Senioranalytiker til ejendomsvurderinger i vores afdeling for Skatter & Afgifter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Kan du analysere og værdiansætte erhvervsejendomme bedre end de fleste? Og omsætte resultaterne til brugbar og operativ rådgivning? Så er du et rigtig godt match for os Accuras team for Skatter & AfgifterOm jobbet
Accuras skatteteam er markedsledende og vi rådgiver en række af ejendomsmarkedets allerstørste danske og udenlandske investorer, herunder pensionskasser, samt større ejendomsvirksomheder og udviklingsselskaber, om skatter og afgifter i forbindelse med køb, salg, udvikling og strukturering af fast ejendom.Vi søger en erfaren kollega til at foretage ejendomsvurderinger og estimere ejendomsskatter- for især erhvervs- og udlejningsejendomme ud fra de nye, offentlige vurderingsregler og udarbejde analyser og rapporter herom til vores kunder.Som senioranalytiker i Accuras afdeling for Skatter & Afgifter, vil du arbejde tæt sammen med specialisterne i teamet men også sammen med juristerne i afdelingen og vores gode kolleger fra især afdelingerne for Fast Ejendom og Renewable Energy, ligesom du ofte vil have den direkte kontakt med vores kunder.Dine opgaver vil derfor omfatte følgende i fællesskab med vores studenter og øvrige vurderingsspecialister:
  • Beregning af ejendomsskatter, herunder skøn over fremtidige udgifter i forbindelse med udviklingsprojekter eller i due dilligence processer, udarbejdelse af analyse af investeringscases og fastlæggelse lejerbudgetter i eksisterende assets mv.
  • Rådgivning af vores kunder i form af udviklere og ejendomsejere om byudviklingsområder – udstykninger og fordeling af byggeretter samt værdiansættelse af grundværdier i nye byggefelter.
  • Ansættelser af ejendomsværdier i forbindelse med klageprocesser ved de administrative klageorganer og eventuelt domstolene.

  • Hvad tilbyder vi?
    Accura tilbyder et udviklende job i en dedikeret erhvervsadvokatvirksomhed med en flad organisation og 500+ medarbejdere, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt. Vi tror på, at forskellighed og fællesskab giver de bedste forudsætninger for dynamisk og nytænkende rådgivning. Tempoet er højt, stemningen er positiv, og der er kort fra idé til handling.

    Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår med overtidsbetaling i forholdet 1:1 for samtlige timer, der ligger ud over den ugentlige arbejdstid på 37 timer, ekskl. frokost. Du deltager i vores obligatoriske sundheds- og pensionsordning. Vi har en fantastisk frokostordning, sociale arrangementer, Accura Academy, som har kurser, der understøtter din udvikling, og meget andet.

    Du kan læser mere om os på Accura.dkVores forventninger:
  • Vi stiller høje krav til faglighed og kommerciel forståelse. Du vil blive en del af et specialistteam, der har en bred kontaktflade til kunder og foretager rådgivning på højt niveau i teambaseret samarbejde med afdelingens jurister. Noget af arbejdet vil foregå på engelsk.
  • Vi forventer derfor, at du er blandt de dygtigste inden for dit felt til såvel at foretage den nødvendige dataindsamling, til at eksekvere de nødvendige beregninger og analyser og især til at formidle disse i en let kommunikerbar form.
  • Du skal kunne agere og eksekvere effektivt i et omskifteligt miljø, hvor opgavernes karakter og omfang hurtigt kan ændre sig, hvor fristerne ofte kan være korte og arbejdspresset til tider kan være højt.
  • Vi forestiller os at du har en baggrund som fx cand. merc., valuar, ejendomsmægler, cand. polit. eller lign.
  • Du kan have en baggrund i ejendomssektoren eller fra en anden privat aktør eller relevant offentlig myndighed, hvor du har opbygget en solid erfaring med værdiansættelse af fast ejendom og projektudvikling samt indsigt i den offentlige regulering, der har betydning for dette.

  • Hvad gør du nu?

    Send en ansøgning hurtigst muligt via linket i denne stillingsannonce, og vedhæft dit CV, eksamensbevis og karakterer/karakterudskrift. Vi afholder løbende samtaler. Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Poul Erik Lytken på [email protected], eller ringe til HR business partner Birgitte Feldtskov på tlf: 39450159


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 19.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Hellerup

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Vi har travlt, og vi søger nu nye kolleger til vores Transfer Pricing-afdeling.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København K

      Fri kontakt
      Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
      • Øvrige
      • København K
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 5. maj 2024 København On-site. Smiler du med øjnene, griber bolde fra alverdens retninger og elsker at hjælpe? Så tror vi på, at du er vores Bellboy på Scandic Spectrum. Vi ved, at du er skarp og handler hurtigt, når situationen kræver det.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hellerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    28. april 2024 34
    27. april 2024 34
    26. april 2024 34
    25. april 2024 31
    24. april 2024 32
    23. april 2024 31
    22. april 2024 31
    21. april 2024 32
    20. april 2024 32
    19. april 2024 32
    18. april 2024 34
    17. april 2024 32
    16. april 2024 28
    15. april 2024 26
    14. april 2024 27
    13. april 2024 27
    12. april 2024 27
    11. april 2024 26
    10. april 2024 26
    9. april 2024 26
    8. april 2024 25
    7. april 2024 26
    6. april 2024 26
    5. april 2024 25
    4. april 2024 26
    3. april 2024 26
    2. april 2024 27
    1. april 2024 28
    31. marts 2024 29
    30. marts 2024 29
    29. marts 2024 29