Vil du hjælpe vores kunder i sommerferien? Så har vi et rigtigt godt job til dig hos [xxxxx] i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

Vil du hjælpe vores kunder i sommerferien? Så har vi et rigtigt godt job til dig hos Nielsen Car Group i Herning


I kundecentreret hos Nielsen Car Group hjælper vi hver dag vores kunder, når de er på jagt efter en ny bil eller vil sælge deres nuværende. Vi søger lige nu sommerferieafløsere, så vores faste kundecentermedarbejdere kan holde fri. Som afløser skal du kunne arbejde fuldtid i juni, juli og august. Derefter er det muligt at få faste vagter - enten deltid eller fuldtid.

Som kundecentermedarbejder snakker du med kunder, der har henvendt sig for at ville sælge deres bil eller vil høre mere om de biler, vi har på lager. Vi hjælper derefter kunderne videre til de dygtige sælgere i et af vores 11 bilhuse i hele landet. Derudover laver vi serviceopkald til vores nuværende værkstedskunder for at høre, om de er tilfredse.

Hvem er du?
Du kan kommunikere klart og forståeligt og kan lide at tale med mennesker, og du har lyst til at blive endnu skarpere i din kommunikation. Vi giver dig sparring og træning i kundekommunikation, så du er klædt på til at afdække kundens behov og finde ud af, hvordan du bedst hjælper dem videre.

Vi forestiller os, at du kan følgende:

  • Kunne skabe en relation til kunden og forstå kunden for at hjælpe dem bedst muligt
  • Har interesse for biler er et stort plus
  • Kan arbejde fuldtid i sommerferien (juni, juli og august)


Vi tilbyder:
Et job i en afvekslende hverdag, hvor du taler med mange forskellige kunder. Fælles er, at de har et behov og lyst til at snakke med os for at komme videre i jagten på deres nye bil. Vi er ofte de første, de taler med i koncernen, og kunderne skal mødes i øjenhøjde og hjælpes bedst muligt videre.

Derudover får du:

  • Et målrettet introforløb, så du er klædt ordentligt på til opgaverne
  • Træning og sparring i kundekommunikation
  • Fleksible arbejdstider og fast timeløn
  • Fuldtid i sommerferien med mulighed for faste vagter efterfølgende - enten deltid eller fuldtid
  • Der er højt til loftet i kundecenteret, og der er plads til alle, så længe du har lyst til at være en del af teamet. Kundecenteret ligger i Herning, og vi betjener kunder i hele landet. Nielsen Car Group ejer blandt andet bilhusene Bjarne Nielsen og Bilernes Hus i Silkeborg.


Finder du jobbet interessant, ser vi frem til at modtage din ansøgning via vores ansøgningsformular her på siden. Klik på knappen ”Send ansøgning”. Vi ønsker at afspejle det omkringliggende samfund og opfordrer derfor alle uanset baggrund til at søge stillingen.

Vi indkalder løbende til samtaler og forbeholder os retten til at slette opslaget, hvis stillingen bliver besat - så send din ansøgning med relevante bilag hurtigst muligt.

Har du spørgsmål kan du kontakte kundecenter-teamleder Klaus Dünser på tlf. 99 29 19 57 eller [email protected]. Bemærk, at vi løbende indkalder kandidater til samtale - så vi opfordrer dig til at søge jobbet hurtigst muligt.

Vi glæder os til at høre fra dig!



Læs mere om, hvordan det er at være en del af Nielsen Car Group - og se vores rekrutteringsfilm:

Salgskonsulent - Værkfører - Mekaniker



Om os
Nielsen Car Group A/S er en af Danmarks største bilkoncerner. Bilernes Hus i Silkeborg, Leasing DK samt de ti Bjarne Nielsen-bilhuse er alle en del af koncernen, hvor vi samlet set beskæftiger mere end 500 medarbejdere. I Jylland driver vi bilforretninger i Ringkøbing, Herning, Holstebro, Silkeborg og Skive samt to i Esbjerg. På Sjælland er vi til stede i Køge, Birkerød, Hørsholm og Hillerød. Vi er autoriseret forhandler af bilmærkerne Ford, Volvo, Mazda, Renault, Kia, Dacia og Nissan - og vi har derudover autoriseret service af Audi, BMW, Skoda og Volkswagen.

Vi har mere end 30 års erfaring som forhandler af nye og brugte personbiler og varevogne til private og erhvervslivet. Vi lever af glade kunder, og vi brænder for at gøre en forskel, så vores kunder aldrig er i tvivl om, hvor de skal købe deres næste bil. Samtidig skal Nielsen Car Group altid være det naturlige valg, når det gælder service og reparation. Det betyder også, at vi går "det ekstra skridt" for at yde professionel rådgivning i særklasse, så vi kan sikre den ultimative kundeoplevelse.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Øvrige", og befinder sig i kategorien "Øvrige stillinger".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Øvrige
  • Herning
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Øvrige i Viborg

    Teknisk stærk elektriker til..
    • Øvrige
    • Viborg
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    Fri kontakt
    Er du specialist eller vil du være specialist indenfor højspænding og relæer, og vil du gerne bidrage med din viden i et førende entreprenørselskab? For vores kunde Vestjyske Net Service A/S søger vi en specialist som kan arbejde indenfor området relæer.
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info
  • Øvrige i Skive

    Til vores Customer Success Team søger vi endnu en kollega, vi søger dig som sætter en ære i at yde en god support for kunder. I rollen som Customer Support Technician bliver du en integreret de..
    • Øvrige
    • Skive
    Få mere info
  • Øvrige i Herning

    I Herning er kulturen en absolut hjørnesten – og nu er der mulighed for at indtage en nøglerolle i kommunens alsidige kulturliv. Titlen på stillingen kunne være kulturel schweizer-kniv, men vi kald..
    • Øvrige
    • Herning
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som øvrige i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte øvrige i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal øvrige.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte øvrige over tid

Dato Alle jobs som øvrige
2. maj 2024 74
1. maj 2024 75
30. april 2024 76
29. april 2024 75
28. april 2024 77
27. april 2024 78
26. april 2024 77
25. april 2024 70
24. april 2024 71
23. april 2024 65
22. april 2024 69
21. april 2024 69
20. april 2024 70
19. april 2024 71
18. april 2024 69
17. april 2024 65
16. april 2024 67
15. april 2024 66
14. april 2024 68
13. april 2024 69
12. april 2024 69
11. april 2024 70
10. april 2024 64
9. april 2024 61
8. april 2024 62
7. april 2024 63
6. april 2024 63
5. april 2024 65
4. april 2024 65
3. april 2024 62
2. april 2024 66