Øvrige i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Glæder du dig til en arbejdsdag, hvor regnskab, budgetopfølgninger og fremstilling af ledelsesinformation er hovedparten af dine opgaver?


Så skal du søge en økonomistilling i POLARIS.

POLARIS Center Herning:


I POLARIS center Herning tager vi vare om mennesker, der for en stund har mistet navigationsevnen i dele af deres liv. Vi hjælper disse liv på vej og hjælper dem med at finde de bærende ønsker og håb for fremtiden. I samarbejdet med borgerne finder vi de mål, de gerne vil navigere efter. Disse bliver ledestjernen for recovery-rejsen og et selvstændigt liv udenfor den kommunale psykiatri på sigt - og hermed defineres vores kerneopgave.
Som en del af balanceplanen der nyligt er politisk godkendt, er vi i gang med en større omlægning af vores organisation og dermed også rammerne omkring økonomistyring.

POLARIS Center Herning består af forebyggende tilbud, akuttilbud, bostøtte, dagtilbud, botilbud samt VISO-leverance til andre kommuner. Vi samarbejder med den øvrige del af den kommunale psykiatri, som befinder sig i børn og familieafdelingen, Sundhed og ældre og i Social og Beskæftigelse. I POLARIS center Herning arbejder vi med udgangspunkt i de bærende principper for recovery.

Om jobbet:


Du bliver en del af et team på 4 medarbejdere, der arbejder med en høj grad af selvstændighed, faglighed og initiativ. Her hjælper man hinanden og har det godt sammen. Opgaverne i administrationen er fordelt ud på funktionsområder. Det er området for økonomistyring vi søger en medarbejder til.
Administrationen løser opgaver for hele POLARIS og har et tæt samarbejde med centerleder og de 5 afdelingsledere ift. løsning og håndtering af de administrative opgaver. Det er opgaver som økonomistyring og sikker drift af de 4 afdelinger, løn- og personale administrative opgaver, IT og øvrige drifts administrative opgaver, der understøtter organisationens arbejde med mødeaktivitet, arbejdsmiljø samt ind og udskrivninger af borgere.

I årerne frem er der brug for, at vi bliver dygtigere til at styre økonomien, ift.de udviklingsmål som POLARIS skal arbejde med. Vi er ligeledes i en fase hvor vi skal give de administrative arbejdsgange et servicetjek ift. optimering og forenkling. Vi arbejder med udgangspunkt i 3 fokusområder mennesket, fagligheden og økonomi, som alle 3 er vigtige dele i at lykkedes med kerneopgaven.

Vores erfaring er at gode resultater i arbejdet med den driftsnære opgave er med til at give trivsel til de ansatte. Derfor har vi fokus på at lykkedes med opgaveløsningen også når det betyder at vi skal gå andre veje for at nå et godt resultat.
Kunne du se dig selv i en stilling på denne attraktive arbejdsplads? Så tøv ikke med at sende en ansøgning.

Funktion og opgave:


Du skal sikre overblik over den daglige økonomi- og driftsstyring samt fungere som tæt sparringspartner for ledelsen.

Du skal understøtte en databaseret ledelse og hjælpe vores ledergruppe med at holde overblik og fokus på udvikling og økonomi i en travl hverdag præget af mange forskelligartet driftsmæssige opgaver. Du brænder for en effektiv ressourceudnyttelse til gavn for borgere og samfund.
Du bliver en del af et mindre administrativt team, men får samtidig en bred kontaktflade i POLARIS og til de øvrige administrative medarbejdere i Handicap og Psykiatri. Eksempelvis i form af tværgående opgaver på tværs af centre i Handicap- og Psykiatri (HOP).

Succeskriterierne for stillingen er, at du i samarbejde med ledelsen opbygger en struktureret og systematisk økonomisk styring, der understøtter den budgetansvarlige leder på området og bidrager til budgetoverholdelse. Der vil være rig mulighed for at tænke ud af boksen og præge arbejdet med egne idéer til, hvilke handlemuligheder og temaer der skal i spil ift. at fastholde økonomisk bæredygtighed.

Vi sikrer en god oplæring og ønsker tiltrædelse hurtigst muligt.

Vi leder efter en medarbejder, der kan:


  • Tage et samlet ansvar og finder det spændende at arbejde med økonomi, ledelses- og styringsinformation.
  • Kan anvende og har erfaring med offentlig administration og økonomistyring samt kan anvende økonomistyrings værktøjer/systemer i en offentlig administration.
  • Har et godt humør og trives i en uformel kultur, der går 3 skridt ekstra, for at få opgaven løst.
  • Kan formulere sig præcist og pædagogisk både mundtligt og skriftligt til relevante samarbejdspartnere
  • Ser muligheder i økonomistyring koblet sammen med tilbud til borgere og en sikker drift for POLARIS center Herning.
  • Vil arbejde mellem 30-37 timer pr. uge i gennemsnit
  • Kan strukturere, gennemføre og afslutte opgaver indenfor en defineret tidsfrist.
  • Kan være med til at udvikle og nytænke de daglige arbejdsgange, så de er så effektive som muligt
  • Kan arbejde selvstændigt og på sigt være aktiv samarbejdspart ind i andre tværgående opgaver både i POLARIS men også i opgaver udenfor POLARIS.

Mere information om stillingen kan også fås ved henvendelse til centerleder Dorte Påskesen telefon 40 71 43 16 efter kl. 16.00 eller på mail [email protected]

Frist


Ansøgningsfrist: 26. april kl. 8.00.
Ansættelsessamtaler: forventes afholdt umiddelbart efter
Ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, SKAL sendes elektronisk via Herning Kommunes annonceportal.

Vores Hjemmeside er under ombygning – men ring endelig hvis du vil høre mere.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herning

Lignende jobs

  • Øvrige i Herning

    Fri kontakt
    Er du specialist eller vil du være specialist indenfor højspænding og relæer, og vil du gerne bidrage med din viden i et førende entreprenørselskab? For vores kunde Vestjyske Net Service A/S søger vi en specialist som kan arbejde indenfor området relæer.
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    Vi søger en ambitiøs, dygtig revisor, som har et ønske om at være med til at udvikle vores afdeling i Herning fra dag ét, og som kommer fra en lignende partner stilling. For den rette kandidat vil .
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    Familieplejen i Herning søger en familie der har lyst til at være støttefamilie (tidligere kaldt aflastningsfamilie) – en weekend pr. måned fra fredag til søndag.Vi søger en familieSom har lyst t..
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Tjele

    Har du lyst til at arbejde i en bank i vækst, hvor din faglighed på kreditområdet kommer til sin ret, og hvor samarbejde, kvalitet og sammenhængskraft er vigtige værdier? Så er det netop dig, vi sø..
    • Øvrige
    • Tjele
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
8. maj 2024 70
7. maj 2024 66
6. maj 2024 66
5. maj 2024 70
4. maj 2024 72
3. maj 2024 71
2. maj 2024 74
1. maj 2024 75
30. april 2024 76
29. april 2024 75
28. april 2024 77
27. april 2024 78
26. april 2024 77
25. april 2024 70
24. april 2024 71
23. april 2024 65
22. april 2024 69
21. april 2024 69
20. april 2024 70
19. april 2024 71
18. april 2024 69
17. april 2024 65
16. april 2024 67
15. april 2024 66
14. april 2024 68
13. april 2024 69
12. april 2024 69
11. april 2024 70
10. april 2024 64
9. april 2024 61
8. april 2024 62