Er du passioneret omkring børns udvikling og trives du i et kreativt, nysgerrigt og inspirerende miljø?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Er du passioneret omkring børns udvikling og trives du i et kreativt, nysgerrigt og inspirerende miljø? Ønsker du at træde ind i en verden af leg? Inspireres du også af pædagogiske dialoger, hvor vi er nysgerrige på hinandens praksis og ikke nødvendigvis leder efter bestemte handlinger? Har du lyst til at være en vigtig del af vores pædagogiske hverdag, hvor der lægges vægt på at skabe et sammenhængende og understøttende læringsmiljø. Så er dette jobopslag noget for dig!

Vi søger to pædagoger: en til vores ene vuggestueteam og en til vores ene børnehaveteam, begge i Herlevgård afd. 25.

Om dig
Vi søger to pædagoger, der brænder for at skabe en tryg og udviklende hverdag for vores børn. Du vil blive en del af vores dynamiske og passionerede team, der gennem nysgerrighed og refleksion/evaluering skaber samarbejde og høj pædagogisk kvalitet. Vi ved, at struktur og forudsigelighed styrker børns trivsel og udvikling, men vi værdsætter også spontanitet og det uforudsigelige i hverdagen.

Børnene ønsker sig voksne, der kan:

”Passe på os og kan give os mad og drikke”
”Lege gemmeleg og fangeleg”
”Gætte pokemonkort og spille fodbold”


Vores pædagogiske kvalitet sætter rammerne for, at leg kan være børnenes primære praksis- og udviklingsform. Legen hjælper børnene med at transformere uforudsigelighed til forudsigelighed, ved at undersøge, undres, gentage og understøttes. Vores opgave er at opleve, undersøge, understøtte og udvide sammen med børnene.

Vores evalueringskultur er vores kultur for refleksion. Vi opsætter gerne forskellige dialogiske rammer, der fremmer fokus og udvikling. Du skal kunne begå dig digitalt og kunne arbejde både i Word, AULA, Teams og Outlook - hvis det er lidt svært, så hjælper vi. Du skal også have lyst til at udvikle dine kompetencer via kurser og uddannelse.

Så hvem er vi egentlig i Herlevgård/Solsikken?
Herlevgård/Solsikken er en sammenlagt institution med fælles ledelse. Vi har én dagtilbudsleder og flere afdelingsledere. Vi er tre mindre huse, der ligger dør om dør. I hvert hus har vi både vuggestuegrupper og børnehavegrupper ligesom vi også har børn på enkelt-integrerede pladser.

Vi er en personalegruppe med en alsidig pædagogisk erfaring. Vi er en uddannelsesinstitution og modtager pædagogstuderende fra KP og PAU-studerende. Vi har madordning og har et køkken, der hver dag sørger for mad til børn og voksne. Vi nyder både at kunne værne om hvor små enheder, men også at kunne trække på de fordele, der er ved at være et stort pædagogisk kollegafællesskab. Vi har et godt arbejdsmiljø og en god samarbejdskultur. Vi mødes omkring dét, der giver mening for børnene og de voksne, men hverdagen tager sit udgangspunkt i vores huse.

I institutionen arbejder vi ud fra elementerne i Den styrkede læreplan. Vi er optaget af åbne og udviklende dialoger og oplever, at vi lykkes bedst, når vi har hinanden med både personale, børn, forældre og andre samarbejdspartnere. Vi arbejder systematisk omkring vores pædagogiske praksis, men formår også at gribe og dyrke øjeblikkets relationelle dybde og nuancerigdom. Vores dialoger og refleksioner tager udgangspunkt i et fænomenologiske perspektiv. Vi gør os umage for at åbne det enkelte barn og børnegruppens nysgerrighed på hinanden, fællesskabet og omverden. Vi ser relationer, samspil, positivt understøttende og udviklende feedback og dialoger med børnene, som et bærende udgangspunkt i barnets dannelse og udvikling. Vi analyserer og reflekterer over vores pædagogiske praksis, så vi i fællesskab skaber og udvikler et omsorgsfuldt og æstetisk læringsmiljø med fokus på blandt andet børnefællesskaber, dannelse, børneperspektiver og et fælles børnesyn.

Løn og ansættelsesvilkår
Det drejer sig om to faste stillinger på 34-37 timer pr. uge, som er til besættelse den 1. august 2023.

Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst. Lønnen aftales efter principperne om Ny løn. Der indhentes børne- og straffeattest for medarbejdere, der ansættes i daginstitutionerne i Herlev Kommune.

Ansøgning
Der er ansøgningsfrist den 21. juni 2023 kl. 12.00.

Vil du vide mere?
Det vil være dejligt, hvis du har lyst til at komme forbi til en kop kaffe. Ring gerne til dagtilbudsleder Jane på 6093 0839 og lav en aftale.

Søg stillingen
Du søger stillingen online. Husk at vedhæfte din ansøgning, CV og andre relevante bilag. Når du har sendt ansøgningen, modtager du en e-mail som kvittering. Vær opmærksom på, at mailen kan være placeret i din mappe ”Spam/uønsket post”.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herlev
  • Onsdag den 21. juni 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i København Ø

    Fri kontakt
    Senior Associates og Managere til Transaction Advisory Service i København. Vi mærker en stigende efterspørgsel efter rådgivning i forbindelse med køb og salg af virksomheder, herunder finansiel due diligence. Derfor søger vi Senior Associates og Managere til vores TAS team på Østerbro.
    • Øvrige
    • København Ø
    Få mere info
  • Øvrige i København

    Fri kontakt
    Karnov Group Danmark har til huse i lækre faciliteter i hjertet af København. Har du evnerne, har vi mulighederne og arbejdspladsen. I Karnov Group modtager vi meget gerne uopfordrede ansøgninger til fuldtids - såvel som deltidsstillinger.
    • Øvrige
    • København
    Få mere info
  • Øvrige i København K

    Fri kontakt
    Associate til IT Risk Assurance. Vi vækster i Grant Thorntons IT Risk Assurance & Advisory Services, og søger derfor en nyuddannet kollega. I afdelingen beskæftiger vi os med IT-revision, afgivelse af IT-erklæringer (ISAE 3402, ISAE 3000 mv.
    • Øvrige
    • København K
    Få mere info
  • Øvrige (studiejob) i København V

    Fri kontakt
    Vil du arbejde med grøn omstilling af transporten og analyser af mobilitet? Vil du lære mere om politisk interessevaretagelse? Så har du mulighed for at blive en del af et stærkt team i Danmarks største erhvervsorganisation for transport.
    • Øvrige
    • København V
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
13. maj 2024 15
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 16
9. maj 2024 15
8. maj 2024 14
7. maj 2024 17
6. maj 2024 17
5. maj 2024 17
4. maj 2024 17
3. maj 2024 16
2. maj 2024 17
1. maj 2024 17
30. april 2024 18
29. april 2024 14
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 13
25. april 2024 14
24. april 2024 13
23. april 2024 13
22. april 2024 11
21. april 2024 14
20. april 2024 14
19. april 2024 16
18. april 2024 15
17. april 2024 18
16. april 2024 18
15. april 2024 20
14. april 2024 21
13. april 2024 21