Nysgerrige, engagerede og ambitiøse cand.jur. til fuldmægtigstillinger til Fast Ejendom & Entreprise

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Vi søger advokatfuldmægtige til opstart per 1. februar 2024 i Hellerup, der kan supplere vores team af skarpe jurister med en nysgerrighed og et stort gåpåmod for at dygtiggøre sig, og som vil være med til at skabe spændende juridiske løsninger til vores kunder.

Køb, salg og finansiering af erhvervsejendomme, kontraktudarbejdelse og -forhandling, ejendomsudvikling, erhvervslejeret og voldgiftsnævnstvister er blot nogle af de områder, vi beskæftiger os med i Fast Ejendom & Entreprise. Vores klienter er danske og udenlandske ejendomsinvestorer, fonde, developere og pensionsselskaber, boligorganisationer, kommuner og andre offentlige myndigheder og institutioner.

I hverdagen vil du som fuldmægtig indgå i et erfarent team, hvor den faglige læring vil være integreret i dit daglige arbejde, og hvor du bliver fortrolig med arbejdet med juridisk rådgivning, håndtering af retssager, sagsstyring, salg og den forretningsmæssige side af rådgiverrollen.

DU ER MED TIL AT GØRE EN FORSKEL
I vores afdeling vil du kunne vokse både fagligt og personligt. Du vil få gode karrieremuligheder og et stort ansvar og selvstændighed i hverdagen. Gennem den løbende sparring i teamet, de daglige arbejdsopgaver og via vores interne kursusakademi, har vi fokus på din faglige og personlige udvikling, som vi løbende drøfter med dig i en åben og ærlig dialog. Helt konkret får du en erfaren advokat eller partner tilknyttet, og du får personlig coaching om din personprofil via vores HR-team, for at sikre en åben og ærlig dialog om din faglige og personlige udvikling.

Vi er ambitiøse på dine vegne og lægger vægt på høj faglighed, men har samtidig en uhøjtidelig og respektfuld omgangstone, hvor samarbejde og videndeling er i fokus.

Vi tror på, at vi gennem en god oplæring og ved at uddelegere et passende ansvar kan give dig en god start, der skaber de bedste forudsætninger for, at du udvikler dig personligt og fagligt som rådgiver for vores kunder. Vi garanterer dig derfor, at vi gør os umage for, at du får medvind undervejs i din stejle læringskurve med støtte og sparring til at løse dine nye opgaver.

HØJE AMBITIONER PÅ VORES MEDARBEJDERES VEGNE
Din udvikling er et samarbejde mellem os og dig. Vi står på mål for, at du får en grundig og spændende fuldmægtiguddannelse, hvor du trives og lærer den forretningsmæssige side af rådgiverrollen. Det kræver, at du selv tager ansvar for at kaste dig ud i nye opgaver og områder og byder ind med nysgerrige spørgsmål og perspektiver.

Du skal trives med ansvar og selvstændighed, men da vi ofte også arbejder i teams i afdelingerne, på tværs af huset og med klienterne, er det vigtigt, at du ser værdien i samarbejde, og at det falder dig let at løse opgaver sammen med dine kollegaer. Oveni er høj faglighed kombineret med en innovativ, fleksibel og løsningsorienteret tilgang til arbejdsopgaverne spidskompetencer, der gør, at du hurtigt bliver skarp til at rådgive vores kunder, som har brug for, at vi kan skære ind til kernen i de juridiske spørgsmål.

Klientkontakt vil være en del af din hverdag i Danmark og ofte også på internationalt niveau, hvorfor det er vigtigt, at du kommunikerer godt på engelsk.

EN PROFESSIONEL ARBEJDSPLADS MED PLADS TIL DET SOCIALE
Hos Horten tilbyder vi dig en konkurrencedygtig løn og en attraktiv bonusordning og sundhedsforsikring. Derudover får vi hver dag særdeles lækker og sund mad og stiller både osteopat, massør, zoneterapeut og frisør til rådighed på arbejdspladsen.

Men mindst lige så vigtig er den arbejdskultur, du bliver en del af. Det er vigtigt for os at holde fast i en uformel atmosfære, der giver plads til, at vi er mange forskellige mennesker samlet hver dag. Vores ligefremme og samtidig respektfulde omgangstone og vores prioritering af, at det både skal være spændende, trygt og sjovt at gå på arbejde, er noget, vi værner om. Blandt andet ved at mødes i sociale sammenhænge, når vi fx fester, får kulturelle oplevelser eller dyrker sport sammen.

ANSØGNING

Vi opfordrer alle uanset køn, alder, handicap og etnisk baggrund til at søge stillingen.

OM HORTEN
Verden er i forandring, så lovgivningen skal følge trop. Som strategisk-juridiske rådgivere er vi derfor nødt til at være nysgerrige og undersøge mulighederne uden altid at vide, præcis hvor vi ender. Af den grund har vi, en advokatvirksomhed med over 350 specialister og 70 års erfaring, brug for dig: Til at gå nye risici, udfordringer og muligheder i møde sammen med vores kunder. Du bliver en del af et team af juridiske rådgivere, der klæder førende organisationer på til at kunne agere og reagere inden for områder som bank og finansiering, fast ejendom, grøn energi, teknologi, IP og M&A, så de kan træffe beslutninger på et oplyst grundlag – og nogle gange endda tage modige valg. Når verden ændrer sig, gør juraen også.

Horten – Find a way.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 23.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Hellerup

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige i Greve

    Fri kontakt
    Er du en positiv og energisk pædagog, som har en legene tilgang til børnene og som trives i en hverdag med bevægelse, så det dig vi mangler i vores idrætsinstitution; Strandhuset.
    • Øvrige
    • Greve
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 19. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs, målrettet og ikke bange for at rydde vanetænkning af bordet, så tror vi på, at du er vores nye Assisterende Restaurant Manager på Scandic Kødbyen.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
31. maj 2024 31
30. maj 2024 32
29. maj 2024 33
28. maj 2024 30
27. maj 2024 30
26. maj 2024 31
25. maj 2024 31
24. maj 2024 31
23. maj 2024 27
22. maj 2024 28
21. maj 2024 28
20. maj 2024 27
19. maj 2024 28
18. maj 2024 29
17. maj 2024 30
16. maj 2024 30
15. maj 2024 31
14. maj 2024 31
13. maj 2024 26
12. maj 2024 25
11. maj 2024 25
10. maj 2024 25
9. maj 2024 24
8. maj 2024 25
7. maj 2024 29
6. maj 2024 33
5. maj 2024 33
4. maj 2024 34
3. maj 2024 31
2. maj 2024 33
1. maj 2024 33