M&A-skatteprofil til Accuras afdeling for Skatter & Afgifter

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Har du en solid erfaring med skatterådgivning og transaktioner, kan du hjælpe med at omsætte skattelovgivning til kommercielle løsninger, og vil du gerne være en del af en afdeling, hvor der er højt til loftet?Om jobbet
Hos Accura har vi en fælles strategi om at være en advokatvirksomhed i vores egen liga inden for rådgivning i forbindelse med transaktioner. Vi er markedsledende, og det er vi blandt andet i kraft af et tæt samarbejde imellem vores tre store transaktionsenheder M&A, Fast Ejendom og Renewable Energy, og vores dedikerede specialistafdelinger.Accuras afdeling for Skatter & Afgifter spiller derfor en vigtig rolle i Accuras ambition om at være førende inden for rådgivning om transaktioner. Afdelingen deler resten af Accuras stærke fokus på transaktioner, hvilket giver en helt særlig kultur, tilgang til rådgivningen og fokus i processer og ydelser.For at underbygge afdelingens ambitioner og fastholde afdelingens position som et integreret og proaktivt led i Accuras rådgivning af kunder og håndtering af transaktionsprocesser, ønsker vi at styrke afdelingen med endnu en ambitiøs profil inden for M&A skatterådgivning.Vi assisterer en lang række danske og internationale koncerner, private equity og venture fonde, finansielle institutioner og pensionskasser, ejendomsselskaber mv.Vi lægger vægt på at formidle komplekse skattemæssige overvejelser så enkelt og operativt som muligt. På den måde bidrager vi til, at vores klienter får det bedste afsæt for gennemførelsen af de ønskede kommercielle beslutninger. Vi er kendt for at arbejde hurtigt og fokuseret på at skabe løsninger.Vi yder erhvervsorienteret skattemæssig rådgivning med særligt fokus og spidskompetence inden for:
  • Transaktioner inden for bl.a. M&A, Fast Ejendom, Finansiering og Renewable Energy
  • Koncern- og investeringsstrukturer, herunder omstruktureringer og fund formation
  • Etablering og håndtering af MIP, MPP, ESOP og andre former for incitamentsordninger
  • Du vil få selvstændigt ansvar for at drive de skattemæssige aspekter i transaktionerne og en direkte og tæt kontakt til klienterne og vil indgå i et ungt og teamorienteret miljø, der sikrer din udvikling og trivsel i det daglige. Og du kommer til at samarbejde tæt med en række af vores øvrige jurister, der alle arbejder med rådgivning af danske og internationale erhvervskunder.Hvad tilbyder vi?
  • Accura tilbyder et udviklende job i en dedikeret erhvervsadvokatvirksomhed med en flad organisation og 500+ medarbejdere, hvor faglig og personlig udvikling prioriteres højt. Vi tror på, at forskellighed og fællesskab giver de bedste forudsætninger for dynamisk og nytænkende rådgivning. Tempoet er højt, stemningen er positiv, og der er kort fra idé til handling.
  • Vi har attraktive løn- og ansættelsesvilkår med overtidsbetaling i forholdet 1:1 for samtlige timer, der ligger ud over den ugentlige arbejdstid på 37 timer, ekskl. frokost. Du deltager i vores obligatoriske sundheds- og pensionsordning. Vi har en fantastisk frokostordning, sociale arrangementer, Accura Academy, som har kurser, der understøtter din videre udvikling, og meget andet
  • Du kan læse mere om os på Accura.dkOm dig:
  • Du er uddannet cand.jur., cand.merc.(jur.) eller cand.merc.aud.
  • Du har omfattende erfaring med skatterådgivning i forbindelse med transaktioner, eksempelvis fra et advokat- eller revisionsfirma eller en privat virksomhed.
  • Du ønsker at indgå i et uformelt og velfungerende skatteteam og tage ansvar for at drive teamets sager og udvikling.
  • Du har et højt fagligt niveau og evnen til at omsætte kompliceret stof til konkret rådgivning i en kommerciel sammenhæng.
  • Du er god til at kommunikere, har gennemslagskraft og er troværdig.
  • Du taler og skriver engelsk på et højt niveau.
  • Hvad gør du nu?
    Send en ansøgning hurtigst muligt via linket i denne stillingsannonce, og vedhæft dit CV, eksamensbevis og karakterer/karakterudskrift. Vi holder løbende samtaler.Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner Poul Erik Lytken på [email protected], eller ringe til HR business partner Birgitte Feldtskov på tlf: 3945 0159


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

    Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

    Jobbet er oprettet på vores service den 5.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Øvrige
    • Hellerup

    Lignende jobs

    • Øvrige i København Ø

      Fri kontakt
      Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
      • Øvrige
      • København Ø
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info
    • Øvrige i København K

      Fri kontakt
      Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
      • Øvrige
      • København K
      Få mere info
    • Øvrige i København

      Fri kontakt
      Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
      • Øvrige
      • København
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hellerup

    Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte øvrige over tid

    Dato Alle jobs som øvrige
    28. maj 2024 30
    27. maj 2024 30
    26. maj 2024 31
    25. maj 2024 31
    24. maj 2024 31
    23. maj 2024 27
    22. maj 2024 28
    21. maj 2024 28
    20. maj 2024 27
    19. maj 2024 28
    18. maj 2024 29
    17. maj 2024 30
    16. maj 2024 30
    15. maj 2024 31
    14. maj 2024 31
    13. maj 2024 26
    12. maj 2024 25
    11. maj 2024 25
    10. maj 2024 25
    9. maj 2024 24
    8. maj 2024 25
    7. maj 2024 29
    6. maj 2024 33
    5. maj 2024 33
    4. maj 2024 34
    3. maj 2024 31
    2. maj 2024 33
    1. maj 2024 33
    30. april 2024 33
    29. april 2024 32
    28. april 2024 34