Internationale ægteskaber er mere end kærlighed - derfor har vi brug for dig!

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hele Sjælland

Vil du være med til at sikre, at de danske ægteskabsbetingelser bliver påset for danske og internationale borgere? Ønsker du et stærkt samarbejde på tværs af faglighed og mulighed for at anvende dine sprogkompetencer i et fagligt aspekt? Så håber vi på at høre fra dig!

Sagsbehandlere til en vigtig samfundsopgave

Kontoret for Internationale ægteskaber er en specialiseret enhed, der skal sikre, at de danske ægteskabsbetingelser er opfyldt, når et internationalt par ønsker at blive viet i Danmark. Sagsbehandlerne skal sikre, at der ikke sker proformaægteskaber eller dokumentsnyd. En stor del af vores sager er fuldt oplyst ved modtagelsen og får en godkendelse med det samme, hvor den anden del af sagerne vil kræve yderligere undersøgelser, før afgørelse kan træffes. Vi skal bruge en sagsbehandler til at løfte denne opgave.

Kom godt fra start

Susi Lissner, der er startet i et af vores teams fortæller her om jobbet:

”Jeg har arbejdet i flere forskellige virksomheder, men jeg har ikke tidligere oplevet et så gennemtænkt velkomstforløb som hos IÆ. Du får også en ”buddy”, helt genialt.

Den første måned kommer man rundt i de forskellige teams, hvor man får en kort oplæring i de IT-programmer der benyttes i IÆ samtidig med, at man får et lille indblik- og oplæring i det arbejde der foregår i det pågældende team. Sideløbende deltager du i et ”on boardingforløb” arrangeret af HR. Her bliver du guidet igennem hele FRH og får nyttige informationer.

Efter den første måned starter arbejdet og ikke mindst oplæring i det team du er blevet placeret i. Hver morgen tilrettelægger man sammen med teamet arbejdsdagen, der i stor udstrækning består af selvstændig sagsbehandling og telefonisk kontakt til borgere og bureauer. Ikke to dage er ens og man er altid omgivet af hjælpsomme og fagligt dygtige kollegaer der medvirker til, at det er rart at komme på arbejde.”

Vi kan derudover love dig, at du får lov at finde din indre detektiv frem, når du skal undersøge forskellige nationale og internationale databaser, hvor du vil få mulighed for at udbygge din faglighed og dine kompetencer inden for en spændende og anderledes del af Familieretshuset. Du vil blive en del af en kultur, hvor det psykiske arbejdsmiljø er i højsædet og vi prioriterer faglig sparring og godt kollegaskab.

Stærke kompetencer på sigt

Du skal arbejde med at påse at de danske ægteskabsbetingelser er opfyldt. Opgaverne spænder fra dokumenttjek af pas og id-kort, tjek af udenlandske skilsmisser, udarbejdelse af godkendelser til afholdelse af proformasamtaler med de par, hvor det vurderes at være nødvendigt. Du vil skulle tilse, at parterne har lovligt ophold i Danmark samt sikre, at der ikke er sket misbrug af rettigheder.

Det er i alle vores arbejdsprocesser vigtigt, at du har et øje for detaljer og respekt for procedurer og arbejdsgange.

Du vil også få mulighed for at indgå i et bredt samarbejde med nationale og internationale interessenter, netværk og samarbejdspartnere. Det kunne fx. være gennem deltagelse i ERFA møder med landets kommuner eller dialogmøder med danske og udenlandske ægteskabsbureauer.

Opgaven er kompleks, og derfor har vi brug for sagsbehandlere, som har lyst til at opbygge kompetencerne til at kunne løse sagsbehandling i et internationalt perspektiv.

Du vil opleve, at kontoret har stor fokus på balancen mellem kvaliteten i arbejdet og effektiviteten gennem både produktion- og forbedringsmål.

Vi forventer ikke, at du vil kunne løse opgaverne fra dag et. Derfor sørger vi for, at du får en grundig oplæring, så du bliver klædt godt på til at kunne varetage opgaverne selvstændigt. Ud over vores daglige drift er vi i gang med at optimere vores processer og arbejdsgange – så vi værdsætter kollegaer, der gerne vil give sit bidrag med.

Der er mange veje ind i jobbet

Du kan have en kontoruddannelse med speciale i offentlig administration eller taget en professionsbachelor i samme. Du kan også gennem din tidligere erfaring have opbygget gode forudsætninger for at kunne arbejde med de beskrevne arbejdsopgaver samt have sproglige kompetencer inden for tysk, engelsk, fransk, arabisk eller spansk.

Det vigtigste er dog, at du:

  • motiveres af at yde en god sagsbehandling med borgeren i fokus.
  • kan veksle mellem det selvstændige arbejde og samarbejdet med andre.
  • arbejder effektivt og struktureret.
  • kan udtrykke dig klart i tale og skrift på dansk og engelsk.

Ansøgning, kontakt og løn

Kan du se dig selv som sagsbehandler hos kontoret for Internationale ægteskaber, så send os din motiverede ansøgning med CV, eksamenspapirer samt anden relevant dokumentation via ”søg nu” senest d. 3. marts 2023. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 11.

Din ansættelse er betinget af, at du kan sikkerhedsgodkendes hos PET, og at den kan opretholdes under hele ansættelsen.

Vi har flekstid, som kan anvendes under hensyntagen til arbejdets tilrettelæggelse.

Ønskes yderligere oplysninger om arbejdsopgaverne, er du meget velkommen til at henvende dig til funktionsleder Anne Lorentzen på telefon 91 33 46 86 eller funktionsleder Maria Wenzel Sørensen på telefon 50 77 78 90.

Du kan også læse mere om Familieretshuset her. Eller læs vores medarbejderinterviewet fra afdelingen her.

Ansættelsesområdet er Social-, Bolig- og Ældreministeriet med tilhørende institutioner. Arbejdsstedet er Familieretshuset i Odense.

Du vil blive omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes

Organisationer – Det Statslige Område (OAO-fællesoverenskomsten) med tilhørende organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og IT-medarbejdere.

Om Familieretshuset

Familieretshuset arbejder for at hjælpe familier i bred forstand. Vi møder bl.a. familier og børn i skilsmisse, familier der ønsker at adoptere eller oprette værgemål, og udenlandske par, der vil giftes i Danmark. Målet er altid at finde den bedste løsning for hver enkelt familie. Familieretshuset løser opgaver inden for områderne; forældremyndighed, bopæl og samvær, separation og skilsmisse, internationale ægteskaber, navne, bidrag, faderskab, adoption og værgemål. Vi er en organisation i stor udvikling, og vi brænder for at levere den bedste kvalitet til gavn for de mange borgere, der hver dag har brug for vores hjælp. Familieretshuset har afdelinger 10 forskellige steder i Danmark.

Vi ønsker en medarbejdersammensætning, der afspejler det omgivende samfund. Derfor opfordrer vi alle, uanset personlig baggrund, til at søge.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hele Sjælland

Jobbet er oprettet på vores service den 30.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hele Sjælland

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hele Sjælland

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hele Sjælland over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige i Hele Sjælland.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige i Hele Sjælland over tid

Dato Alle jobs som øvrige
13. maj 2024 2767
12. maj 2024 2833
11. maj 2024 2834
10. maj 2024 2842
9. maj 2024 2842
8. maj 2024 2802
7. maj 2024 2755
6. maj 2024 2759
5. maj 2024 2765
4. maj 2024 2788
3. maj 2024 2703
2. maj 2024 2700
1. maj 2024 2741
30. april 2024 2743
29. april 2024 2550
28. april 2024 2627
27. april 2024 2631
26. april 2024 2631
25. april 2024 2587
24. april 2024 2593
23. april 2024 2563
22. april 2024 2637
21. april 2024 2645
20. april 2024 2663
19. april 2024 2652
18. april 2024 2614
17. april 2024 2570
16. april 2024 2526
15. april 2024 2605
14. april 2024 2660
13. april 2024 2670