Studentermedhjælper til Konfliktløsning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Studiejob - Hellerup

Har du lyst til at arbejde med retssager, voldgift, erstatningsret og forsikringsret og til at blive en del af branchens bedste fællesskab? Så er du måske vores nye studentermedhjælper!Jobbet
Du kommer til at være en del af et af de bedste teams i branchen, der arbejder bredt med erhvervslivets tvister, men har særligt fokus på tvister vedrørende M&A, kontraktansvar og kontraktfortolkning, bestyrelsesansvar, entreprise, revisor- og advokatansvar, erhvervs- og produktansvar, finansielle virksomheders forhold og W&I-forsikringer. Du kommer ikke til at gøre det alene. Hos Accura tror vi nemlig på, at vi skaber de bedste resultater sammen.

I Konfliktløsning får du 19 dygtige kolleger. Vores team er ungt, socialt og ambitiøst. Du bliver tilknyttet et team med en flad struktur, hvor du på lige fod vil arbejde sammen med både fuldmægtige, advokater og partnere.Derudover bliver du både en del af afdelingens studentergruppe og Accuras studentergruppe på ca. 100 personer, som du kommer til at lære godt at kende gennem sociale og faglige arrangementer på tværs af huset.Nogle af dine arbejdsopgaver vil bl.a. være:
  • deltage i forberedelsen af rets- og voldgiftssager, herunder udarbejde udkast til processkrifter
  • undersøge juridiske problemstillinger inden for især erstatnings- og forsikringsretten og proces- og voldgiftsretten
  • foretage dybdegående juridisk informationssøgning
  • korrespondere med kunder, modparter mv. i mindre sager
  • udarbejde intern nyhedsorientering til afdelingen
  • … og en hel masse andet.
  • Om dig
    Vi forventer, at du:
  • læser på minimum 5. semester på jurastudiet
  • har faglig stolthed og interesse for rets- og voldgiftssager og har en præference for de formueretlige fag. Det er en fordel, men ikke et krav, at du har erfaring med informationssøgning, og/eller erfaring med at udarbejde notater og analyser
  • arbejder struktureret og grundigt og brænder for at løse enhver opgave korrekt
  • tager ansvar for dine opgaver og er nysgerrig på at lære mere og blive fagligt udfordret
  • er en holdspiller, som gerne vil bidrage til fællesskabet
  • er god til at kommunikere på dansk og engelsk både i skrift og tale.
  • Hvad tilbyder vi?
    Accura tilbyder et fleksibelt og udviklende job på 15 timer om ugen i en dedikeret erhvervsadvokatvirksomhed med en flad organisation og 575+ medarbejdere, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt. Vi tror på, at forskellighed og fællesskab giver de bedste forudsætninger for dynamisk og nytænkende rådgivning. Tempoet er højt, stemningen er positiv, og der er kort fra idé til handling.Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår, herunder overtidsbetaling, obligatorisk pensionsordning og sundhedsordning. Du har desuden mulighed for at tilmelde dig vores bogkøbsordning for studerende. Der er generel stor fleksibilitet i forhold til at holde fri eller arbejde mindre i eksamensperioder. Derudover tilbyder vi alle vores studerende at holde fri med løn i forbindelse med specialet. Din udvikling prioriteres højt, og du får bl.a. mulighed for at deltage i kurser på Accuras interne uddannelsesforløb Accura Academy.Læs mere om, hvordan vi investerer i dig som student på vores studenterunivers og på vores sociale medier.Hvem er Accura?
    En af Accuras kernekompetencer er rådgivning i forbindelse med køb, salg og sammenlægning af virksomheder. Vores kunder efterspørger en tværfaglig specialistrådgivning med kommerciel indsigt.Forretningsfokus er vores DNA, og juraen er vores værktøj.I Accura løfter vi i flok og spiller hinanden bedre. Som et vigtigt element i Accuras strategi har vi valgt at sætte fokus på ledelse og arbejder løbende på at udvikle os på dette område i erkendelse af, at forholdet til den nærmeste leder er helt afgørende for trivsel, motivation og udvikling af dygtige medarbejdere.Vi er flyttet ind i et moderne og innovativt domicil på Trælastholmen i Nordhavn, hvor vi har Orientkaj Metrostation som nærmeste nabo.Hvad gør du nu?
    Send en ansøgning hurtigst muligt via linket i denne stillingsannonce, og vedhæft dit CV, eksamensbevis og karakterer/karakterudskrift. Vi afholder løbende samtaler. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at ringe til HR business partner Birgitte Feldtskov på[xxxxx].


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 7.10.2021, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Hellerup

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København K

      Fri kontakt
      Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
      • Øvrige
      • København K
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hellerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    26. april 2024 34
    25. april 2024 31
    24. april 2024 32
    23. april 2024 31
    22. april 2024 31
    21. april 2024 32
    20. april 2024 32
    19. april 2024 32
    18. april 2024 34
    17. april 2024 32
    16. april 2024 28
    15. april 2024 26
    14. april 2024 27
    13. april 2024 27
    12. april 2024 27
    11. april 2024 26
    10. april 2024 26
    9. april 2024 26
    8. april 2024 25
    7. april 2024 26
    6. april 2024 26
    5. april 2024 25
    4. april 2024 26
    3. april 2024 26
    2. april 2024 27
    1. april 2024 28
    31. marts 2024 29
    30. marts 2024 29
    29. marts 2024 29
    28. marts 2024 29
    27. marts 2024 29