Vi søger en nærværende kollega, der kan samarbejde ind i fællesskabet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Børneinstitutionen Herlevgård/Solsikken søger en uddannet pædagog til vores ene vuggestueteam. Har du lyst til at være en del af vores dagtilbud, hvor pædagogisk faglighed er i fokus, så er det måske dig, vi leder efter.

Vi søger
Vi søger en nærværende kollega, der kan samarbejde ind i fællesskabet, lave trygge, understøttende læringsmiljøer, som børnene kan udvikle sig i. Vi søger en pædagog, der har lyst til at lege, både inde og ude. En voksen, der lige som os mener, at struktur og forudsigelighed understøtter børns trivsel og udvikling, men at hverdagen også skal kunne rumme uforudsigelighed og det spontane.

Børnene ønsker sig en voksen, der vil lege og sætte ramme om deres hverdag, så de sammen og individuelt kan trives og udvikles. En voksen der interesserer sig for dem, der ser deres behov og lytter til deres ønsker.

Forældrene ønsker sig en pædagog, der møder dem dialogisk og lytter. En medarbejder, der ved, at alle forældre ønsker det bedste for deres børn, men at vi kan have forskellige forudsætninger. En god tydelig kommunikation, der inviterer til samarbejde og partnerskab.

Din afdelingsleder ønsker sparring og feedback om hverdagens opgaver og en oplevelse af at I kan supplere hinanden. Dialoger der skaber retning og udvikling. Din dagtilbudsleder ønsker personale, som kan se og mærke høj faglighed og fremragende pædagogisk kvalitet og sætte relevant ind med bidrag til et læringsmiljø, der vedligeholder og forfiner.

Om dig
Vi leder efter en pædagog, der vil dagtilbud, og alt hvad der hører med. Vi ønsker os en kollega, der tør arbejde med sig selv og tage sit faglige rum, både på stuen og i det store arbejdsfællesskab. Du skal kunne videndele, også i vores store fællesskab og kunne arbejde selvstændigt og ansvarligt med at følge opgaver til dørs. På den måde får vi udnyttet viden og faglighed. Du skal kende den styrkede læreplan og have faglige overvejelser om, hvordan læringsmiljøet skal tilrettelægges, så børnefællesskaberne trives og udvikles. Du skal arbejde ind i vores arbejdsmiljø, så vi alle fortsat trives og udvikles.

Du skal kunne begå dig digitalt og kunne arbejde både i Word, AULA, Teams og Outlook. Du skal have lyst til at udvikle dine kompetencer via kurser og uddannelse.

Om Herlevgård /Solsikken
Herlevgård/Solsikken er en sammenlagt institution med fælles ledelse. Vi er tre afdelingsledere og en dagtilbudsleder. Vi har 4 vuggestuegrupper, 6 børnehavegrupper samt børn på enkeltintegrerede pladser. Vi er en personalegruppe med en solid pædagogisk erfaring. Vi er en uddannelsesinstitution og modtager pædagogstuderende fra KP og PAU-studerende. Vi har madordning og har et køkken i hvert hus med en køkkenmedarbejder, der hver dag producerer mad til alle børn og voksne.

Den ledige stilling er i Herlevgård afd. 25. Husene har hver deres legeplads. Vi nyder både at kunne værne om små enheder, men også at kunne trække på de fordele, der er ved at være et stort pædagogisk kollegafællesskab. Vi har et godt arbejdsmiljø og en god samarbejdskultur. Vi mødes omkring det, der giver mening for børnene og de voksne, men hverdagen tager sit udgangspunkt i de små enheder.

I institutionen arbejder vi ud fra elementerne i Den styrkede læreplan. Vi arbejder både med planlagte aktiviteter i mindre børnegrupper, men vi griber også de øjeblikke, der opstår og følger børnenes spor. Vi har i dagligdagen meget fokus på at udvikle børnenes relationelle kompetencer, børnenes sprog og kommunikative kompetencer og deres lyst til bevægelse. Vi gør os umage for at åbne det enkelte barn og børnegruppens nysgerrighed på hinanden, fællesskabet og omverden.

Vi ser relationer, samspil, positivt understøttende og udviklende feedback og dialoger med børnene, som et bærende udgangspunkt i barnets dannelse og udvikling. Vi analyserer og reflekterer over vores pædagogiske praksis, så vi i fællesskab skaber og udvikler nogle omsorgsfulde og æstetiske læringsmiljøer med fokus på b.la børnefællesskaber, dannelse, børneperspektiver og et fælles barnesyn. Vi arbejder med ICDP, hvor vi er optaget af samspil, barnesyn, tilgang og relationer. Vi uddanner løbende personalet i ICDP.

Løn og ansættelsesvilkår
Det drejer sig om en fast stilling med tiltrædelse snarest muligt.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes i daginstitutionerne i Herlev Kommune.

Ansøgning
Der er ansøgningsfrist den 16. maj 2023 kl. 12.00.

Vil du vide mere?
Det vil være dejligt, hvis du har lyst til at komme forbi til en kop kaffe. Ring gerne til dagtilbudsleder Jane på 6093 0839 og lav en aftale.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev
  • Tirsdag den 16. maj 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (praktik) i København

    Fri kontakt
    Ønsker du at prøve kræfter med en journalistisk arbejdsplads, hvor der er kort vej fra tanke til handling? Har du mod på at prøve dine kompetencer af i et idérigt miljø med høje krav til fagligheden? Og vil du være en del af en af Europas måske vigtigste virksomheder for retssikkerhed? Så er det dig, vi mangler! Om os.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Ansøg senest: 12. juni 2024 København On-site. Er du ambitiøs og målrettet og god til at håndtere alverdens spørgsmål, så tror vi på, at du er vores nye Shiftleader på Scandic Spectrum. Vi ved, at du ta’r ansvar, har overblik og handler hurtigt, når det gælder.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
20. maj 2024 18
19. maj 2024 18
18. maj 2024 18
17. maj 2024 18
16. maj 2024 18
15. maj 2024 17
14. maj 2024 14
13. maj 2024 15
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 16
9. maj 2024 15
8. maj 2024 14
7. maj 2024 17
6. maj 2024 17
5. maj 2024 17
4. maj 2024 17
3. maj 2024 16
2. maj 2024 17
1. maj 2024 17
30. april 2024 18
29. april 2024 14
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 13
25. april 2024 14
24. april 2024 13
23. april 2024 13
22. april 2024 11
21. april 2024 14
20. april 2024 14