende. Gode sprog- og IT-kundskaber – minimum dansk og engelsk på højt niveau og erfaring med digitale kvalitetsstyringssystemer, ERP-system, Excel samt meget gerne kendskab til CRM-system.

Som person er du en handlingsorienteret og problemløsende "can-do-type", der motiveres af at se konkrete resultater af dit arbejde og altid har fokus på, at tingene skal give mening og fungere i praksis. Du er en åben og kommunikerende person, som møder dine kolleger med en anerkendende og imødekommende tilgang, der motiverer dem til at spille med og tage ansvar. Samtidig har du naturligvis orden i penalhuset og skarpt fokus på deadlines og projektstyring i dit daglige arbejde.

CV / ANSØGNING
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

The Company
Teknos is a global coatings company, who offer a wide range of paints and coatings for the manufacturing industry, building professionals and consumers.

Teknos strive, in every possible way, to help customers find the ideal solution for their particular purposes. Utilizing thorough research as well as feedback from various market areas, they continuously develop the product range and services to ensure the best possible customer satisfaction. Combined with a wide knowledge and history of providing industry-leading quality for decades, Teknos are confident in the product range’s ability to solve any coating challenge, in any specific situation.

Teknos has a strong focus on environmental issues to ensure meeting, and even exceeding, the diverse needs of today. Teknos was established in 1948 and is one of Finland’s largest family-owned businesses. It is headed by CEO Paula Salastie, who currently represents the third generation of the Kiikka family.

Industry-driven product quality, uncontested heritage, and committed people helps to achieve results. In 2020 the group net sales was approximately EUR 384 million. Teknos continuous to adhere to a strong growth strategy for the future. Today, with operations in more than 20 countries in Europe, Asia, and the USA, the group employ almost 1,800 people globally and is one of the leading suppliers of industrial coatings with a strong position in retail and decorative paints.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Danmark

Jobbet er oprettet på vores service den 29.6.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i Sønderborg

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 10. juni 2024 Sønderborg On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at bryde vanetænkning, så tror vi på, at du er vores nye tekniker på Scandic Sønderborg.
    • Øvrige
    • Sønderborg
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København K

    Fri kontakt
    Studentermedhjælper til Procesafdelingen. Kan du være med til at effektivisere og digitalisere vores interne arbejdsgange, og være med til at bygge broer med bæredygtige løsninger - ganske enkelt sørge for at alle medarbejdere har de bedste betingelser for at levere deres ydelser?
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hele Danmark

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hele Danmark over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Hele Danmark.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hele Danmark over tid

Dato Alle jobs som øvrige
6. juni 2024 4935
5. juni 2024 4932
4. juni 2024 4930
3. juni 2024 4916
2. juni 2024 4946
1. juni 2024 5064
31. maj 2024 5239
30. maj 2024 5269
29. maj 2024 5203
28. maj 2024 5185
27. maj 2024 5128
26. maj 2024 5075
25. maj 2024 5114
24. maj 2024 5125
23. maj 2024 5088
22. maj 2024 5017
21. maj 2024 5027
20. maj 2024 5196
19. maj 2024 5240
18. maj 2024 5280
17. maj 2024 5333
16. maj 2024 5232
15. maj 2024 5222
14. maj 2024 5097
13. maj 2024 4983
12. maj 2024 5060
11. maj 2024 5047
10. maj 2024 5124
9. maj 2024 5093
8. maj 2024 5033
7. maj 2024 4931