Bliv en del af et dynamisk team som Inkassochef (Herning/Aarhus)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Da vores nuværende inkassochef har fået nye karrieremuligheder udenfor Horten, søger vi en ny inkassochef, der har fagligheden på plads og som motiveres af personaleledelse. Er du drevet af at optimere processer, lede et team og tage ansvar for inddrivelsesopgaver? Ser du muligheder frem for begrænsninger? Så er du muligvis den nye Inkassochef, vi leder efter!

LEDER PÅ FLERE LOKATIONER
Vi søger en ny inkassochef, som vil arbejde på både vores kontorer i Herning og Aarhus, og der med sin erfaring og indsigt kan sikre vores inddrivelsesprocesser kører optimalt, og at vores inkassoteam er klædt bedst muligt på til opgaverne.

Som inkassochef bliver du daglig leder for inkasso i Horten og dermed også for de 20 ansatte i afdelingen. Du får reference til direktøren for Inkasso og vil i stillingen opleve stor frihed til at drive afdelingen selvstændigt både fagligt og personalemæssigt. Din primære arbejdsplads vil være i Herning, men du skal forvente at skulle en tur til Aarhus 1-2 gange om ugen.

Dine primære opgaver vil være:
Personaleledelse

  • Ansvar for personale i Herning og Aarhus, herunder MUS, løbende statussamtaler, rekruttering samt diverse administrative opgaver
  • Kompetenceudvikling og uddannelsesplanlægning for inkassomedarbejdere.

Drifts ledelse

  • Planlægning og koordinering af den daglige drift samt sparring på sager med medarbejderne
  • Månedsrapportering for inddrivelsen.
  • Procesoptimering og implementering af kunder og sager i vores inkassosystem.
  • Ajourføring af sagsbehandlerhåndbogen.
  • Løbende opfølgning på call, både inbound og outbound.

Strategisk ledelse

  • Planlægge og gennemføre inddrivelsesprojekter.
  • Udarbejdelse af inddrivelsesmål og opfølgning herpå
  • Deltage i den daglige ledelse af Horten inkasso


DEN IDEELLE KANDIDAT
Som vores nye Inkassochef er du en person med stærke lederegenskaber, gode kommunikationsevner, og en solid forståelse for inddrivelsesprocessen. Vi forventer, at du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund og har erfaring fra en lignende stilling.

Det er vigtigt, at du kan tage ejerskab for inddrivelsesprocesserne og er i stand til at arbejde på tværs af afdelinger, kontorer og stillinger. Vi forventer derudover, at du er en holdspiller med gode samarbejdsevner og bidrager med godt humør til teamet og øvrige kolleger.

AT ARBEJDE HOS HORTEN
Hos Horten har vi en flad struktur, og vi tror på, at en imødekommende omgangstone bidrager til større arbejdsglæde. Det giver det bedste grundlag for at levere professionel rådgivning til vores klienter.

Hos Horten mener vi, at arbejde og privatliv kan gå hånd i hånd. Vi er fleksible med hensyn til arbejdstider og forventer derfor også fleksibilitet den anden vej, når der er behov for det.

Vi har et professionelt arbejdsmiljø, hvor der også er plads til at nyde hinandens selskab, og vi sætter derfor også pris på alle vores sociale arrangementer både internt i afdelingen og på tværs af virksomheden.

ANSØG NU
Lyder det som noget for dig? Vi afholder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt. Deadline for ansøgninger er d. 28. november.

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Thomas Jensen på tlf. +45 5234 4525 eller på mail [email protected].

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og mere end 70 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores klienter. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som M&A, bank og finansiering, skatteret, fast ejendom, grøn energi, teknologi og IP, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.

Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. maj 2024 27
19. maj 2024 28
18. maj 2024 29
17. maj 2024 30
16. maj 2024 30
15. maj 2024 31
14. maj 2024 31
13. maj 2024 26
12. maj 2024 25
11. maj 2024 25
10. maj 2024 25
9. maj 2024 24
8. maj 2024 25
7. maj 2024 29
6. maj 2024 33
5. maj 2024 33
4. maj 2024 34
3. maj 2024 31
2. maj 2024 33
1. maj 2024 33
30. april 2024 33
29. april 2024 32
28. april 2024 34
27. april 2024 34
26. april 2024 34
25. april 2024 31
24. april 2024 32
23. april 2024 31
22. april 2024 31
21. april 2024 32
20. april 2024 32